65

До началото на края

преди 4 години

ЧЕРВЕНИТЕ глобалисти на СТАЛИН от ОНЯ етнос Иля Илф и Е.Петров посещават САЩ и написват "Едноетажна Америка"През това време на Михаил Булгаков категорично му е забранено да напуска СССР и още 1924 пише нещо такова:"Цяла Москва е скована от треперещ страх и всички тайно си шептят:КОГА НАЙ ПОСЛЕ КОМУНИСТИТЕ ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ ОТ НАШАТА ДЪРЖАВА"Оцеолата СССР от 1945 до 1991 е благодарение на Адолф Хитлер и ЦСКА София спасили го от саморазпадене80-те руснак на море у нас:Вашия ЛЕНИН е азиатски козел

64

Анонимен

преди 4 години

Дано се оправят американците о да спрат по-скоро да пият белина.

63

Анонимен

преди 4 години

Байо Дончо отварай си колкото щеш!При 10-11к средно на ден починали през последното десетилетие. Естествено е.Още повече, че смъртността срет онко, бъбречно и другите заболявания рязко е спаднала за 2 месеца. Защо ли???

62

Началото на края

преди 4 години

Тръмп е крееетен. Не случайно Путин го сложи за президент на САЩ. А когато ЦРУ започна разследване Тръмп вече като президент го спря. Хаха.Колко *** трябва да си за да препоръчаш на лекарите да започнат тестове с инжектиране на дезифектанти и пиене на Белина.Впрочем Тръмп ВИНАГИ е игнорирал съветите на специалистите. Каза че коронавируса е безобиден. Отказваше да го тестват.Похвали Китай.Конфискува мед. материали закупени от Еврозъюза.И когато затъна в лай*** обвини Китай.

61

ДртПрч

преди 4 години

Че то в Америка си умират по 10 000 души на ден и без коронавирус. Факт.+/- 3000 - какъв е проблемът? Умират си по естествени причини. не са убити.

60

69 август 1884

преди 4 години

САЩ са опитни зайчета в англомонархически концлагер за ПСИХОЛОСКИ експерименти с избора на американофоба вожд и ПСИХОДИКтатор Хари ТруманПо случайност и недоглеждане покрай тоталната война с Хитлер и британската корона сама се издала с техния Прецедент:ТРУМАН чиято движеща сила е неистовата омраза към американцитеИзберете го най-накрая червенокосата жертва на геноцид от католиците и Папите принц Хари за Император на САЩ белким оная 21 число и сие мирясатКрайни ПАЦИФИСТИ бяха САЩ до 69.8.45

59

Анонимен

преди 4 години

Хаха! И отново ББ е прав. Само дето мънкащите диванни "***" се чудят за какво да го заядят, защото друго не могат. Експертите в САЩ! ЕКСПЕРТИТЕ предупреждават, че разхлабването на мерките ще доведе до много трупове. И Тръмп ги игнорира. За същото в България обвиниха ББ, че плаши и манипулира народа! Е, въпрос на матреал! После защо сме бедни! Ами ум царува, ум робува, ум па т к и пасе! Ама найсе! "Диктатура", "свободата" или просто става въпрос за свободия?

58

реалнафантазия

преди 4 години

До Жана Д,Арк,Проблемът е, че Китай има териториални претенции към Русия, а и скоро освен икономическа ще стане и военна суперсила, ако си гледал последният им военен парад. :)

57

Жана Д,Арк

преди 4 години

До 61:Смятам че най-сетне Русия и Китай ще се обединят във Военен съюзи ще "смачкат главата" на змията зад Океана, като по този начин ще освободятчовечеството от тази ционистко-империалистическа напаст !

56

реалнафантазия

преди 4 години

Какви ли ще са последствията за Китай след толкова много жертви, които дадоха САЩ и ЕС? САЩ обикновено не прощава... :)

55

f

преди 4 години

когато уса те ухапе ставаш зъл! променя ти гена! Май-му-ните не ги знам какви са нормално, но май немците не е трябвало да пускат бомба там да ги радиират! Заради радиацията са още по-уязвими, а жилото може и в храната и водата да се намира! Поне малко ще се подобрят САЩ ако пръскат против уси и намерят нужното оръжие и противодействие!

54

Анонимен

преди 4 години

Югов, по колко души умират от короната в С Корея за ден?С Корейското КГБ не казва.

53

USAжокера ТРУман

преди 4 години

Червенокосия жертва на геноцид от католицизма и Папите принц Хари да не БУДА Хари Труман избран от Англия за вожд психодиктатор на САЩИ на Хари Труман още от детенце всички американци му се смеели и подигравали та от американофобия станал британски монархистОпитните американски зайчета с още бяло английско по устата им се разминали вътрешните нагласи на Х.Труман да целне с двете ядрени Пентагона и БлизнацитеВойна с Хитлер и случайно от недоглеждане назначаваш най-крайния им АМЕРИКАНОФОБ

52

До 56

преди 4 години

Как става за седмица -21000, а за месец 30 000 , ще споделите ли формулата?

51

Анонимен

преди 4 години

3000 за ден21 000 за седмица30 000 за месецДва месеца 60 000Половин година 180 000И така до края на америка...

50

А.Югов

преди 4 години

Докато Ким открива заводи в Северна Корея, приятеля на нашия "смел Огнеборец" се "пържи"в собствения си сос ! Това отново доказва запореден път слабостта и недъгавостта на капиталистическатасистема, критикувана преди повече от 150 години от Маркс, Енгелс и Ленин !

49

Само питам

преди 4 години

А какво стана с данните от виртуалната симулация демонстрирана на "Събитие 201" в Ню Йорк на 18.Ноември 2019 които съвсем точно определиха рисковете за държавата и бизнеса при пандемия на КОРОНАВИРУС няколко месеца ПРЕДИ да се появи първея заразен в Ухан ?Тогава САЩ показаха пълна готовност да се справят а организаторите СЗО , Института Дж.Хопкинс и фондацията Бил и Мелинда Гейтс - изумителна осведоменост за последиците.

48

Анонимен

преди 4 години

Мънгъров каза пред два месеца - между 100 и 200 починали за т.нар. епидемия. Вървим точно към тези числа.

47

Анонимен

преди 4 години

Много правилно.Трябва да премахнат мерките и всичко ще си дойде по местата.

46

1

преди 4 години

До Зозо,искаш ,да няма комунизъм,пък гласуваш,за тиквата комунист.