22

Генчо Гунчев

преди 4 години

..... поведението на този млад господин има огромна разлика. И съм длъжен да поздравя Гешев за дадената квалификация на деянието и да му пожелая успех, в защитата и в съда!

21

До М дааа

преди 4 години

Това ми напомни стара история, от самия край на 20-и век.Един от онези, на които бяха дадени готови пари за да започнат бизнес, беше успял да го развие успешно. Неговото ке.ле.ме обаче беше решило да се изявява на полето на хазарта. Не знам как беше успяло да задлъжнее с ТРИ МИЛИОНА. И бащата отстъпи бизнеса си на други лица, за да спаси животеца на "детето".Имена няма да споменавам. Бащата не е от онези, които са известни на цяла България, но преди 1990 г. работеше в много важно ведомство.

20

Генчо Гунчев

преди 4 години

Така се прави! Наказание ще има и сега се впряга всички "чалъми" това наказание да се намали. Това става с на никому ненужни номера от арсенала на привидното послушание. В момента тече програмата "Как сгреши това добро дете?". Ама, може ли таквоз нящо - това дете уважава съда, уважава обществото! Копае се пепел от ония огромни грамади, дето ги има до въглищните централи, за да има, с какво да си посипваме главите. Да! На пътя, никой не е застрахован! Но, между едно непредпазливо деяние и...

19

MaйMyнатa

преди 4 години

Требва да се внимава много на пътя, че има още много скъпи возила с невръстни милионерчета...и мъжки и женски!!

18

Анонимен

преди 4 години

Добре де, не го ли осъдиха вече.... Ееее то бива бива амааа какво толковааа го влачите. В друга държава отдавна вече да е осъден на доживот. Егати българското правосъдиее. Омръзна ми да чета, ама няма да ожалваа,, амаа колко наркотици е употребил,,, ама свидетелите лъжат???? Само едни и същи овъртяания. Гаднааа Българскааа мафияяя

17

Непопулярно мнение

преди 4 години

В духа на един коментар от предните дни:"22-годишният Кристиан Николов, обвинен за тежката катастрофа," - НЕ"22-годишният Кристиан Николов, ПРИЧИНИЛ тежката катастрофа," - ДА"Шофьорът на джипа-убиец Кристиан" - НЕ"Шофьорът-убиец" - ДА

16

Анонимен

преди 4 години

До БубетоКакво разкаяние бе, нали твърди, че не той е карал джипа.Докато стигне до съдебната зала, кой знае какво още ще успеят да измислят скъпо струващите адвокати.

15

Бубето

преди 4 години

И нито дума от тоя изверг, че съжалява и се разкайва за катастрофата...

14

До Мунчо

преди 4 години

Наркоман, стигнал до такава степен на зависимост, не живее дълго. Сам се е съсипал, но успя да унищожи и друг човек. Ако не беше станала тази катастрофа на Великден, кой знае какъв друг зулум щеше да сътвори в близките дни. Можеше да налети и върху деца от детска градина, като ги поведат групово на разходка след карантината. Да не дава Господ.Дано се вземат такива мерки, че да стреснат повечето разхайтени ке.ле.мета. Не е само Кристиан. Много са, които постъпват така и считат това за бабаитлък.

13

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Цирка започна :)))Той и да обжалва, няма да го пуснат,Той не е адекватен - пак ще лети със 200 към МелМакХА-ХА-ХА-ХААААААААААДелото е Измислено, За - Умишлено Убийство - няма мотив,Трябваше да го съдят за Нередумишлено Убийство - нямаше как да се измъкне

12

бай Иван

преди 4 години

Оядените деца на назначените бизнесмени са с инплантиран чип за безнаказаност и величие.В техният поглед всички ограбени от родителите им са низши ***,дребни душици!

11

Анонимен

преди 4 години

*** ***,джипът не е убиец.

10

Конграчулейшънс

преди 4 години

Джок Полфриймън уил сейв хим. . . Keep calm and support your local drug dealer

9

Почернени са две

преди 4 години

семейства. Един човек в разцвета на силите си отиде в гроба, друг е в зората на своя живот, но вече го осакати.Каквато и да е присъдата, жертвата няма да възкръсне.Не от излишна злоба хората настояват да бъде приложена цялата строгост на закона. Тежка присъда е нужна за да е за урок на хилядите лигльовци, които не живеят в реалността, а във филм, създаден от въображението им.Присъдата няма да помогне на виновника. Той сам се е унищожил физически и душевно, щом е стигнал до такива наркотици.

8

м дааа

преди 4 години

Подобни провинения са манна небесна за пределени хора, сега ще има извиване на ръце, търсене на пари, присвояване на бизнеси и т.н. , единствения начин е майката да го остави да се оправя и да лежи. Видяхме какво се случва на непослушните като Божков.

7

Fil

преди 4 години

Да... Вероятно защото зле скалъпеното обвинение в предумишлено убийство няма да устои дълго. И ще започне едно влачене по съдилища напред-назад...

6

Мунчо

преди 4 години

Нека си завърши момчето,че да образова после пандизчиите.И преподавател може да стане там,а след 20 гоини и професор.Като излезе може и да поработи като психоог към МВР,защото най добре ще е запознат с психиката и мераците на бандишорите.

5

life imprisonment

преди 4 години

Да, до живот ще е... то живота му в панделата няма да продължи дълго.

4

HeinrichHimmler

преди 4 години

Кристиянчо Кристиянчо, ако не се беше правиш на Шумахер, сега и Милен щеше да е жив, а ти щеше да си хвърчиш все още по шосетата безнаказан в очакване на следващата жертва. Сега вместо това може да си пропилееш живота по затворите. Така е като си с вродено чувство на безнаказаност от родителите ти и родителите на гербавото момче с теб в колата !

3

оптимус

преди 4 години

Е, нали не е карал той, а жиБката се е движела автономно.Може да е бил някой автобот.