32

Анонимен

преди 4 години

Ами няма какво да смята Меркел, кога ще се запълни капацитетът на болниците. Германия беше един от идеолозите на реформите в образованието, науката и МЕДИЦИНАТА с цел ограничаване на разходите. На вълната на глобализацията, индустриализацията и пазарната икономика тези сектори бяха преценени като губещи и ненужно разхищаващи държавни средства. И тази много по-опасна епидемия на невежеството и недалновидността е плъзнала в целия "цивилизован" западен и не дотам западен свят.

31

Гюзлеме с картофи

преди 4 години

Каквото е дойде

30

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Мюсулманите са виновни! Те ядосаха господ като последваха сатаната и ей на кво стана!

29

мангъра

преди 4 години

Нямат ли си някой Мангъров да им каже колко е яко да се изпозаразят и да умрат? А Меркел да се оправя, ако не може да идва някой друг...

28

Анонимен

преди 4 години

До аз-ътАбе стига с тази религия "Вирус е, трябва да се преболедува" Я да си вдигнат ръчичката колко са преболедували спин, ебола, едра шарка! Те са вируси бе! Трябва да се преболедуват! Марш в Африка да се ваксинирате!

27

Анонимен

преди 4 години

ко става с женерал Мутафчиев,нещо последно време не се мярка наоколо,да не е умрял от коронатя?

26

Анонимен

преди 4 години

До аз-ътДобре ли сте?

25

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

До 94431Това, че не се създава колективен имунитет кой ти го каза ? Някоя от изследователските медицински компании на Бил Гейтс ли ?Няма такъв вирус, срещу който да не се създава имунитет. Щом се създава личен, значи ще се създаде и групов.Факт е, че се откриват антитела в преболедували вируса. Значи имунитет се изгражда.И да попитам - ако не се изгражда имунитет, тогава каква ваксина чакаме ?И какво изобщо чакаме тогава ? Ще живеем така като затворници до края на живота си ли ?Мерси !

24

Анонимен

преди 4 години

До България над всичко.Не се впрягай толкова ! И вие в България не сте виждали нормален Живот !

23

Анонимен

преди 4 години

сваляне на всички мерки а в тази ситуация и нека временно да спрат действието на повечето закони и нека природата реши кой да живее, които е силен и въоръжен ще победи и ще има много храна, другите да умират това е положинието, ако не ви харесва обърнете се съм бсп за помощ

22

Срам ме е от вас

преди 4 години

Не знам какви глупости пишете и дали някой ги е говорил тези глупости, но вижте в официялната страница на Робърт-Кох-институт, посветена на вируса. Corona.rki.de ясно се вижда, че цифрите вървят стабилно надолу. На практика, по техни данни има около 30 000 активни случая от 156 000. Като продължават да намаляват от 20 дни вече.

21

@

преди 4 години

До Анонимен 20Дали?Кое е "своето" и има ли разлика дали ще има 50 човека за интубация или 100 човека за интубация наведнъж, ако има само 50 вентилатора?

20

аз-ът

преди 4 години

На Мангъров ще му целувате дъртия к... Каза ви го човека - това е ВИРУС няма лекарства, трябва да се преболедува. Ама явно някой някъде нависоко извън БГ имаше нужда да тесвтва реакцията, за момента в бъдеще когато му потрябва. И понеже в БГ при положение, че имате професори като МАнгъров и Аргирова - слоихте коремен хирург начело - резултатите са видими. Тепърва пляскач-терасаджии и герберастии ще търпите последиците, тепърва безработните ви д*рници ще мръзнат навън.

19

Анонимен

преди 4 години

овцете искат да живеят затворени, жалки подобия на хорано бойко и медийните му лакеи еано или късно ще си получат заслуженото

18

Анонимен

преди 4 години

Вируса ще си вземе своето, с или без мерки - в единия случай по дълго в другия по-кратко

17

България над всичко

преди 4 години

а, не братко турците(гърците да не са мюсюлмани, бе :))) , които от векове са в контакт с Европа не ги брой..аз ти говоря за *** от Северна и Централна Африка, Афганистан, Бангладеш и т. н, където не цивилизиажиа, а асфалт и течаща вода не са виждали

16

Анонимен

преди 4 години

А нашите ще пускат децата на училище, как ли пък не

15

България над всичко

преди 4 години

че каква е връзката между емигранта и работника?!емигранта не е отишъл да работи, а да получава тлъстите помощи, които сл'абоумния немец е длъжен да му плаща :)и за да не кажат, че не сме съпричастни.. като мине тая истерия на немците ще им върнем хиляди ци'гани(просещи и на помощи) на които Германия е изконна родина :))))

14

Анонимен

преди 4 години

Германия си е направила сметката здравната и система какъв поток от хора може да понесе,и затова вдига карантината. Ще има смъртни случаи от този вирус,и да стоим под карантина,и да не стоим.Не може да се затворим вечно. Трябва да се търси кой го пусна този вирус убиец,а не да се обвиняват хората,че искат да живеят и работят,и държавите,че вдигат карантината. Кой е истинският виновник?

13

Измамника Манго

преди 4 години

Когато въпросния Мрън Мангалов - измамников /100 лв. за добър ден/ изкара вируса, може да се тупа и да дава акъли ; а може и да го повтори защото повторението му е майката на корона вируса.