19

Бил Гей

преди 4 години

Се е погрижил за вас.Но Тръмп май иска да фалира Интернационала,а?! 7 милиарда ваксини приготвих и чипове.Сега рибите в океана ли да ваксинирам и чипирам.И тоя вашия дебелия сума пари пръсна и не ги изучи зомбираните дистанционно.

18

Анонимен

преди 4 години

Как 3 поне 33 вълни ще чакаме.

17

Анонимен

преди 4 години

До ЕдинИ друго каза:Заради измисления COVID-19 започва да чипира децата!

16

НЕКОЙ

преди 4 години

Разберете, че трябва да умрете. Да наторите почвата. Да освободите природата. Всичко останало е суета. Парите, вещите и илюзиите, които трупате, са само суета. Основната Ви цел е да се възпроизведете и след това да умрете. Това е, *** и ***. Но да умрете като човеци с достойнство. Свободни, енергични и щастливи. А не да умрете затворени от страх, от банда *** решили да Ви вкарат в диктат. Все таки ще умрете един ден. Но Ваш е избора дали ще умрете свободни или ще умрете като ***.

15

Един

преди 4 години

Натаняху вчера каза, че при наличие на втора вълна човечеството приключва.Под човечество аз разбирам тази форма на светът в който живеем.Аз лично Натаняху вече си го уважавам, защото когато Януари месец каза че трудно ще спрем вируса аз му се смеех.

14

Истукан

преди 4 години

Не паради, а метеж на статуквото. Като изметохте ГЕРБ от власт и след това пак ги върнахте, направихте голяма грешка, че ги върнахте и другата грешка беше, че върнахте БСП и ДПС на власт заедно с провалилите се нацисти. Не смяна на едни и същи, а коренна промяна трябваше.

13

да де

преди 4 години

До Активист на БКПТерминът фашисти е бил създаден от Сталин и утвърден от неговия пропаганден апарат. Създаването на този нов термин е бил необходим на Сталин за да потули истината защо две социалистически държави воюват помежду си.

12

незнайко

преди 4 години

До Анонимен 4Грип не пламва, той се ПУСКА целенасочено........както и това сегашното.

11

не три

преди 4 години

Хиларито 15 ще ги направи!Тръмп май иска да фалира Интернационала,а?! 7 милиарда ваксини приготвих и чипове.Сега рибите в океана ли да ваксинирам и чипирам.И тоя вашия дебелия сума пари пръсна и не ги изучи зомбираните дистанционно.

10

Спрете този ЦИРК

преди 4 години

На КВ, ДВ или УКВ ще са вълните?!

9

НЕКОЙ

преди 4 години

Още и още жертви да има. Още и още заболели да има. Поне 70% от човечеството трябва да заболее и 50% да измре. Нека поне 3 милиарда измрат.

8

До ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ДАНО ти не си от тях

7

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

Ще се влачим с корона дълги години и който оцелее.

6

privet ot germaniq

преди 4 години

Тук в Германия, лекарите не врачуват или прогнозират бъдещи вълни.Тук има развита ясна ДЪРВОВИДНА стратегия и се знае как ще се развие плана взависимост това накъде тръгнем от тук нататък. Включително се знае какво ще се прави икономически.Хората го правят без врачки. Трябва някой да седне да ги изпише тези планове, ама е по лесно да плашиш хората с трупове.

5

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

БОГ да пази БЪЛГАРИЯ

4

Анонимен

преди 4 години

В България няма големи пикове но няма и спадове.

3

81887

преди 4 години

Това с личната отговорност е интересно как ще се осъществи в градския транспорт. като се отъркат в мене 7-8 вариклечковци, които разговарт в това време по телефона и са без маски и ръкавици. Предвидените глоби имат смисъл, ако се следи от самата спирка хор без маски и ркавици да не се качват изобщо. Ако контролиращите посто спират правозното средство, качват се и проверяват, ще се окаже, че нарушителите си носят маските в джоба - също като с билетчетата.

2

Анонимен

преди 4 години

До ГРАД КОЗЛОДУЙДобре ли сте?

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

хора пазете се