276

Анонимен

преди 4 години

Един много богат българин джироса акциите на друг много богат българин.Той пък ги не ще.И така закопа Левски,явно в полза на Лудогорец,щото сега нали друг много богат българин му е приятел,Домусчийски,де.

275

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 281Абе, те разбраха, ама тук има един дето се прави на адвокат и обясняваше как акциите си били на Боко, даже каза, че бил звъннал на, цитирам, "як адвокат" и той му бил потвърдил. Та така, тук е пълно с откачалки. А Диков, че се прави на куриер само за да се вре в скандала, това мисля, че е очевидно. Нито му е за пръв път и се съмнявам, че ще му е за последен.

274

Анонимен

преди 4 години

Всички студенти по право и начинаещи адвокати разбраха, че независимо дали иска или не иска Бойко Борисов НЯМА ПРАВОТО да получи каквито и да са акции на което и да е дружество с търговска дейност. Обаче Сашето още не е разбрал, акциите биили негови и толкоз, точка. Как топчно си гипредставя Диков тези неща, още не може да ми стане ясно, той ли глупав или се прави на луд нямам обяснение.

273

Преди да коментира

преди 4 години

да вземе да се запознае с принципа на действие на джиросването. Това е едностранно волеизявление, не се изисква подписа на джиросания. Така, че ЧЕСТИТО НА ББ. ДА Е НА ХАИРЛИЯ И НА ФК ЛЕВСКИ. НАПРЕД, ТАМ Е СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ

272

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 275В момента те са едно и също нещо.Вярно голям смях пада да гледаме как си фантазират някои хора и сами си се радват на фантазииките си. Не знаех, че имаме толкова клинични случаи тук.

271

Анонимен

преди 4 години

Нещо много нахилена неадекватно пиарката,да не са я стимулирали нещо...

270

Тая

преди 4 години

Севда симпатяга.

269

Анонимен

преди 4 години

Ами че той Божков не ги е джиросал акциите на премиера, той ги е джиросал на лицето Бойко Методиев Борисов. Мале, какъв смЕх...

268

Анонимен

преди 4 години

ОТИВАШ, СЕВДЕ, НА СЕКИ МЕГДАН И ВИКАШ ПО ТРИ ПЪТИ: НЕ ИСКАМЕ АКЦИИТЕ, НЕ ИСКАМЕ АКЦИИТЕ, НЕ ИСКАМЕ АКЦИИТЕ!

267

Анонимен

преди 4 години

Току що прочетох, че Диков бил казал, че акциите си били на Боко, и ак оне ги приемел, щяла да бъде негова вината, ако Левски фалира.Ако това е вярно пресъздадено и това му е идеята .... Божков е отчаян да се опитва така да пречи на Борисов.

266

Анонимен

преди 4 години

ВБ е голям залък и е изключително интелигентен и обигран играч,който има много неудобна информация за много хора.Баце вече се е задъхал,а старта на състезанието още не е даден.

265

Инфо!!

преди 4 години

Бойко Борисов е обвинен от Испанските власти в крупна схема за пране на пари....Потвърдено е , а и това е причината ББорисов да не влиза в Испания

264

Анонимен

преди 4 години

"ББ никога не е давал пари от джоба си за нещо" - В. Божков. Акциите са поименни и ги връчва на лицето ББ, а не на премиера! Хей алоооо! Това означава че ББ ако желае, и милее за отбора "Левски" - ще трябва да ги купи!! Да милее несамо на приказки - това посланието на В. Божков!

263

Анонимен

преди 4 години

Краси не прилича на козел а е станал двойник на Ал.Йорданов

262

Анонимен

преди 4 години

До Да помислимБожков иска да създаде малко радост на *** .... Виж какъв кючек е настанал под статиите. Някои вече приканиха Божков да стане президент (което, като се съди как изпраха сегашния, не бих се учудил да може и да стане).

261

Аз

преди 4 години

Сега Божков ще остави Левски да фалира и после ще каже. Ами аз дадох акциите на ББ да ви спаси, ама той реши да фалира отбора. След което ще се върне към жалкият си живот с малка *** и грозна физиономия, докато някой не го свитне и него и не се свърши тая мъка.

260

Анонимен

преди 4 години

Не можело за премиера това и онова, какъв премиер, той си е робовладетел.

259

Да помислим

преди 4 години

Ясно,че Бойко няма да вземе акциите.защо тогава Божков ,който също е наясно с това все пак ги изпраща при това публично достояние чрез Сашо Диков.Повод за размисъл какво иска Божков да демонстрира чрез това си действие това е въпрос с повишена трудност ,но за по умни хора.

258

Анонимен

преди 4 години

До пипиДай боже 100 да ни управлява, че ще вземе да дойде някой като теб. По твоята логика, всеки е престъпник, щом не сме го виждали. ББ не е ходил в Барселона от 10г, ама има къща. Не е почивал в Гърция, ама има остров. За какво му са тия неша като не ги ползва. А милия Божков къщата е на жена му , ама той живее в нея. Можеш да хванеш Горанов, че живее в апартамент без наем, без да е негов. Ама Боко за нещо дето го има само във вестници на тия дет се плашат от 5g, айде моля ти се

257

Анонимен

преди 4 години

аа вили в барса може