12

дърт

преди 4 години

"Перфектно" "правосъдие" - за едно нарушение четири наказания!

11

Тъпомер

преди 4 години

Осъдили,случаино да е тестван и доказано болен,по точно обявен за болен иначе не виждам правни основания,и излъган на спорузамение да не може да обжалва,браво бре каскети.

10

Ристу

преди 4 години

Малко му е! Рискува живота на много българи с постъпката си. Дано глобата го вразуми, ама надали. Старите хора не разбират от дума.

9

гого

преди 4 години

До TДадохте за пример Германия- там има социален патронаж,изплатиха се някакви пари на хората, а тук какво стана?

8

Анонимен

преди 4 години

70 годишен, 100 часа труд - това е робство, трудът се заплаща. Не могат да осъдят никой да робува пише го в Женевската конвенция.

7

НЕКОЙ

преди 4 години

До Стефан Христов: Днес правя купон от 1000 човека. Основната цел е да се заразим. След това ще дойдем да кашляме около теб. Купи си стотина маски и 100 литра дезифектант. Очаквай ни.

6

haha

преди 4 години

недейте да съдите,аз също съм под карантина и съм сама.Няма служба,която да окаже помощ,било за цигари, било за хляб и хранителни продукти от първа необходимост.Звънях къде ли не - рзи,112, МТСП,МЗ и се разиграва една топка ,мамата си е...ло

5

Анонимен

преди 4 години

Скъпи цигари пуши тоя.

4

Стефан Христов

преди 4 години

Не оправдавам Хасан Х., защото карантината е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА и е с цел да запази неговия живот и живота на другите хора, с които би установил контакт. НО - колко десетки други нарушители седят вече по кръчмите, играят карти и табла по пейките в парковете, разхождат децата си без никакви предпазни средства, събират се вечер по къщите на купони, а никой не ги санкционира, ЗАЩО?!...

3

Svetla

преди 4 години

Карантината беше за всички, особено за тези, които са потенциални носители /идващите от чужбина/!! И, точно те са най-недисциплинирани. Правилно. Да плаща.

2

T

преди 4 години

Само така ще влязат в пътя Хасановците. Друго предимство е, че ще се напълни бюджета. В Германия съвестните граждани редовно сигнализират на властите за подобни прояви и нарушения на закона. Повече гражданско самосъзнание - по малко Хасановски прояви

1

славянин

преди 4 години

Ако съм на негово място нито принудителния труд ще извърша, нито глобата ще платя! На тези г.*** с власт трябва постоянно да им показваме, че ние не сме такива като тях и не могат да ни третират като такива!