150

Zlatena

преди 4 години

До .... Българи ще има заведени дела в България срещу алчните бизнесмени и срещу майките с тъмен цвят на кожата за предумишлено убийство заразяване с коварната болест коронавирус от роднините на починалите Българи това е самата истина колкото и да не им се харесва на ...... Българи

149

Щаба

преди 4 години

Остават 2-3 дена до ада - заради юрването по Великден.

148

Анонимен

преди 4 години

Бай *** е бай *** защото е бай ***!Агнешко, ракия, чесън, лук, ляп и бяла роза!!!!!

147

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Слушам въпросите в Парламента към Премиера Борисов и се чудя на следното... - пелтекът Стойнев и колегата му Гьоков и цялата им партия продължава да си присвояват правото да говорят от името на Н.В. НАРОДА... - на какво основание бе дрогаре - на тия 10 процента подкрепа ли... - говорете какво мисли вашата партия, а не българите, защото вие не сте българи...

146

Да бай Ганьо сме

преди 4 години

Вчера видях по улиците поне стотина бай *** без маски! Тези бай *** се мислят за безсмъртни!А най-лошото е че бай *** не мисли, че може да носи вируса а да докара смърт на някой или на неговото семейство!Затова българина е класически бай *** описан умело от Алеко Константинов!

145

Горд българин

преди 4 години

Три зарази има сега в България - този коронавирус, вирусът ГЕРБ и вирусът на нихилизма, оплюващ България, българите и българското, най-често с презрителното бaй ***. Трябва са се справим и с трите зарази, но за да го направим трябва да започнем от нихилизма и да завършил с коронавирусът.

144

Анонимен

преди 4 години

Моше пак пише *** в безсилна злоба, Моше е един народ с чандала, а българите са Боогоизбрания народ..

143

до 131

преди 4 години

...В Пловдив тая сутрин е пълно с трупове по улиците, няма чували, няма камиониникога не е късно да има, при наличие на девбвили ксто теб.

142

Анонимен

преди 4 години

По-опасни от коронавирусът са индивидите презрително наричащи останалите Бaй ***. Отървем ли се от тях, ще спрем и коронавирусът.

141

до 144

преди 4 години

дано не стигне до месечна, че и до годишна база, че ша отече милениума

140

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 4 години

Мерките в България са ненужни.Тоя вирус у нас не взема повече жертви от обикновения сезонен грип. Тая зима от грипа и неговите усложнения умряха стотици, ако не и хиляди, но Щабът упорито не казва бройката им. Аз лично знам за поне две деца, починали от грип тая зима в моя регион.

139

ганьо

преди 4 години

*** е тъпоъгълник. В момента се стъстезава с мериканците за кой е най-тъпоъгълен. *** не се вслушва в института Кох, той е немски! Какво му разбират тези немци!? *** не вярва във вируса... докато не се зарази негов роднина. Тогава ще каже, че мерките са недостатъчни. Заслужава си съдбата!

138

Анонимен

преди 4 години

Говорител на правителството е единственото, което този щаб прави. На неудобни въпроси не отговарят, а отговарят само на удобни въпроси предварително спуснати на някои журналисти.

137

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 4 години

Случайте намаляват всеки ден - от 90 преди 5 дни до 39 днес, а Женералът продължава да ми говори за някаква си възходяща тенденция. Той ги бил изчислявал на седмична база.После, като му стане изгодно, ще ги изчислява на месечна база, а когато и това вече не помага - на годишна база. Все пак миналата година сме нямали нито един открит с ковид19 и няма как да сбърка.Какво ли ще измисли догодина? Навярно ще изчислява тенденцията на петилетна база.

136

Ганьо Балкански

преди 4 години

Не обиждайте бай ***! Питаш ли бай *** има ли вирус, бай *** ще ти каже, че няма вирус, всичко е лъжа и маските не трябвало да се носят!Бай *** ще те пита: - " Къде го видя вируса бре, айде огледай се, къде е вируса"Така че мнението на бай *** е миродавно!

135

Анонимен

преди 4 години

Във всеки коментар пише Бай ***. Моше пак се е активизирал.

134

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Мерките в България са полвинчати и не вършат никаква работа, но достатъчни, колкото да объркат живота на хората.В България няма пик и няма бум. Няма и да има !Очевидно у нас вирусът не може да се разрази така, както в някой други държави Въпрос на генетика на населението, на гъстота на населението, на традиции и навици ...Възможно е и затоплящото се време също да ограничава коронавируса, както всички останали вируси.До тук единствената "заслуга" на властта е за обедняването на българите.

133

Анонимен

преди 4 години

Една мисъл ме човърка, дали тези *** не затвориха страната твърде рано, а иначе че икономисват от тестове е ясно и на съседското куче, по принцип откак е Баце на власт, от всичко си икономисва за да може ТОЙ да "ДАЛ СЪМ"

132

Анонимен

преди 4 години

28 април 2020 година, град Пловдив, булевард България - няма минаване 136 камиона пълни с трупове, адско задръстване! Добре дошли в ада

131

Анонимен

преди 4 години

От коронавирусът ще се отървем, но как да се отървем от тези, които използват бaй *** като определение за българите? Заради тях сме най-зле в Европа.