31

Анонимен

преди 4 години

Е па всички мутри си направиха хотели ?Ко *** интерисува туризма .Да фалира те двайсет години си правиха пачки сега един сезон ще зяпат !

30

ядосан

преди 4 години

само пак да не докарате палчища китайци.....

29

Доктор

преди 4 години

Туризмът тази година ще е вътрешен - другарите хотелиери ще си бъркат вътрешно по джобовете ,за да разберат колко са крали от хапката на народа по курортите ! Смешен плач на хотелиери,ресторантьори, ритнитопковци... за помощ от държавата ( т.е. от нас , с малките заплати и пенсии) . !!! А бе, ***, гушите ви са стигнали до земята от тъпкане и крадене , на кого се вайкате ? Та вие точно окрадохте банките през 1997 г !!!

28

Само питам

преди 4 години

Хърватия защо не я споменавате сред държавите от ЕС с опустошен туризъм?

27

инфлация

преди 4 години

А кога ще напишете, че за месец цените набисновно хранителни продукти драстично са се повишили? Не забелязвате ли? Мълчете си, няма какво да се обсъжда, всички сте потърпевши, ама не ви дреме, важното е, че е за всички и че останалите също са зле... колко успокояващо.

26

anonimous82

преди 4 години

До До автораКъде па вземаш 1500 евро във Валенсия?Туризмът е най -мизерния сектор...гаранция повече от 1100 евро нето не взимаш!

25

Пепи

преди 4 години

Аз

24

четал

преди 4 години

Банкерите, 'кой' ...

23

Анонимен

преди 4 години

какво трябва да му спасяваме бетона?бетона си е бетон. сградата си е сграда хотела си е хотел, заметресение или наводнение няма.

22

Анонимен

преди 4 години

Клетата Урсула- фон,изтърва положението.Ако даде напоително затуризма,дори и в най- справедливиятвариант,следва скоростта на доминотоза други пострадали сектори и съсловияБюджет още няма,а преди това обеща на всички от пиле мляко.Т.е.,ще е необ-ходимо,най- малко три пъти да се наберебюджета,за да стигне.Политически, тазижена предлага безогледен популизъм.Ако и поставят ребром въпроса,може дасе срути кулата.А тези пари ги пази самоза Германия,като аксиома.Стана невъзможно интересно.

21

Анонимен

преди 4 години

До розиетаТрябва да си луд,за да затвориш пак млн хора у дома есента,за да изхраниш няколо хиляди заети в туризма.

20

Анонимен

преди 4 години

Туризма тази година трябва да е само вътрешен, защото есента се очаква втора вълна на короната.

19

розиета

преди 4 години

До Анонимен 18И въпреки че е така, туристите разнесоха вируса, то пак няма да пеем алилуя на туризма, защото създава много работни места и плаща данъци! Трябва да си луд, за да се лишиш от огромни приходи в бюджета!

18

отговор

преди 4 години

До Анонимен 14За държавата няма да е от полза да фалират хотелите. Те плащат доста добри данъци, които постъпват в републиканския бюджет. След добивната промишленост туризмът е на второ място по вноска в бюджета. Както и в общинския бюджет всеки хотелиер внася достатъчно много пари, та да има общината за свои дейности! Ето защо е икономически неизгодно за държавата да остави този бизнес да умре!

17

Анонимен

преди 4 години

Туризма разнесе заразата по цял Свят....Не е нужно да се спасява!

16

Orpheuss

преди 4 години

Масовия туризъм трябва да отиде в историята. По принцип туризмът е бил занимание на богатите и сега така ще стане отново. Просто се възстановява справедливостта.

15

Анонимен

преди 4 години

А защо ние трябва да ги спасяваме? Каква е ползата от туристическия мутро бизнес? Ето сега е криза нужни са спедства, какво помогнаха хотелиерите на България? нищо, нула, дори и пари искат да им даваме за какво да леят още бетон по природата ли?Престанете да ни занимавате с тия безхаберници, ако фалират всички до един ще стане по добре.

14

Кратунотрошач

преди 4 години

Мързелът винаги се съчетава с егоизъм. А туризмът в северна Европа да не би да не страда?Само че на север са свикнали да разчитат на себе си от отдавна, без да хленчат. Хайде и юга да си припомни как става това.

13

розлен

преди 4 години

Приходите от туризъм, които влизат в националния бюджет и в бюджетите на общините, са доста големи. И никоя държава или община няма интерес да зареже този бизнес и да взриви хотелите за радост на народа. Хотелиерският бизнес генерира големи печалби, част от които като данъци отиват във фиска. Държавата няма да помогне, остава хотелиерите да вдигнат цените да небесата... И ще го направят. И туризъм - само за богатите.

12

Анонимен

преди 4 години

Какво е пълна гавра - да отидеш тая година на море. Ама на палатка. И да си носиш храната пт вкъщи.