49

Анонимен

преди 4 години

"Всички сме зажаднели за футбол", заяви Бойко Борисов----Зажаднели са защото толкова далавера има покрай както никъде другаде.

48

АТАКИСТ

преди 4 години

И аз обичам футбола, но не съм зажаднял в момента за него.Само до футбол ми е. Искам да се махнат идиoтскитe мерки на пудела ти Ананиев за носенето на маски и разхождането свободно навън. Чу ли бе, Тиквата?

47

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Някои хора са успешни и като политици, и като футболисти.Други не могат да вържат един кон за колче, ако ще и най-голямата конюшна на света да си купят.

46

Анонимен

преди 4 години

Само на отчаяни простаци би им липсвало шоуто, наречено български футбол.....

45

Анонимен

преди 4 години

Кога в България ще има писта за Формула 1.И кога България ще има качествени картинг писти за да проведем поне балканско първенство по картинг.

44

бай вълчо от хисаря

преди 4 години

Не съм чел или са ми казвали за някой мин. председател да ритка футбол в работно време. 4 пъти го снимаха в раб. време, докъто забрани да го снимат.Няма лошо човек да спортува ,но бая пазванти и 2 чувала журналисти отразяват спорните успехи на нашия мин.председател.Все пак са пари и то народни. А пък запалянковци от общински съвети на различни райони,мажоретки и фолкзвезди дал господ.Жив и здрав да е още много години.

43

Тонката

преди 4 години

Снимката говори:):):)Бойко Победоносец:):):)10 години народа му помага да громи опонентите си:):):)Ограничил ги е до безпомощно цвъкане на постчета срещу него в интернетА:):):):)Борисов4 идва:):):)

42

Leonel Messy

преди 4 години

Г-н Премиер,Избора дали да си футболист или премиер не се прави на 60 години, а на 20 години.Поздрави,Един успял фузбалер.

41

ХАХХХААХАХАХАХАХАХ

преди 4 години

Тюфлека има поне 1000 снимки със загащен екип и грозна зимна шапка, играейки за Бистришките Тигри."Журналиста" е избрал да ни го представи, държейки купа...Не се подвеждайте. Просто напишете "Бистришки Тигри" в Google и вижте грозната истина.. Аз друг коментар нямам... Това е позорно!

40

Тонката

преди 4 години

Бойко затвори парка,другарите рИвЪт:):):)Бойко отвори парка,другарите пак рИвЪт:):):)Другари стига рИвали бе:):):):)

39

Анонимен

преди 4 години

Тоа на снимката ,всеки път щом го видя и не мога да спра да псувам .

38

Нож Хенгелбах

преди 4 години

ние го чакаме да вземе адекватни мерки... нашия лее сълзи по Бистришките Тигри... Ами немам думи аз.. Давайте вие, колеги.

37

Анонимен

преди 4 години

В затвора не само футбол ще ти липсва.

36

Handel

преди 4 години

Не е ли по-добре първо да възстанови икономиката, пък спорта после сам ще се възстанови? Или най-важното е на другаря Борисов какво му липсва? Защото тогава не е само спортът.

35

Тонката

преди 4 години

Борисов4 идва,другарите рИвЪт:):):)РИвЪт та се късат:):):)

34

Млад и богат тарикат

преди 4 години

Обърнете внимание как гледа тая купа... ще кажеш, че е от истинско злато или пък е спечелил Шампионска Лига....Ако въпросния тюфлeк не беше ПРЕМИЕР, аз лично щях да му ударя един лайк. Обаче картинката е друга и вкуса на тази снимка е ПОВЕЧЕ ОТ ГНУCEH.... Отвратителна гледка... ужасяваща дори.

33

ББ

преди 4 години

До българин Къв корем бе тоя като дете го гонеха от игрището щото е освободен от физическо.

32

Анонимен

преди 4 години

и да обещаеш че ще направиш регистър на похарчените милиарди

31

Анонимен

преди 4 години

Я "Странджата" ГЕРБЕРСКОТО *** СЕ ПОЯВИ ЩОМ ТЕМАТА Е ЗА ДР БОРИСОВ! Съвпътстват "темите" за др Борисов с Тонката ! -:) Та Странджа с резервен ник Позитано! " Държавник " държавник" Колко да е държавник др Борисов? Добре че е "коронката" Та да му запази още малко трона или стола все тая! -:) Ама сметките наближават! Българина 2 месец е без работа! А гладът е по силен от тока! Та групировката ГЕРБ превърна българина в ХИПОХОНДРИК! Едва ли лъжа!!!-:) Фактите говорят сами!!!

30

Анонимен

преди 4 години

боче, нас ни липсват избори!