20

Анонимен

преди 4 години

До 18.С тея маски е клоунада. Свидетел съм как спират човек в магазина. Няма маска. Излизащия му вика, ето. Оня надява неговата и влиза.

19

ханс мюлер

преди 4 години

Разбира се, че е глупост това с карантината. Беше обяснимо по време на извънредното положение, ОК! Ама това, което иска да направи Ангелкова е чист рекет спрямо българите живеещи в чужбина. Искам да си направя тест за корона, ще си платя 100 лева или колкото е. Ако тестът е негативен, тогава, според тези свръхумни политици, аз все пак трябва да бъда в домашен арест от 14 дни, защото идвам от чужбина?!

18

Анонимен

преди 4 години

Англичанина като се напие до откат купува всякакви ***. Оборот прави як. И не пита за цена. Добре е за икономиката

17

Анонимен

преди 4 години

Стига с тия маски бе да не сме животни. Искате да създадете военизирано общество, което безусловно да ви се подчинява.Личните предпазни средства не може да са задължителни, а препоръчителни. Който иска да си носи. Освен това аз за себе си искам да разбера, защо е тази истерия с този вирус и каква точно е целта.Нищо не налага да бъде разбиван живота на хората. Ако комисията има съвест и кураж, може елегантно да спре това варварство.

16

Анонимен

преди 4 години

Е как пък от Брюксел една норма реакция не е дошла бе мама му стара! И сега да се домъкнат от Англия и Германия заразените, защото сме в ЕС ли !

15

Митьо Очите

преди 4 години

Редим чадърите. Тас година ефтино - 30 лева чадъра от италиански плат. Идвайте в Несебър , Слънчака, Влас. Там съм и ви чакам. Мойте момчета са с дебели вратове, анцузи и чантички на вратовете. Така ша ги познаете. Санираме пари за паркинг, чадъри, вход, продаваме амфети, *** и жени. Заповядайте. Да подкрепите туристичаския бранш

14

Анонимен

преди 4 години

До лъжата ЕСНие продължаваме с ЕС, нека да сме "прости".Вие продължавате с .... ?

13

лъжата ЕС

преди 4 години

Простите българи ще се усетят,но ... късно !

12

Анонимен

преди 4 години

Лош ден за бб.Първо лоши вести от дубай, сега и от брюксел.

11

Анонимен

преди 4 години

Само *** хора могат сами да си закопаят индустрията с карантина на фона на отварящите границите останали европейски страни.

10

Момо

преди 4 години

Махнете задължителната карантина за здрави хора влизащи от ЕС!

9

Анонимен

преди 4 години

Чадърите наредени ли са вече в сл бряг?

8

Анонимен

преди 4 години

БГ то да не се притеснява и без това никой не иска да идва у нас

7

Анонимен

преди 4 години

Ми то от Брюксел грижа никой не очаква.Видя се колко се грижат, те!

6

НЕКОЙ

преди 4 години

Ама добро утро, моля Ви се. Играта свърши. Визионерчето не успя да прилапа едни пари.

5

Анонимен

преди 4 години

Гърция здравей

4

Анонимен

преди 4 години

Брюксел е против,ама коня Ангелков не е!Иска да пълни на мутрите хотелите по кафявоморието с тая карантина.Така е в БГ!Ако не е глоба карантина ще е,все насила подкарват овцете!Социализъм бате!

3

Опалаааа,

преди 4 години

Има го вече и черно на бялооо. И Ко прайм ся Баце? Пак каруцата пред коня и нашите 240/в случая само 100/ отново одрискани гласуваха закон за изключителното терористично,пардон,епидимеологично извънредно тежко положение ,за поставяне в пълна изолация на заразени от каквото и да било. Ми то и досега беше така бе.Инфекциозните клиники да не би да бяха стъргалото и болните да ходеха на любовни срещи.Сега да видим Бацко кви ще ги дъфче. Днес 13ти от сутринта не му върви нито с Левски,нито с Европа.

2

Анонимен

преди 4 години

Здравният сертификат ще показва, че си здрав или че си преболедувал?"въвеждането на здравни сертификати може да доведе до нова опасност - желание на някои хора умишлено да се заразят, с надеждата да се снабдят с документ,че са преболедували."?

1

Анонимен

преди 4 години

Този здравен сертификат не трябва ли слочаено да е някакъв електронен чип, там се записва всичко от което си боледувал и дали си от третия пол. Cканират те за 1 секунда, виждат те къв си що си и те пускат да им бъдеш слуга и васал. Бързо, лесно и удобно какво повече има да му търсим, браво на Мария Габриел.