456

идетрибунал

преди 4 години

Алоу,погребалният маршал,не с това театро за заплахи към теб и НОЩ!Твоят началник сам си кара джипчето и се прави на каубой,но Йоца Амстердама си го чака му е прочел присъдата!А ти не окай,хората чакат,когато ще ви изтравят прд народен трибунал!Маршале,и няма да сменяш мундирчетата а ще носиш модерен раиран костюм СЦЗ-2020!

455

Анонимен

преди 4 години

Знаеме на коя партия е запазена марка да праща терористи по домовете на български генерали...

454

Този е глашатая

преди 4 години

на Боко! Както накара един да бие тъпана насред село и да вика за винетките, така и това генералче изпълнява заповедите на пожарникаря и всеки ден вика- има вирус, само Боко може да ви спаси!? Аман от простотиите им!

453

Анонимен

преди 4 години

Значи сме слаби на действията и силни на думи!!! :((((

452

123

преди 4 години

Народът много обича да реве колко е зле ,ама в Кауфланд и Лидл натъпкал количките догоре, в междублоковите пространства се пият бирички и кафенца, за Великден и сега сигурно за Гергьовден всеки втори напълнил торбите и колата с бензин и хайде на купона.Правилни или грешни са мерките не мога да кажа ,но народът определено не изглежда много страдащ

451

ттт

преди 4 години

Защо затворихте областните градове?!Това е4 най-висшата ви глупост.Глупост е за нас,а за гробаджиите-пресичане на евентуални недоволства на хората.Но това няма да ви спаси.ОТИВАТЕ СИ,И СЛЕД ТОВА СЪД!!!

450

да,да ама не

преди 4 години

Хората подкрепят, обаче получава смъртни заплахи! Явно от неподкрепящите има и крайни в изразяването! Усещанията безспорно не са приятни! Едва ли ще се засили някой нещо да му прави!Щом си излязъл в публичното пространство, ще търпиш! Всяка слава е с цената си! На генерала се падна да е машата, с която ровят в жарта! Ако не си е мислил, че и такова може да има - жалко! Ако ще хленчи при всяка такава ситуация, ще има кариерата на Плевнелиев - използван и захвърлен! Прощавай и сбогом генерале!

449

6

преди 4 години

Еми генерале като има заплахи на брифинга днес с каска. Нали си фронтовак.

448

ИДИОТТТТ !!!

преди 4 години

Боже какви нещастници ни управляват !!!!!

447

Анонимен

преди 4 години

486: Ако за народ имаме бандата онлайн тюфлеци, назначени от ГЕРБ да симулират подкрепа по форуми ... да, този народ подкрепя затваряне, глобяване, убиване на малък и среден бизнес, мародерство и т.н. Как път този народ не поиска един път да подкрепи разследване на криминалното минало на банкянската мутра, на кръговете около него, на Делян Пеевски и подобни. Как пък все подркрепят биене и мародерство на тези, които плащат данъците. Вие сте за бесилка. Всичките!

446

Е

преди 4 години

Естествено,че народът подкрепя мерките!Не съм видял някой да се е затичал към Италия,Ню Йорк или Ухан в момента!

445

Анонимен

преди 4 години

Лоша слава ще ни излезе. Заплашваме, а нищо не правим. Дръжте си на думата бе, хора! Като обещаете нещо та вземете да го изпълните. Стига само се хвърляли думи на вятъра. Този на снимката е някакъв смотан комплексар. Борим вируси, той с пагони. При това е някакъв си хирург с профил на бойното поле. Разбирай - касапин. И този бори вируси. Най-вероятно като го заболи зъб вика гинеколог. Такива са му схващаният на този ***. Генерал ... г.о.в.н.а.р.

444

Антон

преди 4 години

Бях приет за високо връвно в спешното на един европейски град, останах само 6 часа, на това , което видях там, е невиждано. Пълно е с пациенти, които пристигат със затруднено дишане, температура Лекарите и сестрите са изключително професионални, но въздухът е наситен с антисептични аерозоли, усещаш го чак в дробовете си. Като във военна болница по време на война, когато ме докараха, сестрата ми каза: какво търсите тук заради високо връвно. Вирусът е реален, дано не ви застигне, не е само шега.

443

Анонимен

преди 4 години

ОМРАЗЕН!

442

Хе хе хе

преди 4 години

До Анонимен Народа отдавна го е казал : Каквото повикало ,нали ни плаши с трупове ,чували ,това отвърнало ! .Уж генерал ,пък го е страх за животеца . .Бъзльо ! СЪЧИНЕНИЯ .

441

ЧЕСТНО КАЗАНО

преди 4 години

Честно казано ,дано някой изпълни обещанието си.Иначе ще умрат хиляди от гладна смърт , или от липса на медицински грижи.Без коремния хирург живота ще бъде по-хубав.

440

ГНЕВЕН

преди 4 години

Венци Плазмодия и Барбас Ганьос ни съсипаха с глупостта си.В името на пълния гербаджийски мандат менте-генералите са готови на всичко.Епидемия НЯМА. Средно на ден умират по 300 човека ,повечето от безхаберието на държавата, от естествена смърт. От Вируса са умрели много под 60 човека /гербавите лъжат в диагнозите!/ ,за 55 дни!!!

439

Алеко

преди 4 години

Бай *** тук ли си??? За тебе няма вирус нали? Знам те тебе ти си безсмъртен !!!

438

Анонимен

преди 4 години

Аман вече с ваще мерки....Хората вече са си продали и малкото което имат за да съществуват...

437

Бойкотъпкач

преди 4 години

Ковид Майтапчийски;))) Но, трябва да ме поздравите, колко бех точен, като казах, че отварянето на парковете от Тиквата е клапан за изпущане на социалното напрежение;))) Аз винаги знам какво целят ГЕРБ, затова те трябва да умрат!