22

Анонимен

преди 4 години

В темите срещу държавните мерки, пишете срещу държавата. В темите за бизнеса, срещу бизнеса. В темите срещу синдикатите, срещу тях. Що не се изселите в Космоса и да спрете да се пречкате. Хрантутници на копейки сте вие

21

Анонимен

преди 4 години

Къв бизнес, кви синдикати?Лапачи

20

Анонимен

преди 4 години

Явно не вие им плащате заплатите, защото щяхте да знаете как защитават работниците си. Тези, които са членове на синдикатите, не се оплакват от тях. Правят го троловете и маргиналните, които не знаят в коя част на обществото изобщо принадлежат.

19

Анонимен

преди 4 години

Айдее аман от умиращи от глад, дето седят и щракат сърцераздирателни постове на компютрите и телефоните си хах!Ами продайте ги, кат нямате пари за хляб и гладувате!Егати плачкащите мъже тука, дето умират от глад, че и в парка не ги пускат да се разходят с тантелено чадърче в ръка!

18

az

преди 4 години

Трябва да се помогне на ИТ бранша и другите светли бизнеси в България. Те хранят останалите. Строителчетата и да им дадеш пари да сторият, като няма кой да им купи продукцията са за смет. Същото с ресторантьорчета, хотелиерчета, фризьорки и т.н. Трябва средната класа да се съживи,а покрай нея ще живнат и тия дето смучат отстрани. Ама отде толкова акъл.

17

Анонимен

преди 4 години

Къде спахте синдикати?

16

Анонимен

преди 4 години

Вие и пари в брой да ви дадат, пак ще сте недоволни. Къде сте блели цял живот, та не сте създали нищо за себе си? Държавата все ви е виновна, а съм сигурен, че част от пишещите срещу мерките, го правите, защото сте дребни измамници и не ви върви далаверата...

15

сигурно

преди 4 години

Никога няма да има съкращаване на администрация ,защото ще загубят електората си от кларурковците на столове ,и няма в парламента да влязат !

14

Анонимен

преди 4 години

синдикалисти на хранилка от управляващите

13

Hex

преди 4 години

Тия що дрънкат само за безработните? Всички страдаме. Всички искаме компенсации за тая глупост с настинката.

12

Одисей

преди 4 години

Към 8. Ако не възразяваш да те допълня! Аз бих формулирал тази информация така: "бизнес-синдикатите набелязаха" А може би " бизнеса и подчинените им държавни синдикати набелязаха ..А 4 е безвкусен в желанието си да бъде оригинален...Нека да поглежда отвреме навреме какви му са оценките от останалите участници във форума ...

11

Анонимен

преди 4 години

Айде , и Канейсебету да си каже думата след Пудкрепътъ- : туризът ,транспорт- със самолет ти е по евтино от БГ автобус ,излъгаха ме от Атина до родния ми град , а преди да си купя билета ме увещаваха едва ли не ,че пред къщата ми ще ме оставят и след серия скандали в София служителката им ми купи ,щото им го бях платил ,билет до родния ми град ...и разбира се прочутото "ресторантьорство -къде са машиностроене , строителство , високи технология -в Гръция един обикновен човек си върти хотела

10

Анонимен

преди 4 години

мерките ви приключиха тия бизнеси, големите чужди вериги са ок

9

Анонимен

преди 4 години

Кво искаме?

8

Анонимен

преди 4 години

Кво?

7

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

В България истински синдикати няма. Има едни казионни организации на пряко подчинение на правителството.У нас едрият бизнес е назначен за такъв. Той няма мисленето и рефлексите на нормалния едър бизнес по света.Да очакваме от казионните синдикати и назначените за олигарси, да направят нещо в полза на народа е толкова наивно, колкото и смешно.Днес е 1-ви Май ден на трудещите се. Ден на онеправданите и ограбваните работещи хора.В България ги наричаме "работещи бедни".Честит празник !

6

Анонимен

преди 4 години

Синдикати?В България?Не ме карайте да се смея!!!!Пълна пародия!Шменти капели!

5

кога?

преди 4 години

Хубаво но няма да стане,поне да питат и да накарат правителството кога ще почнат да съкращава чиновници и държавни служители,не може само бизнеса да страда!

4

Анонимен

преди 4 години

Къде е шофьора на парашут да поведе работническата класа към Бузлуджа за да чества 1 май ?

3

Вейхайвей

преди 4 години

До АнонименЩо въобще ги коментираш кнсб-то?