23

Анонимен

преди 4 години

Мутреса защитава друга мутреса, че може да прави каквото си иска и поведението и е норма на новия мутренско герберски фашистки строй!

22

xaxsas

преди 4 години

Съчуствам на Калканджиева. Жена на нейните години и с нейвото обществено положине да не успее да въдвори ред в дома и мислите си. Стискам палци да се справи с каквото я мъчи вътрешно.

21

Х

преди 4 години

Хистеричните жени си приличат и затова се защитават. В конкретния случай това се отнася за Раева и Калканджиева.

20

Таня

преди 4 години

Ми да си я прибере у тях. Чух че била бездомна в момента....

19

мак

преди 4 години

И тук цензурирате. Трябва ли да се възхищавам и на двете, за да ми оставите коментара?

18

ъъъ

преди 4 години

Калканджиева целият народ я познава повече от добре - проста, нахална, впиянчена скандалджийка, без грам самокритичност, която живее с идеята, че целият свят й дължи респект и страхопочитание. Това, разбира се, не изключва възможността в конкретния случай да е жертва на комшийски заговор. Дори е твърде вероятно - самият факт, че съседите разполагат със запис на среднощните й геройства, вече навежда на подобна мисъл.

17

Анонимен

преди 4 години

има много умове които живеят в мизерия но това не прави впечатление на госпожата ,а това че Жени Калканжиева не беше на себе си се видя от целия народ и лично на мен тя не ми е еталон за подражание .Много пенсионери живеят с 200 не с 2000лв на месец и не тормозят съседите си-така че не съм съгласна с Раева

16

Свиня

преди 4 години

Никой не е по-голям от народа а той го е казал ; Краставите магарета през девет дерета се надушват...

15

М, да ...

преди 4 години

Каво като се подигравате на това силно момиче?!-Момиче? Раева мадам ли се изживява?

14

Додо

преди 4 години

Благодаря, че изтpи тази гaдост.

13

Анонимен

преди 4 години

Хвани едната, та удари другата..И двете един дол дренки.

12

Анонимен

преди 4 години

Като искаш да я защитиш *** пред ареста и се самозапали какво си седнала да ни редиш драми във някакъв американски сайт. Пука ни какво си писала да лежат в затвора и Калканджиева и оня дето спи с нея. Конституцията не се влияе от Фейсбук има си закони.

11

Анонимен

преди 4 години

Илиана и тя е с манталитета и самочувствието на Калканджиев.Не е обичана и протвна като Тачовица.Да не казвам ,какво е мнението на хората за нея.

10

Киро Хикса

преди 4 години

Нормално е едната Маман да подкрепи другата. И двете трябва да бъдат разследвани за склоняване към проституция, както и за склоняване към проституция на непълнолетни.

9

Зозо

преди 4 години

Който е гледал видеото с Калканджиева е разбрал, че беше пияна като ГЗ или дрогирана яко.

8

Неустоимия

преди 4 години

Сладката Илиянка и е време да си хване някой форумен неустоим млад мъж на и за да стане още по-сладка и да я вкара отново в топ форма

7

Анонимен

преди 4 години

E! То всеки от нас е преживял много неща,всеки е минал през трудни периоди, всеки се е справил с нещо.. Дай сега да се бием в гърдите и да правим наркомански скандали и да се заредим с яйца! Да се хвалим с умовете и душите си. Че и да се защитаваме. Не се излагайте,госпожо Раева!

6

Да

преди 4 години

Де скочи срещу майките на децата инвалиди, но изригнала в защита на жени, щото тя много има нужда от проформо защитата й. Предлагам раева да избухва само в *** вече.

5

Анонимен

преди 4 години

Тая кака или не е запозната или пише наизуст или просто не й пука и говори колко да не зАспи. Питайте ако имате някой приятел съсед техен за кво става дума, денонощни джимбиши, скандали, викове и бой. Хората не смеят да йм кажат нищо щото ония бият, псуват, викат мутри, плюят и тн. Тая Жени е толкова отвратителна, дрогирана мутреса, че няма накъде. В България от такива само Бог и късмета те пазят.

4

5644

преди 4 години

Какви наркотици употребява Калкана? Оная вечер бе друсана до козирката