25

До Щаба

преди 4 години

Малеееее, защо го позволихте???Да не мислите че бай *** ще спазва мерките??Сега кифлите ще се събират да пафкат цигари а мъжете ще пият бира!Сега гледайте какво ще стане, ще има по 200 заразени на ден!

24

Ало

преди 4 години

До до 19В Кремиковци отдавна няма работници. Някаква соцносталгия те гони. Истинските гета са именно в идеалния център и Лозенец, с тяхната порутеност, презастроеност, мръсен въздух и шум. Който е лyg, да живее там. Особено цuгaнuяma от ЦУМ до Опълченска.

23

Shshs

преди 4 години

До 21 - Уау какъв е този хейт към работниците? Аз, както и много други в АйТи сектора можем да си позволим да не работим по 7-10 месеца в година, но работим за да внасяме чужди инвестиции в България. Порасни малко и почни работа да видиш какви фирми има с по 500 човека и колко е забавно да се запознаеш с 300 човека за 1 година. Израстнал съм в Ню Йорк и там интелигентност е интеграцията в обществото и за интелигентен се счита човек, който не сегментира обществото.

22

Shshs

преди 4 години

Също както спомена един човек по-долу на юг имаме невероятна гледка към Витоша, която се намира в "задният ни двор", а на изток се вижда Стара планина. Общо взето пробвах да живея в Центъра, а преди и по чужбина, но никъде 6+ месеца. Родното си ме влече и съм си обещал повече да не напускам любимият панел. Познавам си всички съседи и имаме много новопристигнали от провинцията, а и огромен брой върнали се от чужбина хора. Имаме си *** в Младост 4, но сме си наши от деца. Младост! <3

21

Анонимен

преди 4 години

Със сигурност някой наш човек е взел пари за тях, но вместо за кастрация в приют си е купил мерцедес на старо.

20

до 19

преди 4 години

Именно- работнически квартал = гето. Кое не разбра?! Квартал за бедняци. Кое не е ясно?! Добри квартали са Лозенец, идеален център. Там, където живее интелигенцията, а не работниците от Кремиковци. Кое не разбра?! Каква е дефиницията на гето? Една от тях е точно тази, която назова. Квартал за работниците от Кремиковци. Е?

19

гост

преди 4 години

Защо не дойдете в жк.Надежда, имаме ги в изобилие и не се оплакваме.......като не Ви харесва........айде който от където е дошъл, че на село няма кучета,А?

18

Shshs

преди 4 години

До 13 - какво значи елитен квартал в твоите виждания? За мен е роден квартал, работнически, построен за служители на Кремиковци, МВР, Чистотата а и може би много други предприятия. Към днешна дата съм горд да заявя че почти всичките ми съученици продължават за си живеят тук и че имаме огромни бизнес сгради в Младост 4, и по Цариградско от хипермаркет Метро, до Окръжна болница в където работи може би около 20% от населението на София. Имаме 5 спирки на метрото и градинка между всеки два блока.

17

Ясен до Qwerty

преди 4 години

Няма значение дали е престижен квартал, важното е да се разреши проблемът...и тук е въпросът защо не се решава при положение че се отпускат яко кинти от ЕС, ясно е че се крадат но все пак..Действително е въпрос на време да нападнат възрастен човек или дете, животните имат териториални инстинкти, учудвам се на поредната странна обществена апатия и по този въпрос, наистина сме уникални хора...

16

до 13

преди 4 години

Не, Младост е евтино гето. Най-хубавото от всички гета, обаче, защото е на добро място с гледка към планината. Люлин, Дружба, Обеля, Надежда- евтини гета.

15

Анонимен

преди 4 години

Очевидно кастрацията не помага, събират кучетата, кастрират ги и пак ги връщат. Тоест пак имаме кучета по улиците. Явно от евтаназията не се печели толкова много колкото от кастрация...

14

горките кучинки

преди 4 години

нападат защото са гладни, никой не храни бедните мили кученца и те са принудени насила против волята си да ядат хора.

13

Qwerty

преди 4 години

Това престижен квартал ли е? Питам защото в София съм бил няколко пъти само по центъра.

12

до 1

преди 4 години

Цял Париж е в бездомни котки. Ако ги няма, става страшно. Също редица градове- да не изброяваме. За бездомните животни виновни са хората. Пресен пример от Манастирски ливади. Едно дребно уплашено куче беше захвърлено в градинка от майстори от съседен строеж. Сега му се търсят осиновители. Отделен въпрос е, че Екоравновесие прави само гнусотии. Взима уж за кастрация, а премества кучетата на друго място, за да усвоява пари. А сума народ си изхвърля в кашони палетата, защото няма акъл за кастрация.

11

Shshs

преди 4 години

Миналата седмица 3 дни подред звъня на инспектората в Младост за да съобщя за паркиране в тревните площи в междублоковите пространства и 3 дни подред ме лъжат че ще дойдат да видят за какво става дума. От утре продължавам да им звъня и ако отново не дойдат наистина ще ползвам въпросната платформа.

10

НПО-тата са виновни

преди 4 години

При нас също има "бездомни" кучета, ама нашите ги хранят и гледат, та все се разхожадат по пътя на колите тия ***. Като бях малък само две кучета имаще по нащите улици. И двете бяха на военното поделение.

9

Анонимен

преди 4 години

Преди години наблюдавах как едни немци се удивляваха и радваха на котки в един морски курорт , впоследствие разбрах че там по улиците нямало котки и кучета. Бяла държава и доходите им са добри , не като нашите африкански

8

Анонимен

преди 4 години

Преди 89 можеше да си отглеждаш животни, особено в къща. Що пишете глупости.

7

Анонимен

преди 4 години

Преди 89-та беше забранено да развъждаш животни в апартамент, а на много места дори в къща

6

4040

преди 4 години

Това всичко го виждат, но някой да е споменавал, че се увеличават случаите на КУЧЕШКА ТЕНИЯ ,що е то и последствия нищо че кучентата са кастрирани?