28

Зомбиленд

преди 4 години

Не знам по света дали са подценили опасността , но у нас трудно ще повярвам , че нещо е направено без умисъл. Аз ли ги пусках онези от летището да се прибират с таксита и влакове из цялата държава , е го днес пример , те си казали , че искат в болница , те ги пуснали сами да ходят , после ще ми призовават контактните лица да се обадят. Ако работата е толкова сериозна , тогава как вожда не се е покрил , ами ми митка с маска сложена като шалче на врата. И още много абсурди мога да изброя.

27

Анонимен

преди 4 години

Браво на французите !!! Макар положението при тях да е стократно по-тежко от нашето вече мислят и действат, а нашите тикви се носят по течението на безхаберието си!!!!

26

Не извратен тип

преди 4 години

Масоносатанисти,ЧЛЕНове на тайни пщества,искате ли да ми видите едноокия сатанино масонски змей ? Продадохте ли си душите,предадохте ли си поолението на сатаната,друсате ли ооттрепки такива ?

25

до 29

преди 4 години

Годжи ти ли си? След чували, хладилни камиони и умиращи по парковете сега това ли измисли - импотентност при мъжете? Добре че са много малко бaлъците да ти вярват на тебе драма куийн такъв.

24

Анонимен

преди 4 години

И докога с тези мepки?

23

Анонимен

преди 4 години

Значи дори там няма задължителни маски на улицата. Доколкото разбрах от цяла Европа това го има само в Чехия и ... България. До кога ще търпим тези драконовски мерки?

22

Анонимен

преди 4 години

Голямият проблем с този вирус е, че не се знатни последиците от заразяването. Предположенията за последиците, които доста рядко имат публичност, са доста страшни. Първото предположение беше за импотентност при мъжете. Ако наистина е така, утре ще се събудим с над 90% импотентни мъже, най-вече при тези под 60 годишна възраст.

21

Анонимен

преди 4 години

Еми братленца не знам за вас, аз вирусът го прекарах и наистина е гaдeн както го описват не можеш да дишаш и се задушаваш, според мен от 10 човека един няма да може да го изкара т.е. световното население ще се редуцира с 10%, което значи че при нас ще е към 700 000 намалението на населението

20

Анонимен

преди 4 години

От векове се знае как хората се борят със такива зарази. Ключовата дума е карантина, ама не на хартия, както е в България, а реална карантина за всички потенциални носители на вируса. За България това бяха идващите от чужбина, които трябваше да са под реална карантина поне 40 дни.

19

Анонимен

преди 4 години

Всички ще се заразим, много хора вече сме го прекарали без да разберем, просто на преглед отиват такива със сериозни симптоми, най-често в напреднала възраст

18

Анонимен

преди 4 години

Каквито и мерки да се взимат, ако не се спре вноса на заразата от чужбина, ползата от мерките ще е малка. България затова сега има над 1400 заразени, защото не затвори границите и епидемията започна и в България.

17

Зомбиленд

преди 4 години

Аман от това вирусче , като дойде време да снимат поредния епизод от Заразно Зло , може да ме събудят да изплакна очите с Мила Йовович . То така с по 1000 теста ще се плюнчим 100 години докат разберем ще го стигнем ли тоя пик или вече сме го минали .

16

Анонимен

преди 4 години

Правителствата подцениха този вирус. Ако бяха действали сякаш е ебола, сега нямаше да има карантини и всичко щеше да е отминало, както стана в Китай.

15

Не извратен тип

преди 4 години

FuckТите сочат ,че стъкмистиката на СЗО е коронна лъжа.Във момета срещу човечеството се извършва геноцид,и ако сега се заведат дела във Хага ще бъдат спечелени ако не се водят от масоносатанисти и членове на тайни общества които вече не са толкова тайни и са на първа лиия на стрелците

14

Анонимен

преди 4 години

Всяка една държава можеше да спре,разпространението на вируса по начина, по който го направи Китай. Някои държави като Тайван и Виетнам го направиха, а в България лъжеха, че правителството било взело всички мерки.

13

Анонимен

преди 4 години

Ето Дариткова го пребори този свръх-ултра-мега-смъртоносен вирус и се връща на работа, а пък Годжи и мислеше чували и хладилен камион.

12

Факт

преди 4 години

700000 теста на седмица не е широкомащабно тестване. Ще им трябват две години, за да тестват всички. Това е все едно в България да се правят по 1000 теста на ден, т.е. нищо работа.

11

Анонимен

преди 4 години

Той вирусът таргетира точно ей такива мишoци като Годжи нема да спасиш г'за Годжи

10

Анонимен

преди 4 години

С криене нищо не се печели

9

Газдов

преди 4 години

Всички изтърват ключовото в статията. "Ужасната икономическа криза породена от карантината заради вируса". Другари целта е постигната, внушихме и вече е официално, че има криза и тя е заради вируса, но ние ви спасихме от лошия вирус, от който умират всички хора по света, или иначе казано 230 000 починали с положителен тест за вируса от 19,5 млн. починали до момента в света. Вируса я е отговорен за смъртта на 50 000 я не.