442

Анонимен

преди 4 години

До Логика..?Баси т'ъпото ко'пеле си...

441

strah

преди 4 години

БОЙКУ ЩО Е БЕЗ МАСКА И НЕ САЗВА ДИСТАНЦИЯ?УЖ МНОГО СТРАШЕН ВИРУСА ПЪК ТОЙ НЕ СЕ СТРАХУВА

440

Анонимен

преди 4 години

"Не вярвам да има някой друг, който да иска повече от мен епидемията да свърши"----А аз не вярвам да има някой, който да ти вярва на теб! Нали, ако ги няма "мерките" няма да те има и теб и няма да се появявш по 3 пъти на ден по телевизиите!Ще изчезнеш в небитието, от където и дойде де!

439

Анонимен

преди 4 години

Ухилили се като някакви .. незнам и аз с какво да го сравня тези.И искат шоуто да продължава.Тази история с китайската кашлицас им дойде ,,дюшеш'' на всичките тези,защото се изнамери най-после причина за хилядите им издънки,а финансовата криза която ще последва,ще прикрие всички липси по всички фондове за които може да се сетите.Ей за това се смеят и радват.Намери се извинение за всичките гафове и резили.

438

ББ

преди 4 години

погледнете подлите им усмивки...сякаш казват...да *** бах и матряла...да се разхождат...важно е да ни гласуват,ама вгледайтеа се..пир по-време на чума...пируват с животите ви..със Свободата и Живота дадени ви от Господ...лудост,алчност и безбожие...финансирано от ЕСССР...фашизъм в 21 век...геноцид над невинни човешки същества...финансиран от ЕС..АД

437

ББ

преди 4 години

Безпомощни и влюбени във властта,опитващи се да ви се харесат ви обричат на болезнена смърт донесена от безотговорни и неграмотни наши съграждани,няма самосъзнание и дисциплина от хора които лишихте от образование...и сега обричате десетки хиляди на смърт за да им се харесате...ще убиете "златните си кокошки"...няма кой да ви храни и от кого да крадете след нас..Аз ненавиждам ЕСССР..лицемери

436

ББ

преди 4 години

политическо решение с цел да ни се хареса..многа народ ще платят с животите си,дисциплината ни е чуждо понятие,обаче е жизненоважно...политика...овце чийто животи не струват и стотинка...матрял..всяко зло за добро..ще остане читавото..

435

Анонимен

преди 4 години

БСП и Радев много хитро се спотаиха за противовирусните мерки и оставиха народонаселението да осъзнае, че спасението на карантинираните от карантината е в ръцете на самите карантинирани.

434

Логика..?

преди 4 години

Мисля, че е излишно, но все пак да си кажа: Сигурен ли си, г-не Генерале, че ще опазиш хората като ги запреш по къщите им. Здравето е навън - на чист въздух и на слънце. Единственото, на което сте способни вие, с вашия популизъм и глупости - това е да осакатите хората.

433

Анонимен

преди 4 години

Оо, не намесвайте тука БСП и компания! Аз нямам пропуск да гласувам за ГЕРБ, но за карантината ще ги изкъртя от псувни, ...докато не я свалят.Което си е глупаво, си е глупаво,Ша *** плашат и ша ми спират държавата, защото днес бил умрял еднин 70-годишен онкоболен, ...ама уж от covid-19 умрял. Ай сикт.ир!

432

Бойкоебач

преди 4 години

Борбата за рейтинги се развихря с пълна сила. Бойко завиди на рейтинга на Ковидчийски и побърза да му играе Антитеза. Така Ковидчийски губи проценти, а Бойко си връща загубеното;))) Все пак Гърневски иска да види Ковидчийски като президент! Горкият Бойко, тамам мислеше, той да заеме мястото на Радев;))) като Бащица на Бащицата на нацията;)))

431

фен

преди 4 години

пратете го в африка. да се бори с някой вирус

430

Алек

преди 4 години

И нека предизборната кампания да продължи.Загрижените управляващи и непокорната рая.

429

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 466Като е спряла цялата световна икономика, не значи че не е фарс, също се замисли от къде си набавяш продуктите от веригите, като толкова ти е спряла главата...хахах

428

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 464Ако наистина мислиш... то е чудно защо е фарс вирус, който спря почти цялата световна икономика... НОпределено не е твоя работа да... мислиш...

427

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 460Ами аз мисля че вируса е фарс, 1000 заразени, не починали а заразени в 7 милионна България си е пълен та шак.Обаче тийновете са много смели и щели да пребият Бойко и Мутафчийски, както се казва смях в залата.Малко по сериозно моля ви се, стига с шегичките....хахахах

426

info205y

преди 4 години

Карантината ми е все едно не съм излизал цял уикенд, а днес е понеделник. При вас как е? Хората таман започнаха да свикват, така че не трябва да се разхлабват мерките.

425

Анонимен

преди 4 години

Днес няма ли да има извънреден брифинг в полунощ?!за вредата от тийнейджърите примерно? За опровержение, че метеорит лети към земята с невиждана ярост и скорост?

424

СатаНизъм

преди 4 години

Със указ 96 Румен Радев издига във генерала Венцислв Мутафчийскиа на 30 Април считано от 6 МАЙ 2019.13 месеца по късно ген Мутафчийски става началик щаб за борба с масонския вирус.Усещате ли от кога всичко се знае за целия цирк ?

423

Анонимен

преди 4 години

Терорът на безхаберието продължава.