15

Анонимен

преди 4 години

Едни и същи речи все едно са се наговорили по телефоните какво да приказват пред раята. Не ви ли е странно ?

14

Анонимен

преди 4 години

Ахаа. Това е тайната значи.Трябваше да изкара ,,грипчето,,,за да стигне до заключението,че ,,икономика се прави с живи хора,,.

13

Читател

преди 4 години

Много интересно е че риториката на ръководителите е еднообразна и все едно повтарят едно и също.Явно при инструктажа барба ганьос е разбрал , че е достатъчно да затвори хората и да говори подадения текст, а Борис първоначално не е прочел текста.Цялата манипулация е режисирана и как да не повярваш в конспирацията .Ясно е че това което официално се говори е пълна лъжа или най много полуистини представени в удобна форма. У нас това изглежда като масова психоза и затвор и голямо крадене .

12

Анонимен

преди 4 години

И тоз плаши слугите си, че Короната идва за да ги утрепе на място. След около два месеца британците ще вярват, че тоя ги е спасил и ще пият белина в знак на благодарност.

11

Анонимен

преди 4 години

"да не позволим нашата здравна система да се претовари по начин, по който това се случи на други места"-------------Вашите братя отвъд лoквaтa ли имаш предвид, Борко?"това е най-голямото предизвикателство, срещу което се изправяме"------------------Има и друга не по-малка заплаха. Газпромовският достроител на "Северен поток-2" тръбоукладчикът "Академик Черский" днес премина Ла Манш и след 2 дни ще влезе в Скагерак, Категат, Балтийско море. Изпускаш го. Ще стигне до Калининград.

10

Програмист

преди 4 години

Сега е много важно да опазим стабилността на стартъп екосистемата. Държавата трябва да се намеси с количествени улеснения, за да няма фалити в сектора.

9

Доктор

преди 4 години

Тоя още ли го държат за министър-председател ? Той загроби бая англичани! Накрая на вируса може да не останат англичани , които да живеят в Англия. То , не че сега има много англичани,де. Май черни ,тъмно-сини , пакистанци, индийци и всякакви други бои са повече от коренните англичани вече. Време е за крал на Англия да слагат друг пакистанец или индиец.

8

срам за бойко

преди 4 години

Респект че може да управлява а не като нашата мишка Борисов, натиснаха го няколко бизнесмени и той пусна деца и жени в парковете, въпреки че е ясно че това сега ще струва живота на някои от тези жени които му вярват (

7

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Ти си голямо лeкe, нали знаеш?

6

Ала бала ница..

преди 4 години

Тоя вирус много избирателно се разпространява бе, в Разград няма корона, например.

5

жонсън предател!

преди 4 години

да си подава оставката с тия карантини марантини нии си искаме на тумби по моловете кафетата и парковете сега, искаме си цигарките и биричките стига с тиа корони морони!!!

4

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Този е бил болен от коронавирус, колкото Кирил Домусчиев беше болен от вируса.Използват го като ***, което да развяват. Първо го накараха да обяви либерален модел на борба с коронавируса, апосле го "разболяха", за да ни казват: "Виждате ли какво се случва с тези, които не вярват в коронавируса. Който не налага мерки на народа си, така му се пада"

3

Анонимен

преди 4 години

и този иска да постави кръст на държавата си

2

Анонимен

преди 4 години

Готин двойник на английския Перука Тръмп ха-ха

1

Анонимен

преди 4 години

Парен каша духа!