22

Патриот

преди 4 години

Краварския окупатор ВЪН!

21

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 4 години

Мустафата да си обръсне мустака, че ме бучи по корема, като лаППа...

20

Жоро

преди 4 години

До Зомбиленд Не 20, а дори и 200 млрд САЩ да ви дарят пак ще плюете по тях.Но остави това-всичко ще окрадете(раздадете на своите хора-мутри червени новобогаташи)и обикновеният българин дори няма да чуе за помощ от САЩ.Та не е ли същото с ЕС сега?Проекти, които все "наши хора"печелят,В сел.стоп, в туризма(т.н хотелчета за гости)-все чисти кражби и отклоняване(ограбване) на средства за бълг.народ.Изпразнихте България бе!!!

19

Тодар Правешки

преди 4 години

Алоу, петолъчниците!Губернатор Макаров няма ли да поиска от Матушката и тя да дари нещо бе, ей така, от кумова срама. От както дойде тази, гадните американци по дарения ги бият стена в стена!Срамота, другари цоциалисти!Излагаме се!

18

Ха

преди 4 години

тая Соросоидка Тръм още ли я търпи?

17

ами това е страхотно

преди 4 години

това си е супер доволна работа. Чиста далавера.Още помним дарената от САЩ царевица 1993, която освен ГМО се оказа и токсична, пълна с химикали. Специално за всеки български гражданин.Благодарим ви! За 2млрд които дарихме точно това заслужаваме!

16

Анонимен

преди 4 години

До до 8Лукойл не е руски, *** безмозъчен.Чисто руски си е, а безмозъчният *** си ти. Алекперов е собственика на рафинерията в Бургас, а това че някой западен пенсионен фонд е купил 1% от акциите за да си направи по широк портфейл не го прави собственик на рафинерията. Контролният пякет си е у Алекперов.

15

Сирена

преди 4 години

До Зомбиленд: Ако дарят 20 милиона или милиарда, Българина нищо няма да види и да усети, ще го усетят само Гробисти и техният Електорат, Афро-Ромите.

14

до 8

преди 4 години

Лукойл не е руски. Прочети малко за собствениците (кривоносите отатък океана) и се върни да лаеш пак

13

Анонимен

преди 4 години

Добре, че Америка е великодушна и го прави без користни цели.

12

Чик чирик

преди 4 години

във британските тестове за корона вирус се оказа, че има.. корона вирус. Голям скандал подметен набързо под килима.Да видим какво да ни подготвили Данайците!Има ли доброволци?!

11

Анонимен

преди 4 години

поклон пред САЩ, за да ни го вк.. в.. г..

10

геро

преди 4 години

Хъм,тази апартура едва ли е толкова бърза,точна и сигурна,колкото онези хвърчащи килимчета дето през 2022 година ще са част от теста за ненужна и овехтяла ламарина изплащана от няколко поколения българи! Да му мислят плащачите!От 2021 съм в графата-НЕПЛАЩАЧИ!

9

Анонимен

преди 4 години

Комплекта е за 2000 проби. Сега правим по 1000-1200 на ден. Тъй че това гръмко дарение не стига и за 2 дни

8

Пак си играйте

преди 4 години

Да не сме опитни зайчета или ще създавате лаборатория за убиййства.

7

Зомбиленд

преди 4 години

САЩ като са толкова загрижени за нас , да вземат да дарят 20 милиарда долара за икономиката ни , а не да ни продават разни б//клуци на завишени цени. Баси евтиния пиар дето си правят :)

6

Койчо

преди 4 години

А пък ние им дарихме 2 милиарда долара

5

KamKam

преди 4 години

Схващате ли уловката!!!След като се изразходят кансумативите,ще трябва да си купуваме от американската компания ,защото само те ще имат консумативите за тази техника.Това не е нова стратегия(също като безплатен телефон при слючен договор)

4

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Това е понеже САЩ даряват предимно анонимно, а руснаците една кутия ръкавици да дарят и се хвалят по всички социални мрежи известни на човечеството.

3

чичо

преди 4 години

Мерси!От вас и отрова не искам!Обирайте си добитъка от България и се махайте!По лоши сте и от Сталин!