148

Анонимен

преди 4 години

Как може да вярва някой на тея лукави китайци ?

147

Анонимен

преди 4 години

Вирус няма, вие сте зад.ници

146

Анонимен

преди 4 години

До Мнение 146А Путин знаеше ли?

145

Мнение

преди 4 години

Абсолютна фактология и описва на 100% как америкаските *** реагираха на вируса.Имаха 3 месеца да се подготвят . Целият свят знеше че вируса не е шега само САЩ разправяха че бил обикновен грип . Хиляди жертви лежат на плещите на америкаските управници които подциниха вируса

144

Сатира

преди 4 години

Няма ли и този път Американците да спасят света? Както винаги го правят във техните Апокалиптични филми!

143

Анонимен

преди 4 години

До Много доброЛипсва и прилепчето, китайските лекарчета зад решетките, подкупчетата към СЗО, счупените маски и дисклеймъра, че фигурките всъщност не са LEGO, a YAUEGO.

142

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 132Виждам, че има 5 фена на Китай, които не са съгласни с теб. Само не мога да разбера, дали не са съгласни ти да работиш за 10 долара на час (с други думи дали са на принципа "я не сакам на мене да ми е добре, я сакам на Вуте да му е зле"), или не са съгласни те да работят за купичка ориз (с други думи, са на принципа " не ме гледай какво правя, гледай ме какво приказвам"). Не е лесно да си русофил/чайникофил в днешно време.:))))

141

Много добро

преди 4 години

Филмчето е много добро.. И е абсолютно фактологично .Само липсва белината

140

Анонимен

преди 4 години

Китайците показаха силен имунитет за да се справят в тоз кратък период или при тях корона вируса бе от по друг тип щот наложената карантина дори по техния модел военен с издирване на заболели за стационарно лечение едва ли е помогнала изцяло за унищожението на вируса.

139

някой

преди 4 години

абе верно си "онуфрий"

138

Унуфри

преди 4 години

Доста коментари виждам, където някой нарича друг "***..0т или нещо от сорта".Аз ще попитам колко трябва да си изтрещял , че да мислиш че има "ГОСПОДАРИ". След като някой мисли че си има господар, то това са тези с робското мислене.

137

хохо

преди 4 години

До Сащ 133Най-великата като индекс на телесната маса ли?

136

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНивото ти на интелект е толкова ниско, че не ти стига да осъзнаеш колко е ниско.

135

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 134Има и някои работи, които не са казани, а са част отсъщата история, но съм уверен че тях ще ги научите по-късно (ще разберете как също по-късно).А това че Китай решиха да се *** с епицентъра на тая трагедия при това удобно "забравяйки", че тя стана с такива размери И благодарение за тях, само показва, че целта на клипчето въобще не е била да покажат нещата каквито са. Това може да го види всеки човек "с 2 мозъчни клетки". Ти можеш ли?

134

Ямболски цървул

преди 4 години

Китай,САЩ ,Англия,Русия.Тези правителства са под изпълнители на цирка,който беше направен от техните господари.

133

Анонимен

преди 4 години

Всичко казано във видеото е вярно и всеки с 2 мозъчни клетки и достъп до интернет може да се убеди сам.

132

Сащ

преди 4 години

Най-великата държава на вселената

131

Анонимен

преди 4 години

Аз съм съгласен феновете на Китай да идат да работят за купичка ориз, а ние балъците ще раотим за 10 долара на час.

130

Скептик

преди 4 години

Не вярвайте на филмчето. То е за шоу. Китайците са построили САЩ с техния труд. САЩ са вложили толкова в Китай, колкото не могат да спечелят през следващите 20 години. Не може да има война. Нито турговска, нито друга. Китай са самодостатъчна държава. САЩ са си изяли Порциите за следващите 20 години. Сега искат да направят Световна коалиция - сиреч Преразпределяне на Порциите да ги хранят другите.

129

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 129Аз вече казах, че някои факти липсват. Липсва и това че към СЗО е подадена информацията за това че заразата не се предава от човек на човек. Липсват и фалшивите тестове и негодни маски и облекла. Доста неща липсват