37

Анонимен

преди 4 години

Каква е разликата от това дали си дрогиран или дали си пиян? Няма никаква разлика, и в двата случая си неадекватен зад няколко тонно оръжие.Проблема е какво правим с фалшиво положителните резултати? Да кажем,че пия някакви лекатства,които изкривяват достоверността на тестовете.Трябва ли да ме осъдят до живот,защото съм се разболял и някой ми е скочил пред автомобила?Всякакви крайностти са извратени.Според мен ПТП със смърт и дрогиран/пиян виновник,то трябва да се води предумишлено убийство.

36

House M.D.

преди 4 години

С другарят Гешев как гарантира, че временните знаци ще бъдат махани веднага след ремонта, а също и че няма да има *** ограничения само защото някой е решил да си бодне бензиностанцията наред нищото?Колега #6, с колко бройки ще спаднат убийствата, ако предумишленото убийство се наказва с 5 лв. глоба?

35

жорката

преди 4 години

Браво Геш

34

Анонимен

преди 4 години

Този път е прав!

33

Анонимен

преди 4 години

До Ужс!Проблема си е твой. Като искаш да пафщаш джойнтче няма да караш колата после. В случая на канабис (и марихуана), в зависимост от чувствителността на теста, положителен резултат може да се даде до 18 часа (при най-чувствителните). Това е полеви тест. Само при урина и коса има по-дълъг период - до 20 дни, ама такива не правят на улицата. И стига сте ревали, че ви отнемат правото да се дрогирате. Защо трябва да ми пука, че идиотското ви право е нарушено. Това може да спаси много хора.

32

xaxsas

преди 4 години

Ми аз като пушех джойнтче не шофирах автомобил. Пък и какво ти носи джойнтчето? Ентиви маркетингови трикчета, за да може някой да ти вади пари от джоба. Ти си знаеш, ама лично мое мнение е че освен ако не си го произвеждаш сам си губиш времето с глупости. И аз като глупец 15 години пуших и пълних нечии скъсани джобчета, така че не си мисли че те съдя, просто размишлявам от време на време. От опит знам че без пушене и мънчис спестявам поне по 200-500 кинта на месец. ;}

31

111

преди 4 години

До ужасИ ти чел недочел. Доживотна за убийство на пътя след употреба. А не ,защото си изпафкал цигарка вкъщи.

30

реалист

преди 4 години

Скриваш записа "Ало ,Ваньо", и цял живот си гледаш рахатлъка...-Браво Каскет ,страшен си.Направо цепиш мрака с глупостта си.

29

Анонимен

преди 4 години

Завършилите в милиционерското училище вече имат право и на законодателна инициатива...Ето как се прави правова държава.Редно е своето компетентно мнение да изкаже и предишния милиционер-Цвъко.

28

правилно

преди 4 години

До ХмВсеки може да го предложи,приема се от Парламента

27

Анонимен

преди 4 години

извинявам се, ама те за доказани поръчкови убийства и то няколко на брой дават 20 год макс.! ХАйде де не си говорим глупости! Ако мерим със същия аршин за всички престъпления, то тогава убийствата при влизане с взлом, които често са придружени и с обири, изнасилвания и т.н. трябва да им дават смъртни присъди

26

Анонимен

преди 4 години

До 18: Каскет, ти заинтересувал ли си се някога какво е законодателството и какви са наказанията за дрогиран или пияни шофьори причинили смърт или трайни увреждания? Хайде първо малко прочети и тогава се изказвай. Ако са ти проблем езиците, ползвай и български източници. В Нормалните страни наказанията са повече от жестоки. Не си мисли че ние ще откриваме топлата вода. Всяки гражданин живеещ в нормална страна има права но и много задължения. 100% съгласен с това предложение.Дано да приемат закон

25

Анонимен

преди 4 години

Същото наказание предлагам и за арогантен пожарникар ,изстрелял цели 14 гранати с гранатомет край Хасково ,скрит зад бронята на БТР , и причинил смъртта на човек в собствения му дом.Убийството винаги е убийство , а умишленото убийство е тежко престъпление.

24

Анонимен

преди 4 години

Гешев да предложи и други неща, делата да не се влачат с години, защото събират доказателства. Да не се прилагат хитрини, болен съм, адвоката не може да се яви, свидетелите ги нямало.

23

Факт

преди 4 години

Знае че не може да стане но приказва глупости,хубаво е да свърши нещо полезно и да накара полицията най после да почне да работи,да народа им писна в тази криза да издържа търтей.

22

Ужс!

преди 4 години

В петък си изпафкал едно джойнтче за разпускане след цяла седмица неуморен труд, платил си си всички данъци, спазваш всички други правила, а в сряда ти правят полеви тест и се оказва, че реагира на марихуана.Гешев казва: ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА ТОЗИ НЕПОПРАВИМ ПРЕСТЪПНИК!!!Съдията удря чукчето, а ти си прецакан. Завинаги.

21

Di

преди 4 години

Заменте това след употреба с под въздействието... ***. Съгласен съм, който се е дрогирал или е пиян и шофира да яде дървото. Но не може да наказваш някой защото някога си е употребил някаква субстанция. Нормални ли сте? Къде е превенцията тук? Само подкупите ще станат по дебели и ще оставите много кадърни, работещи хора в безисходица, заради нищо!!!!

20

НеСъмКомунист,аЧовек

преди 4 години

И тоя го раздава Велик инквизитор!Тъжно. Много тъжно.Жалко за тази страна!Тъкмо бях почнал да вярвам, че пътят, който сме поели е правилен, а сега...Едните ни налагат фашизъм под благовидния повод, че ни пазят от заразен "враг с невиждана ярост",а тоя ни налага фашизъм под благовидния повод, че се борел срещу войната по пътищата. Пацифист някакъв :-)Ужс!

19

111

преди 4 години

До КаскетДоживотен за дрогирани УБИЙЦИ,не просто дрогирани пишлемета. Щото ако такъв наркоман убие жена ти или детето ти,едва ли ще казваш тогава-ми то момчето е младо още,направило е грешка,верно ,уби детето ми,ама всеки греши,нека да полежи 5 г да му дойде акъла. Напротив,даже и доживотна ще.ти е малко. Ще искаш смъртно наказание.

18

Тралала

преди 4 години

Бойко да си беше избрал някой нормален за главен прокурор,виж онзи с гушата как те скатаваше,а тоя само те излага,сега законотворец го играе!