756

Анонимен

преди 4 години

"Той да умре, но вие да живеете - така ли ..."Това е естественото състояние на семейството ми от стотици години, "миличка". Еднибумират, за да живеем ние. Понякога сме умирали и ние, за сметка на по-силни от нас. Всичко е до това, д си в добра позиция с приятели, решителност и мъдрост. Останалото са глупавото. Или мъжът ти или ние. За нас е толкова просто. Животът е по-лесен и красив така.

755

Анонимен

преди 4 години

Много обичам мъдростите на народа! Та нашия народ е казал - всяко зло за добро!Тиквата вече е в каналаа! А вируса ще приключи като си разделят света тези които могат да го направят!

754

До някоя си

преди 4 години

Изолацията работи само когато е абсолютна. С тези разходки на кучета, магази за храна и тн е пълна гавра. Или 100% или нищо. Маските са доказано НЕработещи при ограничаване на заразата. Случаи като този на вас и съпругът ви може да се ограничи в рамките на ВАШИЯТ дом. Аз като искам да се разхождам не виждам как ще ви навредя, ако Вие си пазите карантината! Това е като никой да не яде сладко заради това, че има диабетици.

753

Анонимен

преди 4 години

До 852НАХ-НАКРАЯ! Една умна приказка! Показа си зъбите. Не си политокотектен *** ... Добре ! Нека ти кажа нещо - ако съпругът ти бе желае, не е нужно да излиза. Ти говориш като лекар или адвокат, така че предполагам, ще може да оцелеете! Но ето я истината. Животът е конкуренция. Или, или. Име имаш топките д си го Роуз аеш и си готова, да се бориш. Жалкото е, че масата не го разбира и ще си дадат всичко без борба.... Е накрая печелим такива, като мен, теб и няколко други. Това е истината.

752

Анонимен

преди 4 години

Тиквата усети, че ще яде дървото и даде задна !Б. "обмисля...,с разум..." - звучи като *** виц !

751

Анонимен

преди 4 години

Лягайте си, останали сте двама трима мюхлюзи.

750

Антон

преди 4 години

До някоя_сиТози семеен кодекс и а много коварна цел. Не е да защити правата на детето, а д се подсигури че от страх, родителите ще яъзпитават един "социално приемлив" индивид, т.е. слаб и разхайтен, с ум отровен от идеи за равенство, "добрата" и милосърдие, страхуваш се да постигне потенциала си, страхуваш се, да се обединява с едни хора, от страх, че ще е неприемлив за "масата". Преди имаше адвокатски фамилии, банкерски фамилии, властта бе поравно, а днес е на шепа политици ...

749

до някоя си

преди 4 години

това че имаш пари и добра професия е добре но не видях мисъл иначе отиваш към тесногръда кобила с капаци

748

Анонимен

преди 4 години

До 845Не разбирам, защо не ти харесват коментара. Реваха против "турско робство", ама са си баш роби и е честно, да се отнасяме към тях подобаващо.

747

Някой_си

преди 4 години

Никой не е длъжен, да пази народа от него си. Мерките са безмислени. Ако ги нямаше, сега щеше да има 2000 умрели бби, който така или иначе, нямаше да изкарат до зимата. И резултатите какви са? Стресирани деца, с безработни родители, десетки хиляди фалирали фирми, "мерките 60/40" от който да се възползват, ще успеят само нашите но не и вашите.ХА! Бъдещето на тази България ще е много, ама много тежки и ще става все по-лошо за всеки ден "карантина" отгоре.

746

Офф ,да се омита

преди 4 години

Заедно с Вируса ,да си ходи и Тиквата.Че вече 11г му гледам тъъпата физиономия и му слушам лъжите ,хвалбите и заканите.

745

Анонимен

преди 4 години

Както каза Милен Цветков в едно от последните му интервюта - на българина му харесва. При 70% + масово удобрение... Робската семка е дълбоко закърмена.

744

Анонимен

преди 4 години

КурвооооооНе ми казвай какво е правя. Да съм си бил взимал .. Ейй нещастна фирми скапана. За много важна са мислил, ама си една дебела ***, дето ще гледа котки, като стане на 50 години и ще си мисли, че е важна.

743

Антон

преди 4 години

Живея в Чехия и тук от 2 седмици всичко е позволено, а от няколко дни и струпване на групи до 10 човека. Магазини до 200 квадрата, всички външни спортни площадки. Излизането и разходките в парковете никога не бяха забранени. Единствено задълвение са да се носят маски. Границите са отворени от Петък. Университетите от Понеделник. Същото е в Германия, Австрия и Дания. За какъв полицейски час в кои останали страни говори Борисов?

742

Анонимен

преди 4 години

До 839точмо така! Затова антиполитика! Аман вече! Взимат ми парите, да хранят бездомни и крадливи от гетата, вместо да им редуцират бройката. Даже една *** пита един път "нима искаш да има гладни деца" - Ако не може си го хранят, ще има, ама за малко. После няма да има. Не е моя отговорност, да се грижа за разни мизерници!!! А това с данъците е КРАЖБА!

741

Анонимен

преди 4 години

И затуй свещичките деца са пълни отврат в днешно време. Не може му напереш един Ламар, д не му викаш, а като те гшщугнрира у вземе се биче с кока и хероин, ти си бил лош родител ... Адеее бастааа от тукааа!

740

На майка ти фостата

преди 4 години

До някойВиж кво на, майната ти на тебе и на законите дето ми налагаш. Ла с грижа за децата си така, както сметна за добре. Дай ми 120 лева на седмица за психолог и тога ще го пращам и на психолог. Не ми се крой като гнусен книжен плъх зад законовата. Те само казват какво трябвало, ам Ане и как трябвало. Държава като на *** кат животно, и не ми дава възможности, хииич да не ми се меси. Па ти вземи си давай съветите на живо, да видим колко шамара ще изядеш за един час ..Парк загубена.

739

Тъпомер

преди 4 години

Некоя си не се предавай,плющи..

738

Анонимен

преди 4 години

Правителството взе много да се меси на хората ....Трябва на нпо-малко правителство, повече дерегулация, по-малко социални пакети и повече свобода!!!

737

Анонимен

преди 4 години

Ананиев да отмени заповедта за маските, щото както я носи Барба Ганьос ушите му ще останат в позиция "спомен от коронавирус"