57

Карл Танер

преди 4 години

Земните ресурси са безкрайни

56

Между редовете

преди 4 години

Да разбирам че:Вирусите са защото жизненото пространство е ограничено и свтовната конспирация за контрол на числеността е задействан?не е нелогично, но не е ли прекалено?

55

Анонимен

преди 4 години

Стига опорки. Няма такива работи. Стойте си в къщи, пийте си ракийцата и си бършете за*ника с тоалетната хартия, която сте складирали. Всичко е наред.... айде че почва поредния турски сериал.

54

Анонимен

преди 4 години

Няма такова място нашата планета с измерени средногодишни температури от 29 и повече градуса - абсолютни лъжи и псевдонаука!

53

гица от три уши

преди 4 години

Извънземните точат водата.Даваха го по тиливизура

52

Анонимен

преди 4 години

Екоталибански секта простотии - както всяка една религия и зелената секта заплашва с апокалипсис, ако не се подчиняваш на волята на шаманите. През последните 6000 години е имало множество климатични промени, климата просто не е константа, а една много динамична система! И ваксина има, това е човешкия разум и произлизащия от него научно-технически прогрес - след 50 години ние можем да създадем технология за контрол на климата.

51

noname

преди 4 години

До КлиматологСъгласен съм. Все пак хората трябва да внимават с природата. Миналата и тази година имаше страшно много горски пожари, в Австралия май бяха най-много. Ваксината не е за природата, а за най-уплашените капиталисти. Те се затвориха в херметични бункери и си мислят, че са богове. Да, ама не се получи този път. С короната де...

50

Анонимен

преди 4 години

До Климатологискаш да кажеш,че човешката дейност е напълно безвредна за природата и климата и да свалиш отговорността от себе си и другите като теб,прехвърляйки я на сметката на увредената природа,според мен това е егоистична гледна точка от типа-аз ще правя каквото си искам,а друг е отговорен за щетите,типично консуматорско мислене,на мен да ми е добре,пък след мен и потоп

49

неандертал прос

преди 4 години

Нали щяха да колоизират Марс, Титан и разни астероиди. Лунната база също не е заселена още, даже май не можем да отидем дотам! Реално не сме развили нищо по-различно от горенето. Вместо с огън от дърва като преди хиляда години, сега горим нефт, газ, въглища и т.н. Продължаваме да зависим от стихиите, както прадедите ни. Един ураган и край, не дай боже нещо по-силно!

48

Анонимен

преди 4 години

Е ние с кво сме виновни че некви *** правят по 10-20 деца?Всички знаем,че има няколко проблемни държави със свръхпопулация те са предимно в Африка.Трябва да им измислят някакъв начин да ги кастрират хуманно.Всички сме потресени от гледките на купищата бездомни дечица с големи гладни очи.И отзад в колибата бащата и майката бачкат поредното.. Очевидно е че не осъзнават какво правят точно като животните.

47

Климатолог

преди 4 години

Климата си има своите цикли и СО2 почти не влияе на изменение на климата.Просто едни хора, така наречените еколози, изкарват пари от страха на хората а политиците нямат топки да погледнат истината в очите. Политиците искат да бъдат избрани а не да свършат работа.

46

Борис Бойков

преди 4 години

Преди 20г са писали че след 20г няма да има ора от ки се били потрупали в снег. Вчера. Бг стига плашитр народа

45

Анонимен

преди 4 години

"Затова", а не "за това"!

44

Вируслав Ковидов

преди 4 години

Стига с тия теории на конспирациите... По-добре човек да не знае нищо! Щото днес гледаш цветята отгоре, утре им гледаш корените отдолу... Животът е твърде кратък... И гледайте да го изживейте по-най добрия начин с близките и приятелите!

43

Илю Минат

преди 4 години

За целта ще ги утрепем днес, да ни е мирна главата след 50 години. Ки сме еко, а?

42

Анонимен

преди 4 години

алчността на човечеството и несъобразяването му с майката природа,която ни е създала и дала условия да съществуваме,рано или късно ще доведе до самоунищожение,чрез унищожаване на средата на живот,заради свръхексплоатация на ресурсите.Всяко поколение иска да изконсумира всичко,което може да докопа,не мислейки за следващото,заради това ще получим каквото заслужаваме.Човека не е разумно същество,той е егоистично мислещо същество

41

Анонимен

преди 4 години

Мдаа ей за това е, нужно да продължава конспирацията с чипирането, 5Г, убийствената ваксина и т.н. Майката природа си знае работата

40

Анонимен

преди 4 години

Трябва да забранят на бедните хора да имат повече от 1-2 деца.Гледам филмчета за Африка-всички с по 5-10 деца.Голи ,боси гладни-производството на деца не спира.Това ще свърши по един начин.Различни богати и влиятелни хора ще се обединят,капсулират,изолират и стартират различни методи за намаляване на популацията на излишните.Това е единственият реален вариант.Мечтите от типът на " изведнъж всички ще станат заможни,отговорни,няма да се размножават от 13 год.,няма да имат по 10 деца са само илюзия

39

noname

преди 4 години

Затоплянето на световния океан заради високата слънчева активност е причината за високото ниво на въглеродния двуокис. Едно време Ал Гор взе нобелова награда, благодарение на фейк изследване за моментното затопляне на Земята. Няма как 30% от повърхността на Земята, която всъщност е суша да влияе толкова на климата...

38

SS

преди 4 години

Това за земята може да стане и по рано.Защото до 2070не се знае колко войни ще станат.Затова свръхбогатите са най големите препъри.