132

Анонимен

преди 4 години

До Златни пясъциС ески я да ни светеш какво означава това,, и а ще ходим...''

131

Анонимен

преди 4 години

Хей "златни пясъци".....от 28 години спрях да ви посещавам......стотинка няма да получите от мен и моето семейство.

130

Анонимен

преди 4 години

До Златни пясъци Нещо си изпускаш нервите а с е лянче.Като не ти дреме защо коментираш? Да те е ба и бизнесмена,бабата която продава боб и домати на пътя също има собствен бизнес щото трябва да регистрира наякаква фирма,т( пак.

129

Георги Илиев Митев

преди 4 години

Епиграма - По света и у нас -: Милиони истукани бродят като талибани.В превоза пък горките-ощетени са крадците. Никак не се колебайте бързо помощи им дайте.Автор: Георги Илиев Митев. Потърпевш от милицията ,военните ,полицията, медиците ,институции и граждани. Град София (2020).

128

Анонимен

преди 4 години

тъй наречените концесионери на плажовете може да се каже, че са баш търтеите на нацията! Разбира се в милата ни татковина са се навъдили и много други, под различни наименования, но тези са на върха! Може би си оспорват първенството със съдържателите на разни паркинги , които също си мърдат пръстите, само когато прибират пари!

127

Златни пясъци

преди 4 години

Шопите много сте оборот и а ще ходим в Турция ще ходим в Гърция много скъпо било тук в бг мишки що не си направите собствен бизнес да ви видя тогава какво ще правите яд ви е че сте на заплата а някой друг е собственик на нещо било хотел ресторант магазин яд ви е много и затова по морето всички ви се смеем мишки такива много говорите отивате където си искате

126

МНЕНИЕ

преди 4 години

Сега е времето да се Прекратят Мафиотските Договори .Какви Чадъри се Бодат на Плажа и някакви Мутри Искат Пари ???Плажа трябва да е АБСОЛЮТНО СВОБОДЕН за ХОРА - Така е Записно в Конституцията НИ .Хотелите ако искат - Правят си Бетонен Басейни и Платени Чадъри .Един Чадър струва 8 лева и можеш да го използваш поне 5 години .

125

Анонимен

преди 4 години

Не безплатни чадъри и жезлонги ако искат и безплатна св*ка лично от собственика на хотела ,,бизнесмен'' да ми предлагат на черноморието,НИКОГА.

124

ХАХАХА

преди 4 години

Виденово лято за мутрите по черноморието-БЕЗЦЕННО!

123

х

преди 4 години

Да фалирате всичките!!! Никога не бих платил за чадър и шезлонг на мойта собствена земя, за която са умерали предците ми.

122

Хе,хе!

преди 4 години

Не приемал идеята за безплатни чадъри и шезлонги ? А иначе иска да му подарим едни пари, за които нито е работил , нито има намерение да върне ! Ейййй, тоя селянин от кое село излезе ?

121

Анонимен

преди 4 години

Пак ще се краде на поразия. Който иска да ходи.

120

Митре

преди 4 години

Фекалиите във водата ще носят и новия вирус, освен традиционните ротавируси които ни морят децата след всяка почивка на черноморието.

119

kkk

преди 4 години

Чакам 1-ви юни и започвам риболовния сезон!Няма чадъри,няма шезлонги,няма рязане на глави,най-важното-няма подрискване от храната и фекалиите в морето!Да го обобщя-1 лев няма да набия на българските мутри та ако ще и 10 ваучера да ми дадат за скапаните им услуги!Догодина на гръцко,който е ходил знае за какво иде реч!

118

Анонимен

преди 4 години

Плажовете да се обслужват от общините. Концесионерите ги взимат за 5-10години и сега за една година проблем ли правят? Като немогат да се справят да ги върнат на общината и тя да се грижи за плажа. Холямо мрънкане при условие, че са изцяло в сивата зона и нищо не плащат на държавата. Взимат чадър по 1 лв а продават по 10лв. Ееее

117

Анонимен

преди 4 години

А бе вие много сте взели да вярвате на телевизора! Нито безплатни шезлонги ще има, нито ваучери. Това просто е дивия популизъм на правителството.

116

Тъпомер

преди 4 години

Българина като чуе за плащане повръща,що не си отворите свой бизнес,то не е чоплене на семки и пр.Нямате ли ряки бре.

115

айде нЕма нужда

преди 4 години

Плажовете да се почистват от общините,нали събират курортна такса?!---------------------------------------------------------------------------------------------------Подсъдимият несебърски кмет ли ще се грижи за плажа?! Други грижи са неговите.Та хората му бяха хванати с "онези" изборни списъци !Първо разбери за кражбите и корупцията в Черноморски Общини,после пиши ...

114

Анонимен

преди 4 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРНай-вероятно ще си изкарат по-добре отколкото ако ползват вашите "услуги".

113

ЧЕРНОМОРИЕТО

преди 4 години

Мисля че,30лв за чадър и 20лв за шезлонг е нормална цена,все пак и ние имаме разходи.Заповядайте съграждани,чакаме Ви.Не забравяйте,че след Гърция ще има карантина,