59

Анонимен

преди 4 години

Който иска да си стои вкъщи. Няма заповед за задължително излизане. Всеки има възможност да избира, някой живеят, други вкъществуват.

58

Анонимен

преди 4 години

Като гледам се движим на едно ниво с Куба. Само че там има почти 3 пъти повече излекувани от тук.

57

Затова са мерките

преди 4 години

Вируса много лесно се предава, един разговор със заразен е достатъчен за да пипнеш заразата!Докато при грипа не е така, по-трудно става предаването и не е устойчив!

56

Анонимен

преди 4 години

Как една година само. Не става. Цялото столетие трябва хората да бъдат затворени, защото това е векът на страшните и ужасяващи вируси. Както казва Бил Гейтс по страшни и от ядрен взрив.

55

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

ГЕРБ доказаха, че може да се управлява и без да се краде

54

Анонимен

преди 4 години

Спокич, другия месец като започнат да излизат по 300 заразени на ден всичко ще приключи и ще разберат че са сгрешили и прибързали! Ще затворят всичко наново!

53

До "оптимистите

преди 4 години

Извънредното положение трябва да продължи!КПП-тата трябва да останат!Маските задължителни навсякъде!Парковете да се пуснат обаче движение само в една посока и то в някои часове!Никакви заведения, хотели, спортове, басейни и море!Излизане от дома само неотложно!Това трябва да се случи във всички държави и да важи до месец май 2021година за да се отървем от вируса!Китай точно така го спря - с дисциплина!

52

Анонимен

преди 4 години

Аз като немедицинско лице се вслушвам в думите на доктор Мангъров , а не в думите на щаба. Звучат ми много по сериозно и професионално, а те коренно се отличават от това, с което ни надуват главите разни медии.

51

OFF

преди 4 години

Тая КУРона се изтърка вече. Стига сте я въртяли, ами дайте някоя интересна история. Наприемер може да направите едно разследване и да разкажете как за един месец ГЕРБ откраднаха 5 милиарда лева без почти никой да разбере или да забележи. Разкажете как тихомълком "спасиха" от фалит няколко "български" банки с народни пари и чрез нови заеми от чужбина.

50

Анонимен

преди 4 години

Зашо всеки ден броят на заразените са едни и същи цифри ?? И защо не изваждат броя на умрелите и оздравелите от общата статистика ??

49

Радев

преди 4 години

Аз съм един ***, който обича да си поспива и да мързелува, но най обичам да критикувам...

48

Рак

преди 4 години

Обхваща ме паника като чета как в татковината пише за хора на 45,умиращи от рак и това се приема за нормално, а това, че двама са умрели от някакъв вирус - за шок и ужас. Докато се криехме от вируса над 10000 човека са умрели от какво ли не и държавата им дава 3 месеца чакане за място за химиотерапия. Идете на гробищата. Освен бабите има и много хора под 40,под 30,под 20...това е сигнална лампа, а не вируса....

47

Анонимен

преди 4 години

Хладилни камиони тръгват след Гергьовден. Не ги пускали досега заради КПП-тата. Ще дистрибутират вируси и фурми. Ще видите тогава, колко е страшно положението.

46

Италия

преди 4 години

На фона на 68000 умрели от нормалния грип и най-голям % на населението над 80 години в Европа:- интубираха масово и избиха хората с бактериални пневмонии- вкараха болните в старчески домове с по 350 души- всеки починал се пишеше на ковид, нищо че е на 95 с 20 заболявания- тестваха се само такива с тежка симптоматикаИ пак общата смъртност тази година в държавата е същата като миналата. Говоря за Италия (чували, трупове)

45

Анонимен

преди 4 години

В друг сайт пише, че лекарката е нямала корона. Бог да я прости, ама не е умряла от корона!

44

....

преди 4 години

До до 51-ДОБРЕ БЕ ЩАБАА ти видя ли резултата от аутопсията че си толкова компетентен/а по въпроса?Не оспорвам смъртта на жената,жалко за нея, но да вярваш сляпо, когато откровено те лъжат в очите и да плюеш по форуми... Не знам кой е по-неостър.Въпроса е умишлено провокативен,за да може такива като тебе да се плюнчат а интелигентните хора да се забавляват до къде може да достигне човешката простотия

43

Замислете се!

преди 4 години

Не ви ли притеснява много повече, че двама мъже под 50г имат онкологично заболяване?

42

Зомби

преди 4 години

Затворили се 1000 души с маски, ръкавици, провизии да се пазят от ковид. Докато се пазят 1 година, 60 от тях умрели от всико друго, но не и ковид.Излезли останалите, докато се пазят от зараза на тротоара, 3-*** ги блъснала кола. Двама се закашляли - ковид!!!! А не, просто рак от цигарите, не е страшно, от него не се умира.Отворили НСИ и какво да видят. Смъртност от ковид 0,00341% на 1000 души?! А защо, мамка му тогава се крихте:Защото трупове, морги, чували, тези, които ни обичат, интубация

41

маската

преди 4 години

носете маските в магазина, на работа и в транспорта. На закрити места! Движете се, спортувайте неконтактни спортове, защото ако тулупясате, не само короната ще ви барне, като отслабне и имунната система, не се събирайте с непознати и на тумби. Мийте ръцете и перете маските с гореща вода. Топлото време ще убие вируса на открито. Какво се чу за Африка? Милиони умрели или нищо?

40

до 51-ДОБРЕ БЕ ЩАБА

преди 4 години

Ти явно не си в час ,за да зададеш този въпрос!Явно нивото ти е на г.л.у.п.о.в.а.та мисирка Втората починала лекарка беше излекувана и с два отрицателни теста ! Това е коварното на този вирус......Издънката е в твоя мозък!!.