34

много цветнокожи бре

преди 4 години

До KOSTAS LINKEоще 10-тина години в ЕС и Гърците ще станете малцинство май

33

Безплатни Семки

преди 4 години

няма ли да раздавате .... нещастници глобалистки про-западни ......

32

6

преди 4 години

Кога се подигравахте с хората да сте мислили. Сега ЙОК.

31

Анонимен

преди 4 години

Изсмях се миналата седмица като казаха, че ще са безплатни. Хората ги интересува качество, а не чадъри и шазлонзи. Ама то се оказа, че даже няма и да са безплатни :D

30

Анонимен

преди 4 години

Нали щяха да бъдат безплатни тия "златните" чадъри бре?? Не се наядоха ейй..

29

Анонимен

преди 4 години

Бойко е вързал коила за министър на туризма.

28

Анонимен

преди 4 години

Ни чадърите и шезлонгите ни крастата и диарията Ви искам.

27

Доктора

преди 4 години

Решено! И тая година няма да ми се ходи на българското Черноморие...

26

Анонимен

преди 4 години

Тоя кон Ангелкова не разбра ли,че трябва да си ходи?!!!!!Пари да ми дават за шезлонги,спане,транспорт и храна няма да и стъпя на мутроморието!!!!!!!!!!!!!Там и полицаите отглеждат канабис за новия сезон!!!!!!!!!!Пълен абсурд!ОСТАВКА БЕ ГЕРБ!

25

Анонимен

преди 4 години

Те са фри на бело море ... мерсаж за жеста

24

Хи-Хи

преди 4 години

До мизерници 2Не само с ваучъри и ДДС ги погалиха.Ангелкова уреди всеки летуващ в Гърция и Турция ,като се върне да кара 14-дневна карантина (!).Обаче чуждите туристи ще идват тук само с декларация.Сега си спомни какво стана в Банско.За да спасят хотелите на Пеевски и Цеко Минев ше ни държат заложници и ще ни карат да обслужваме болни чужденци.ГЕРБ ако можеха и за роби щяха да ни продадат.

23

Андрейчо

преди 4 години

Ама никак,никак не е честно с толкова голям процент да се намаляват цените на шезлон гите и чадърите - ами те,горките концесионери яко ще се озъбят !? Хич,ама хич не се мисли за тия хорица,да вземем да им съберем по някой и друг лев ли ,че току виж тръг нали и те на протести - нали сега това е "мода " у нас ?! Не,че при това половинчато нама ление ще хкна със семейството натам,ами по-добре да отидем на планина,докато и там не са се сетили да поставят чадъри и шезлонги :)))

22

Даскала

преди 4 години

Какви глупости!След толкова нещастия струпани на главата на българина от Бойко Заразителя ще ни пробутват някакви чадъри?Ами те са главно за чужденци , българите отдавна са далеч от собственото си море!

21

kastRat0Ra

преди 4 години

Никога повече в този ***! И тази година отново в Гърция!

20

АнатемаНаНерезаСашо

преди 4 години

СДС-шайкаджиите направиха българския хотелиер алчен и гнусен терикат-Бай ***, който иска само да *** и с трици маймуни да лови.Храната, която не се изяжда сутрин или на обяд ще я види човек на вечеря,забъркана с някой друг буламач от предходните дни. Друго не е нужно да изброявам. Все едно гледам терикатлъцити на Сашо Нереза.

19

Анонимен

преди 4 години

Абе и по една безплатна бибитка да направите работата е Ясна...... !

18

АНТИ

преди 4 години

Пътнико свиден, пътнико млад,с ваучер отивай на Слънчев бряг,че на Шмъркало бийч, чакат те там,куп мераклии за белия прах.

17

мхм

преди 4 години

Ами цените на нашето море. Цена спрямо качество. Сигурно е ,че ще дигнат цените.Една бира сигурно над 5 лв примерно.Имаме супер туристически обекти ,които не ги цениме ,а бизнесмените "скубят' като не се съобразяват за цена спрямо качество !

16

Анонимен

преди 4 години

До Добре деАко и гърците си намалят наемите за чадър, ще фалират тази година.

15

доц. Граматиков

преди 4 години

Не доколко, а до колко ще му бъде намален наемът и съответно доколко е оправдано подобно намаление.