389

Sik

преди 4 години

Какво стана София.А сега вижте от каде грее слънцето.Селяните са по културни от вас.А сега ще махнете шарана.

388

маската

преди 4 години

Да се ограничат огнищата само! Да се носят маски в магазина и транспорта и на работа. Да няма събиране на тумби. Това е и другото да е свободно. Който е за да гласува с +.

387

Анонимен

преди 4 години

Отвориха църквите, пускат хората да пътуват извън градовете, няма полицейски часове -> ХОРАТА са виновни. Еми не брат ти си виновен няма как да очакваш да се спазват правилата като половината население няма никой в главата. И християните ги оставихте да си празнуват празника обаче мюсюлманите не може... е това не е ли дискриминация или за никой или за всички. Пълна тъпотия.

386

стига бе

преди 4 години

Това са регистрирани болни, а не регистрираните не е ясно колко са.При положения, че се правят много повече тестове от преди месец, при положение, че лабораториите от една станаха 18, за какво увеличение говорим?Само паниката ви се е увеличила.

385

До 404

преди 4 години

Всеки който не спазва законите и мерките на извънредното положение е бай ***!! Ти защо се обиждаш?? Спазваш ли ги,носиш ли маска??Излез и виж колко бай *** има по улици и магазини!

384

Анонимен

преди 4 години

do МеркиНикой не ти е забранил да излизаш, ти като така си решил, стой си вкъщи, слагай маската и за затваряй клюна

383

No coment

преди 4 години

Великденски разходки!!!

382

Анонимен

преди 4 години

Заразата май се разнася от тези, които наричат другите бай ***.

381

Анонимен

преди 4 години

А с колко процента увеличиха пробите?

380

до 400

преди 4 години

Много безотговорен и *** народ имаме, в това е проблема, ходи се масово без маски и най-важното няма контрол! Магазините са отворени, фирмите взеха да работят въпреки, че им казаха да спрат работа, тотално неспазване на правила, закони и мерки!Няма дисциплина, няма самосъзнание, с една дума - бай ***!

379

Анонимен

преди 4 години

Чалгарите и мангърите искаха слаби мерки, да се отвори икономиката, защото хората трябвало да работят и нямало страшно.Чалгарите и мангърите ще сменят плочата. Чалгарска работа.

378

Анонимен

преди 4 години

Чалгарите ще започнат да обвиняват в прекалено слаби мерки.

377

Анонимен

преди 4 години

БЦЖ-то май не хваща декиш? Вървим усилено по пътя на Италия и Испания!

376

Находили се накрая?

преди 4 години

Честито бай ***, 13 юли не ти мърда!!! Наяде ли се на агнета най-накрая, *** бг народ!!!!Като са е юрнало всичко по магазините а уж пари нямали, аз отивам за единия хляб а всичко е натоварило колички, какво толкова не са наядаха какво толкова не са напиха баси дебиллите бай ***!

375

Анонимен

преди 4 години

България много закъсня с мерките. Живея в 12 милионен град в Китай където имахме само 500 заразени. България е 7 милиона и с много по-голяма площ, а вече има над 1000 заразени...

374

Гражданин

преди 4 години

Когато се въвеждат мерки те следва да се изпълняват. Няма смисъл от мерки, ако не се изпълняват. Майтчпчийски престани да ни тормозиш с глупостите или да ни настройваш срещу тарикатите, които услужлива ги пускате да ходят и да сеят зараза.

373

Анонимен

преди 4 години

ТОТАЛНА ЗАБРАНА ЗА ИЗЛИЗАНЕ НА ВСИЧКИ - за 14 дни. Инак, няма да се оправим.-----На 15-тия ден като излежеш и шсе фанеш за палците - вируса още няма да е умрял.

372

Анонимен

преди 4 години

До някоя си Не одобрявам хората с незавършен 8 клас да наричате нормалните хора ''пат88ки''----Намекваш, че нямам завършен 8 ми клас ли? Това е доста смело, но напълно погрешно предположение.

371

Анонимен

преди 4 години

Абе Муфта, вярно ли че много сте се ус.ра-ли във Видин, унищожавали сте взети проби, пускали сте забрани за тестове, ами нещо взе да се размирисва там много, хората не мълчат вече, пишат по форумите ние четем и нещата никак не са във ваша полза - сигурно ще ме изтрият де, ама все някои ще прочете

370

факт

преди 4 години

90 % от болните у нас не са българи