159

42

преди 4 години

Бойко лъже. Примерно в Белгия парковете са си отворени, хората правят джогинг, карат колело. Маските са препоръчителни.

158

Русофил

преди 4 години

Най добре оставка,България е на последдно място в всички класаций в ЕС,постоянно давате кредите на народа да живее на МЕЧТИ,мерките са смешни,Загърбихте историята и вършите глупости с смешни изказвания.Толкова можете,което не е достатъчно.може ГЕРБ не може повече изчерпан.

157

Анонимен

преди 4 години

Когато жертваш свобода за сигурност, обикновено губиш и двете! Сега имаме шанса да проверим верността на тази мъдрост на собствен гръб.Умният човек се учи от грешките и опита на другите. Къде сме ние?

156

Анонимен

преди 4 години

Жена.

155

Анонимен

преди 4 години

През Първата световна война монархиите по света загубиха короните си, през Втората световна война короните загубиха колониите си, a през тази Световна пандемия короната ще погуби демокрацията! На 11--ти май ще отпадне закона за извънредното положение, но редица мерки ще се запазят, като например събирането на групи, дистанция един от друг и т.н. Според Вас това не е ли началото на края на демократичните принципи и свободи?

154

Анонимен

преди 4 години

Гнусни лъжи! Даже е най-стегнато!

153

варадин

преди 4 години

Кой на края ще плаща масрафа? През юли ще окаже че заради 100-150 бабета и дядета, дето и без това до година две щяха да си идат милион хора ще бедстват, ще им вземат ипотекираните панелки, много от тях ще се пробият и самоубият. Мутафчийски ли готвите за виновник? Не герб ще го отнесат. Свърши им царуването. Какво стана жителите на големите градове -запрени като *** а от малките и селата --лайф. Избори идат а народа е злопаметен.

152

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Нинова пак се оsра... - горещо желая да я преизберат и твърдо заявявам своята подкрепа за нея, докато затрие тая престъпна партия...

151

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Как и го н***чykа само Марешки... - имала нужда от своите 5 минути слава, но в случая станали 6, защото не спазвала правилата, както обикновено... - браво Марешки... - издигна ми се в очите...

150

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Абе много лъже тая госпожа Лъжа бе... - който и го измисли тоя прякор е бил много умен човек...

149

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

На Кyрнела маската и служи за лИгавник... - текът и лигите, докато си мечтае за власт...

148

реалист

преди 4 години

Гаврата с КПП-тата няма да бъде забравена.Всеки ден по 2-3час,за да отидем на работа,но идва видовден

147

Ебльо на 3 морета

преди 4 години

За либерални незнам...ама за некадърни 100%

146

заглавие

преди 4 години

Да защото ние сме най либералната страна, но това съвсем не значи най демократичната..

145

Шефа

преди 4 години

Да блокираш областните градове вместо огнището на заразата - София и да говориш за най-либералното извънредно положение е нахалство !Да се фукаш , че си на първо място по най-малко смъртни случаи , но след ....еди кой си???На първо място ли сме Борисов или на трето, или на пето?Какъв си хвалипръцко!Да не дадеш нито лев на социално слаби и пенсионери , когато цяла Европа го прави , това не е хуманно , не е честно спрямо хората които трябва също да си купят маски , ръкавици и дизенфектанти .......

144

Анонимен

преди 4 години

Ами не е благодарно занимание да си във властта в такъв период. Каквото и да направиш, може да е равнозначно на политическо харакири. А политиците, които могат да жертват кариерата си за благото на народа си, са малко, за съжаление.

143

НЕКОЙ

преди 4 години

До Анонимен: Бъди убеден, че гръцкият народ подобаващо ще припомни някои неща на политиците си, когато накрая излезе цялата истина, че всъщност всичко е било масова лъжа и манипулация с един напълно безобиден щам, който е далеч от всякаква пандемия предвид, че броят заразени на световно ниво е 0.02%. За разлика от гръцкия народ, българският народ по *** начин ще наведе глава и ще мълви : Биг, Биг, Биг и ще вярва, че Евразия воюва с Океания.

142

Анонимен

преди 4 години

До НЕКОЙНе е затова. В Гърция карантината беше по-строга и в момента положението е по-спокойно, отколкото тук. Дори църквите бяха затворени по Великден, което си е съществено постижение.

141

Анонимен

преди 4 години

Ааааа,другари,забравих да ви питам ако Гергов и БСП-Пловдив се отцепят и те ,какво ше правите? Имате ли идея кого ще подкрепяте ? БСП ? АБВ ? Гергов ?Ей,я се разберете да не стане нещо подобно на феноменът 15/15Хахахахах

140

НЕКОЙ

преди 4 години

В Гърция мерките поетапно започват да отпадат още на 4-ти май. И знаете ли защо? Защото гръцкият народ по Гергьовден не може да бъде затворен и политиците им прекрасно осъзнават, че няма да загинат от корона-вирус, а има голяма вероятност да загинат от народен търкал.