27

Анонимен

преди 4 години

Магарешкият инат на Радев ще го прати на бунището на Историята, като най-бездарният, черноглед и злопаметен Президент.Не е достатъчно да казваш истината за другите, а да кажеш истината и за себе си.Васил Левски /цитат/: Нека да си кажем байо кривиците, ти твойте и аз мойте .

26

Тато из Правец

преди 4 години

Борисов има рейтинг 40???!!! Лъжци...

25

Анонимен

преди 4 години

Явно на Народа вече омръзна Радев да му казва "истината", която той си я знаеше и преди бъде избран за Президент.Кой може да търпи един кремълски парашутист перманентно да цеди през зъби едни и същи клишета, да заплашва държавата с бунтове и неподчинение, да очерня страната при всеки повод, да скверни националните ни празници с погребални литургии.

24

Ельоменат

преди 4 години

Както ви казах в началото десетте герберски трола се изходиха и сега са тихи.Пишат буквално секунди след всяка статия за Радев все едно знаят кога излиза.

23

Анонимен

преди 4 години

Ха,ха,ха!Големи напъни да се очерни президента.Жалка слагаческа политология и социология,готова да се продаде за 30 сребърника.Всеки,който се осмели да критикува правителство и премиер се превръща във враг.Тук стана по-зле от Северна Корея.Народе....?

22

Тъпомер

преди 4 години

Абе ***,80% на 20% за вожда пак неразбрали,ще има строй се и марш,да се инструктират заповед на баце.

21

Анонимен

преди 4 години

Защото такъв резултат са поръчали гербавите престъпници на социолозите!

20

Анонимен

преди 4 години

Защото 80% от народа са де.или,както ги нарече един професор и не схващат какво им говори президента.

19

Анонимен

преди 4 години

Рейтинга на президента не се е свил, журналистите са свирачи.

18

Анонимен

преди 4 години

Не може един,който нарича народа "лош материал","аз съм *** и вие сте прости","***" и "***"да бъде с рейтинг като на президента,който никога не си е позволил да обижда хората.Не е нормално един *** човек да има висок рейтинг.Вие нормални ли сте,уважаеми сънародници,или сте такива,каквито ви определя премиера???>

17

Анонимен

преди 4 години

Абе не може най-голямото събитие за Радев да е пропадналия военнен парад в Москва, заради Короната и това да си го изкарва на държавата и Кабинета, ръсейки токсично черногледство и злоба, пък Народа да му ръкопляска.

16

АлфЪ сиРЪЧ

преди 4 години

Рейтингът на Будалисов е 20%, другото е лъжа.

15

Анонимен

преди 4 години

Защото е нескромен стойкаджия и интересчия.

14

Анонимен

преди 4 години

Президента е най-честния мъж в държавата.И най-смелия.Не се страхува да казва истината,дори с риск да му падне рейтинга.Всички знаем,че социологическите изследвания са платени и са си чиста стъкмистика.Хората вече не могат да бъдат излъгани.

13

St. Pumpkin

преди 4 години

Само за 2 месеца от както почна извънредното положение правителството: Даде 75 милиона на колекторска фирма, до като събираше пари за лекари и болници с ДМС кампания. Гласува нов дълг от 10млрд, сега ще налее огромни суми в хотелиерството , а за народа безлихвени заеми. Президентът им поиска отчет за това как се харчат парите и те пуснаха хрътките да го плюят. По крадливо правителство не ме имали

12

Анонимен

преди 4 години

Защото няма около него гладни политолози и социолози да му лъскат имиджа като на вожда.

11

Анонимен

преди 4 години

Защото не реазполага с парите на народа за да си купува подкрепа.

10

Анонимен

преди 4 години

Защо рейтингът на президента Радев се сви?Защото е русофил, а на русофилството=предателството българина вече гледа с много лошо око.

9

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

Правителството не прави нищо за рейтинга си. Те просто крадат пари, а после многобройната администрация и МВР ги избират. Наляха милиарди в електронно правителство и нищо, защото ако махнат примерно 70 процента администрация няма и 4 процентната граница да минат, а Радев го избраха 2 милиона и 600к гласоподаватели. Тролчета на герб колкото и да се напъват под всяка статия за президента са 10 макс и нищо не правят

8

vaseto willi

преди 4 години

Защото всички разбраха колко му е акъла ,че няма такъв ие една *** на алчните за власт и пари социалисти!!!