145

Щирлиц

преди 4 години

Шшшш,тихо!Започна брифинга,Баце е взел думата....

144

Шоп

преди 4 години

Става ясно, че на хора от Софийският районен съд трябва да им бъдат счубени главите, а след това и затворени.

143

Стефан Христов

преди 4 години

И да добавя, че в предния коментар не остана място.Заглавието можеше да бъде и друго, напр.: "С тази кола е причинявана катастрофа и още преди пет години!" или нещо подобно. Не съм журналист да давам рецепти, но мисля, че поне съм грамотен читател...

142

аре ве!

преди 4 години

Голям ихтибар се направи на тази полуфамилия рецидивисти!

141

Стефан Христов

преди 4 години

По публикацията работи: *** ХристоваКъм моята съфамилничка имам питане: Кой пише заглавията на тези публикации?Аз съм дърт и ***, ама този наркоман никога не е имал джип, нито пък е на майка му, а се води на една от фирмите й. Такава поне е официалната информация в публичното пространство. Няма да навлизам в други подробности, за да не ме обвини някой в опити да влияя върху сегашния случай, ама всички се сещаме какво премълчавам, нали?!...

140

след дъжд -качулка

преди 4 години

Софийският районен съд освобождава от наказателна отговорност!!!!ами пишете им имената!!!!

139

след дъжд -качулка

преди 4 години

винаги ама винаги!!!!след като се обърне каруцата........се взимат мерки.Да питам съучастниците на този пикльо ,защо са му дали право още да кара и да има книжка?Там е проблема в корумпираната ни държава!!!

138

Иван Гешев

преди 4 години

Ще вдигам цифрата за под масата ... Май към 7 цифра отива !

137

ПроСоТо

преди 4 години

а тези на снимката брат и сестра ли са?..-Щото (поне аз) виждам едно и също лице и у двамата....или просто .."Крставите мгарета през девет баира се надушват"?

136

Христо

преди 4 години

Ето така корумпираната и воняща ***,наречена "държава",произвежда УБИЙЦИ!!!

135

ПроСоТо

преди 4 години

споко!-През 2025 ще има същия случай със същия назобен ....Е какво?!..-Виждате,че при тия оооо,трепки нещата се повтарят циклично през 5 години..Не ти требе да си "ясновидец"..

134

Анонимен

преди 4 години

Хиляда лева глоба за опит за убийство.*** ти държавата.

133

Лунатик

преди 4 години

До "До Лунатик""Щом синът ти кара от 17-годишна възраст, значи поне 1 година е карал без книжка! Значи, че той е същата "стока" като убиеца на М. Цветков. А и ти не си невинен, щом го знаеш и си го позволявал! Че и се хвалиш по форумите!"Не. Живея в страна, където можеш да вземеш книжка и да караш с опитен придружител на 16. На 17 можеш да вземеш изпит и да караш сам. С други думи - аз съм го учил да кара, да спазва правилатаи да пази себе си и другите.

132

Чикатин

преди 4 години

От статийката не разбрах....през въпросната 2015г. Майката ли е карала джипа или тоя гамен??????

131

Анонимен

преди 4 години

Хайде сега, моля ви се, докарайте пак *** от клакьори, които от 3 дена разправят по медиите как ние сме виновни, как цялото ни общество е виновно, и ако може докарайте и дЖОрналята, които им пригласят.Щото аз все разбирам как аз и вие сме виновни, но никога не е виновна полицията, прокуратурата, съдебната система, а пък политиците ни са най-невинни от всички!

130

А кой да е карал?

преди 4 години

Ако още тогава пикльото беше санкциониран нямаше сега да лежи едно 10 години с тъмнички и разгонени съкилийници. На маминка през носа ще и излезне щ, че го е покрила 2015. Но те бг-маминките са някакви луди орлици, готови на всичко за чадото си.

129

Хиена

преди 4 години

До АнонименНе съм пенсионер Още,а до моите заслуги Имаш дълъг Път, знам,че ти си, както и Другите татуирани Телета, в живота сами нищо не направихте, и няма да направите, страхливци, когато ще имаш поне един Боен медал от гореща точка, тогава можеш да подаваш в мойта страна звук и желателно тихо, не съм Българин-продажник, бързо ще ти Излекувам.

128

Анонимен

преди 4 години

Ама вие си ги избирате тези, защо се сърдите. Дали сте им права, радвате им се, ръкопляскате им, обожавате ги. Стига сте хленчили. Омръзна ми да хленчите.

127

Анонимен

преди 4 години

До ХиенаТи нещо направил ли си някога за някой?Ми не си.Ама искаш другите да правят нещо за тебе.

126

Анонимен

преди 4 години

Малийй ,батакът е голям ,чакаме Инстанциите да вземат "ришение",ама май пак тикат нещата Вожда да поеме този път юздите...той сига васил божков в ботунец ли е или в бухово???Жена му като ено време през Средновековието- държиш жената или сина , или дъщерята на другия като заложник ,разменна монета ..убаво нещо са историческите филми