610

акуд

преди 4 години

докато можещите. вършиха работа, комунистуте се бяха върнали по горите като истински шумкари и разваляха дисциплината със фалшиви новини(пропаганда). колко ненужни са маските и как нямало заплаха от корона 19, докато шефа им в кремъл и днес, се чуди какво да прави с разрастващата се пандемия в русия..////

609

Не извратен тип

преди 4 години

При взетите проби за тест на корона вирус от госпожа Йотова,от тъканна лаборатория са потвърдили съвпадащо ДНК на руския патриарх

608

Аз

преди 4 години

Не разбирам защо щабът обръща внимание на малкия брой хейтъри, червени демагози, разни безотговорни ***, и други негативни елементи,които колкото и да са активни, не решават нищо ! Огромното мнозинство показа, че одобрява и уважава наложените мерки, така че тия другите просто трябва да изпълняват, колкото и да се правят на всезнаещи, сърдити, ущипани отзад, и други детски истории !

607

Бойко Методиев

преди 4 години

До Истината е правоДа теглят кредити- кой ги спира! Не били снабдени....ми да са се снабдили!

606

Тонката

преди 4 години

Аре Лека:):):):)Бойко да сънувате:):):):)

605

Истината е право

преди 4 години

Прекратяването на официалните брифинги означава още повече непрозрачност,своеволия,бягство от отговорност и отказ да се отговаря на неудобни въпроси на журналисти и народа като "Кога ще направят нещо за оцеляване хората без никакви доходи като безработните на сезонна работа със стаж под 12 месеца за последни 18 м. "Защо лекарите на първа линия от провинцията не бяха снабдени отначало с необходими защитни средства,нито безработните и роми. Защо не може да се сяда на пейките в паркове и градини?

604

Анонимен

преди 4 години

Другари,"ептян" го закъсахте, ние от ГЕРБ сме с "вишу" като Калинка, и с "дуктурати" като Бойко!

603

Тонката

преди 4 години

до 633 Просото ше питаш:):):):):)

602

Тонката

преди 4 години

Тогава На Доспат един от ИАРА идва и ми казва да си прибирам Джета,че съм носил харпун:):):):)Че идва и с двама полицаи да ме плаши:):):):)След два дни бехме на Слънчака:):):):)Рибата я дарихме на местните:):):):)

601

Вуте

преди 4 години

Права е, барба ганьос трудно понася некой да има по-гуем рейтинг!

600

Анонимен

преди 4 години

"ептян" на какъв език или диалект е?

599

Анонимен

преди 4 години

Някой ще запомни ли с нещо Йотова като вице *** ?!

598

Тонката

преди 4 години

СевероЗапаза:):):):)Ептян изперкахте бе другари:):):):)

597

Анонимен

преди 4 години

До LA hereЗа инфо, никой досега не е умрял от спин. Никога.

596

Тонката

преди 4 години

До Един от СеверозапазаСа вече му викате Севрозапаза ли бе?:):):):)Става:):):):)

595

Анонимен

преди 4 години

Очевидно да си вице на оня *** зеления чорап е диагноза.

594

LA here

преди 4 години

Важно инфо : CDC току що обяви 50 хил смъртни случаи от ковид за невалидни, като казаха че всъщност e било грип !!!!!!CDC - Centers for Disease Control and PreventionМанипулацията започва да излиза на светло !!!!

593

Един от Северозапаза

преди 4 години

До Факт Колега по сайт, само като гледам правописа ти, ми е ясно, че си привърженик на Герб.Поне прочел ли си повече от "Винету"?

592

ГМ

преди 4 години

Как са пропуснали да та питат *** !

591

Тонката

преди 4 години

Последния път кога бехме на яз.Доспат 30 човека с 3 кемпера и няколко каравани така викахме като се напихме,че цялата полиция на Сърница пристигна да ни глобява:):):):)Тези Протестърите и Партизани те по София нищо не викат:):):)А ние даже хванахме и 100 кила риба:):):):)