140

Анонимен

преди 4 години

Доктор жужи къси се затвори в бункера си нарита руския си *** да придобива стаден имунитет

139

до анонимен

преди 4 години

Прави ми впечатление, че сме от държавите с най- малък брой излекувани.--------------Статистиката показва, че в държавите с задължителна ваксина БЦЖ има доста по-нисък процент на тежки случаи с латентен изход.

138

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТрети , за сега - Няма!!!!Третият е лавинообразно с карантина

137

Анонимен

преди 4 години

Тръмп солариумът го предпазва. За това тенът му е като на пиле на грил

136

Анонимен

преди 4 години

Офф, Добре е, че не умници из форуми никога няма да управляват повече клавиатура на компютър.Той щаба за това е оперативен, а не академичен или научен или друг.Не му е работа да анализира всеки случай, колко и защо, ако то кога, щял човека да почине без КВ установена инфекция.СЗО обяви пандемията, има протокол. Щом е развил симптоми на КВ инфекция и е установен с ген. тест, се записва инфектиран. За по детайлни анализи има други екипи. И те работят. Това не променя нито подхода, нито мерките

135

БАЧКАТОР

преди 4 години

Единия загинал е едва на ДЕВЕТДЕСЕТ И ПЕТ (95) години, а другата жертва с рак на белия дроб. И кво? Ако не беше короната щяха да изкарат още дълги години, нали? Народее, лъжат ни бе! Не усещате ли?

134

Анонимен

преди 4 години

До 121 ти вече си поживя А и света не се върти около тебе ляв ***

133

Анонимен

преди 4 години

Прави ми впечатление, че сме от държавите с най- малък брой излекувани. Само в Африка има по- малко, но там като цяло няма още много инфектирани.Давайте им по- често аспирин на тези хора

132

Тонката

преди 4 години

На Гергьовден на *** пак ше му стане мъчно за село и ше му се прияде дробсърма със баба и дедо,калеко и учинайка:):):):)Отсега се пишат фалшивите декларации и после пак юруш извън София:):):):)Багажници пълни с щайги домати:):):):)

131

Анонимен

преди 4 години

Охо вече си знае че ще се удължи извънредното положение до юли,защото заразата ще си върви още доста време.

130

Анонимен

преди 4 години

Случаите на коронавирус станаха 1188, още двама починаха------------------Ръстът на заболелите ще продължава да расте, но въпросът е - Как???Има два варианта:Първият е:Лавинообразно - без карантина!Вторият:Плавно и под контрол - с карантинаТрети , за сега - Няма!!!!

129

Анонимен

преди 4 години

Радев и Сидеров са на един акълМоже би един и същ композитор им пише нотите?

128

Анонимен

преди 4 години

Доктор Тръмп предлага нов метод - объщане на болния с хастара навън, облъчване с УВ лъчи в солариум и намазване на белите дробове с гел. Вирусът умира за 2 минути.

127

Анонимен

преди 4 години

До Thanosти си от оцеляващата половина, нали?Ех, тарикате ти мой...

126

Анонимен

преди 4 години

Доктор Тръмп изобрети вътрешния солариум и ядене на тубички с гел.

125

Анонимен

преди 4 години

Тестването.. май стана като броенето на бюлетиниКажат ни някое число и уж им вярвамеКакъв е смисъла да тестват..всички..Ето сутрин се тествам- ок съмСлед някой швед ме накиха в магазина.Да не съм...деп..че да ме тестват всеки ден

124

Анонимен

преди 4 години

Кой втълпи на човечеството,че тази планета е за него и той е връх на хранителната пирамида?Човека е вируса на тази планета,вредителя,а не господарят!Тя е направена за друг вид!

123

Thanos

преди 4 години

50% да умрат

122

До 122

преди 4 години

Ще станат 5000 на ден тоз пък и той кой ще даде пари за толкова тестове бе като може да си ги сложи в джоба. Най много до 200 ще е максималната бройка и после ще спрат да тестват

121

Анонимен

преди 4 години

"Е при вируса явно хапове не помагат."Само не разбрах, защо счете, че споря с теб?На едно мнение сме, че вирусът убива.Стигнахме и до консенсус, че убива, като засилва недъзите на организма на човек. Т.е., формулировката на щаба е условно приемлива. Може да се прецизира, но не е задължително.Социалната дистанция е спасителният пояс!