35

Анонимен

преди 4 години

НЕ ЛЪЖИГеорги Димитров - Гошо тарабата и пияницата, лично предава на разтерзание на сръбските удбаши и на българското ДС македонските българи, които бяга гонени, избивани, вкарвани по концлагери и тормозени за да се признаят за "македонци"

34

Анонимен

преди 4 години

Началото на ВСВ на практика започва с подписването на договора Мол.отов-Рибентроп. Вече го има в нета секретното допълнение, можете да го видите. Всичко останало е бля, бля.

33

Анонимен

преди 4 години

Само съвсем необразован и *** народ може да бъде единен с комунистите си, които го изтребваха по лагери, държаха го гладен, даваха му в Москва комуналки, където се блъскаха по 3 семейства, пращаха го на фронта и не се интересуваха колко ще умрат, а за да не ги е страх им даваха водка.И вместо да се надигне и да ги смени сега се кани този тиранин да го избере за Император.Иединственото, което правят е да бягат от Русия по-далеч, а в управлението на държавата всички са с по 2 или 3 поданства.

32

Джо

преди 4 години

Ревизираха договора защото *** тайно се бе договорила с Великобритания и австро-Унгария да ни окупира и да няма въобще България, но не им мина номера.

31

Джо

преди 4 години

*** изпълзя ли от бункера?

30

Анонимен

преди 4 години

Руската империя до 1917 година беше слаба и напълно зависима от Великите сили - Великобритания, Франция, Австро-Унгария.Ревизираха Санстефанския мирен договор заради тази слабост на Руската империя от Великите сили.Днешните Велики сили мечтаят пак да ревизират и да командват Руската федерация.

29

Джо

преди 4 години

Много са зле крепостните... Остана им мизерия и победата във война, която започнаха, като съюзници на немците!

28

Чебурашка

преди 4 години

До До ХАко САЩ не бяха влязли във войната сега нямаше да съществуват Русия и русофилите .

27

Чебурашка

преди 4 години

До Балканска федерацияЗащо лъжеш типично по русофилски? Коминтерна, разбирай болшевишка Русия е разглеждал Югославия като водеща в Балканската федерация. И Русия е този, която лансира идеята за Македонската нация и език, горещо прегърната от националните предатели от БСП. Учудващо е как вие, руските еничари представяте историческата истина като плюене по Русия.

26

Анонимен

преди 4 години

Турци ка то чебурашка не харесват Русия и България!

25

Тъпомер

преди 4 години

Чебурашке,крокодила Гена да не те е вършал нещо,кой кого мрази,ти не си фактор,тя простотията ти безгранична.

24

Х

преди 4 години

Била непопедима... ако САЩ не беше влязъл във войната, сега руския език щеше да е забравена история. Но за съжаление спаси комунистичесия им режим. Дано никога не повтаря тази грешка.

23

Анонимен

преди 4 години

Zadava se vtora SIRIYA V LIBIYA ,Putin prashta Vagnerovci i voynici na ASAD v podkrepa na prevratadjiyata HAFTER deto za edna sedmica zagubi desetina gradove

22

Чебурашка

преди 4 години

До Глей сега,България я мразите вие, руските еничари, защото е член на НАТО и ЕС и се отдалечава от руската к очина. Затова сте готови на всичко само и само отново да я поставите в руска зависимост.

21

До 12

преди 4 години

***, кой си ти, че говориш от името на целия български народ!? Абе вие путинофилите вярно сте болни мозъци. За пореден път си казвам, че ще спра да чета коментари в интернет сайтове, защото се нервирам на тъпоютията и лицемерието на някои хора.

20

Чебурашка

преди 4 години

До АнонименРусофилите не само шапка сваляте пред руснаците, но и други по-съществени части от облеклото. Това си е ваша работа, но не вменявайте на нас българите, че това е нормално и че и ние сме длъжни да постъпваме като вас!

19

До 16

преди 4 години

Хаха, така се грижи за доброто на руснаците, че всички млади в Русия мечтаят да емигрират на Запад. И който може, го прави. Путин и в Русия не го харесват, но човека е взел властта здраво и няма да пусне току-така.

18

Анонимен

преди 4 години

Руските *** винаги са си били ***.Питайте какво мислят за тях Латвия, Литва, Естония, Унгария, Чехия, Полша, Финландия.Само у нас платени и неплатени русофили *** плюят по родината си и възхваляват една мракобесна държава.

17

Разликата

преди 4 години

,,Русия е непобедима ,когато е единна". Вярно е. То така е и с България, ама няма как да стане, тук всеки си има особенно мнение,различно от останалита.Голям зор за ако трябва да се ключим в групов проект,пък и дори от това да зависи нашето оцеляване.Единодушни сме само в мрънканети и това все да критикуваме и обвиняваме някого друг

16

Анонимен

преди 4 години

Най големия враг на Русия е Путин и руската простотия.