27

Анонимен

преди 4 години

До селския бикКаквооо, ръката да му целувам ???? Да не ме е .... л...д????Па и като му целуваш оная работа, аз що да се натискам???

26

Анонимен

преди 4 години

"От думите на премиера се разбра още, че той е съдействал съставка за него да дойде от Германия."Е имах си аз Бай *** да не се самоизтъкне и да не си припише всички заслуги. Ако беше станал гаф с доставката, виновен щеше да е човека, чиито заслуги *** Банкянски е присвоил.

25

Анонимен

преди 4 години

Брей рептила Кристистин Лагард си имала соц. ваксина. Че кой слагал соц ваксини западните страни преди 1989 ?!Начи е получила рептилска информация ,че действа и набързо си е направила.

24

селския бик

преди 4 години

Колкото и да не им се иска на някои , на бате може само да му целувате ... ръката. Щото ако беше някой друг досега България щеше да е фалирала сто пъти. Каза ви че много лесно ще хвърли едни пари на населението ама после кой ще плаща ? франция германистан испания и други си раздавали едни милярди - раздават си щото в тях хляба и ножа. България само я доят последните сто години.

23

Анонимен

преди 4 години

Празнодумец и празноглавец "храбър"!!!Жална ни майка .... !!!:((((

22

За Мисириките ...

преди 4 години

На път е да избухне огромен скандал с ограничаване свободата на словото от пресцентъра на Министерски съвет. Поводът е журналистът Тодор Стефанов, който от известно време задава неудобни въпроси на министрите които често ходят да дават брифинги в сградата на Министерски съвет.

21

хахахаха

преди 4 години

Ами за ВСИЧКИ българи,има би БЦЖ,след като оня,с налудничавия поглед ги продаде в Пуйкистан,и на тяхно място КУПИ с държавни пари пуйкистански ,хм ваксини?Или за българчето турските *** стигат?

20

Анонимен

преди 4 години

Преди да заспя тази сутрин, разбрах, че щабът от 3 седмици настоявал да промени начина на представяне на информацията за епидемията. Разбирай - без тия приспивателни сутрешни брифинги и с друга интонация.Но Борисов отказвал, искал да е все тоя лишен от ефективност и съдържание формат, в който 5 ранобудни *** задават предварително уточнени въпроси и още толкова изтикани от микрофоните репортери успяват чат-пат да бъгнат скуката...?!Мутафчийски ни го съобщи лично. Почти съм убедена, че най-после е схванал в какъв смокинов лист го превръщат и как ще го изгорят накрая, за да свети Борисов

19

Анонимен

преди 4 години

Не само на акъл, ами и откъм стойка докарва образа на Бай ***.

18

Анонимен

преди 4 години

Айде цялата кутевскааа измееет да започвааа да плюеее, че няма копейкиии :)

17

Анонимен

преди 4 години

Какво самочувствие лъха от позата на наш боце!!!! Гледаш го и се чудиш - абсолютна ориенталска фурма, а от къде изкопа това самочувствие!!!?

16

Анонимен

преди 4 години

Има едно хубаво нещо в цялата работа. И то е, че никога няма да имаме по-вдлъбнат управник. Просто обективно е невъзможно!Стигнали сме дъното!

15

Анонимен

преди 4 години

Борисов харчи повече средства за физкултурници, но не и за разработки на ваксини и лекарства чак сега започна да симулира дейност.

14

Анонимен

преди 4 години

Кристино, не се притеснявай, че е заразен с ковид. Боко тиквата е заразно *** и БЦЖто няма да ти помогне. Ама като гледам май те е прихванало....

13

Анонимен

преди 4 години

Аз викам Бочко да взема светъл пример от Макрон и да налази Лагард. За общото благо.

12

Анонимен

преди 4 години

Честно казано, такъв култ не е имало и по времето на Сталин, Червенков, Брежнев и Живков! То бива нарцисизъм, бива, ама тоя мина всякакви граници. А мисирките го възнасят ли, възнасят? Що за журналист трябва да си, че да погазиш етика, обективност и какво ли още не, само и само да се харесаш...

11

Анонимен

преди 4 години

Бравос! А заголила ли е рамо, за да може Той да види белега?

10

Анонимен

преди 4 години

Защо Скумрията и Дебелия са без маскис ?

9

Анонимен

преди 4 години

Боце фурмата и таз европейка ли налази вече!???

8

ПИЧОВЕ

преди 4 години

НЕ е истина каква пропаганда се излива денонощно и отвсякъде. И капака на тоалетната като дигна пак Тиквата е там....