34

Анонимен

преди 4 години

Слава Богу една огромна глупост отиде в историята!И дори да приемем че има някакъв "страшен вирус" (аз не вярвам), то не става ясно с какво заразения, пътуващ с декларация, става по-малко заразен???

33

Василев

преди 4 години

Какви бизнеси сте имали бе селяни прости, та Бати бойко ви го е съсипал, вие сте некадърници и само мрънкате!Който е имал бизнес пак ще има, където е текло пак ще тече, който е некадърен си остава пак некадърен!Бати Бойко ще ви изплющи по селските вратове, и ще ви карантинира наново, понеже много си отваряте червивите усти и говорите глупости, и пишите само простотии!Тази пандемия хоратъа я направиха заради Вас, да не станите зависими некадърни роби на китайските корпорации и банки!Боби!ЦРУ

32

Анонимен

преди 4 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯЯЯЯТи, си провокатор.

31

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

До ДО 23Заразата отшумява, ама не и у нас.Не съм убеден, че у нас нещата стоят така, както по света.Ако не си забелязал другите държави сложиха ограничения, когато вирусът вече се беше развихрил. У нас избързаха и го ограничиха.Сега при нас може да се получи Сингапурския вариант. С облекчаването на мерките вирусът да се завърне с още по-голяма сила.Не съм убеден изобщо, че при нас пикът е преминал.Броят на заразените ще расте.Не съм против премахването на мерките, а против налагането им.

30

Неграмотност

преди 4 години

Големите градове осъмнаха без КПП-тата, какво сочат цифрите?#Цифрите винаги "сочат" числа и нищо повече. Точно както буквите "сочат" думи.

29

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

До до ХА-ХА-ХА !!!Добре ли съм ?Не, не съм добре !В един НЕнормален свят, в който затварят и ограничават хората заради някаква измислена опасност, няма как свободен човек като мен да бъде добре.Не съм добре, защото Борисов и шайката му затвориха държавата за два месеца, съсипаха бизнеса ми и оставиха семейството ми без доходи.За всичко това получихме обезщетение - нищо от сърце, но с много съвети и назидание.Няма как да съм добре в такава държава и такъв свят.И по-зле ще става ...

28

man

преди 4 години

Спрели 230000 но не и полетите от огнища на зараза. Бай Ставри не може да иде на вилата, но Айше от Нидерландия може да сее зараза в самолета и рейса до Хасково.

27

Анонимен

преди 4 години

Хайде селяни вие сте.

26

Анонимен

преди 4 години

Отворете ресторантите и моретата на 100% незабавно. Един път се живее и все некоги се мре. Пир по време на чума е имало и винаги ще има, дори хората да се тръшкат по улиците желаещи за гезме винаги ще има. Върнете на хората гезменцата. Яж пий и се весели е веруюто на народа.

25

Анонимен

преди 4 години

69 нови заразени за денонощието!Честито тyлyпи!

24

О С Т А В К А !!!

преди 4 години

69 нови заразени !Рекорд !Ето защо властта бърза да свали и отмени мерките.Задава се лавинообразно нарастване на броя на новите заразени и властта се кани да хвърли вината върху "безотговорното поведение на гражданите".

23

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Добре ли сте?

22

Василев

преди 4 години

Добро утро селяни прости!Бати Бойко е велик!!!Агент Върджил Мумбайк!ЦРУ!!!

21

Анонимен

преди 4 години

Най-после се махнаха КПП-тата.То ги имаше но единственото което правеха е да забавят пътуванията.

20

ОСТАВКА,СЪД, ЗАТВОР

преди 4 години

С мерките си властта взриви "сградата" на държавата.Още всичко наоколо е в облак прах и пепел ...Когато се разсее облакът ще се видят истинските размери на бедствието, което предизвикаха управляващите.

19

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

И не си мислете, че Бойко вдигна КПП-тата, защото е осъзнал своята грешка, защото се е разкаял или защото е особено загрижен за хората в тази държава.Нищо подобно !Бойко вдигна КПП-тата с нежелание и по принуда.Принуди го икономическата катастрофа, която се задава.Вчера разговарях с бившата си счетоводителка.Тя ми каза, че целия месец април се е занимавала с обявяване на фирми в несъстоятелност и оформяне на документи за прекратяване на трудови договори и изпращането на хората на борсата.

18

Това

преди 4 години

беше най-голямата глупост сътворена от управляващите от началото на кризата у нас!!!

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 14Броют нема да се вдигне резко, оти гербавите че занижат тестовете и че залъжат народо че всичко е наред, оти он така му се сака.

16

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

КПП-тата бяха връх на милиционерската простотия на ГЕРБ.Даже съм изненадан, че ги премахнаха.

15

Анонимен

преди 4 години

Възстановяват правата на селяните...