20

АнонимеН

преди 4 години

СВРЪХ ТЕСТВАНЕТО ГИ СПАСИ!!!В БЪЛГАРИЯ ПОЛОЖЕНИЕТО Е ВЕЧЕ ОПУСНАТО!!ТРЯБВАШЕ ДЪРЖАВАТА ДА ПОЕМЕ ЦЕНАТА НА ТЕСТОВЕТЕ ДАЛЕЧ ПО ЕВТИНО ОТКОЛКОТО ДА ДЪРЖИШ ВСИЧКИ ПОД КАРАНТИНА!!!

19

e/e

преди 4 години

...обаче имат 237 починали,а във Виетнам те са нула. Значи трябва да изучаваме виетнамския челен опит а не корейския!

18

Анонимен

преди 4 години

Южна Корея има 3 фирми, които произвеждат тестове от самото начало. Имат опит със САРС. Там не е лукс да се тестваш като тук. Тестове има за всички.

17

Анонимен

преди 4 години

ЕМИ ДОБРО УТРО БЕ УМНИИИИ

16

Калеко Алеко

преди 4 години

До Трън ... Разликата с Южна Корея е че там живеят южнокорейци а не българи и когато на тях им се каже да правят нещо, като например да носят маски, да спазват дистанция и да си стоят вкъщи те го правят, а не бойкотират действията на институциите си, нито пък умуват като тукашните форумни зевзеци ... !!!

15

Анонимен

преди 4 години

Имат умно ръководство... след изборите и ние ще имаме !

14

Трън

преди 4 години

До 4Разликата с Южна Корея е че там се тестват , работи се проактивно и се знае че до 20 дена ще започнат да се връщат към нормалния си живот .Тук се седи, чака се, без тестване , чакаме хладилните камиони които все не идват , хората вместо да бъдат мотивирани им се вменява вина . Няма яснота , дори и бегла , за това какво каква е перспективата , каква е визията за връщане към нормалния живот и това като го съчетаем с безумните мерки за забрана на паркове и планини - хората губят мотивация

13

Анонимен

преди 4 години

А, наясно ли сте, че Южна Корея не е Чалга.. простете България?

12

Анонимен

преди 4 години

Връщат се към Нормален живот с маски и затворени курорти.

11

Анонимен

преди 4 години

До КоткиТе военните първи се тестват, да не мислиш че началника или по точно този с по висок чин ще го допусне, това подчинения да го изложи.При армията си има йерархия, не е като при цивилните.Друг е въпроса за заплахата от короната, както и численоста на армията ни.Все пак сега е доброволно да служиш, преди беше задължителна наборна служба.

10

Анонимен

преди 4 години

20 дни не е а е най-малко 120 дни защото при тях още пт ноември-декември и затварят границата с Китай.

9

Котки

преди 4 години

Ами с други думи тестване му е майката. Десетки хиляди тестове на ден. Тук само обещават масово тестване... И казват щяло да има масово тестване в Пловдив на "случаен принцип" на 1000 души... Сигурно ще са само милиционери и военни, не тези наблъскани във фабриките. Военните, те трябва да се тестват, много е важно! По няколко пъти! Даже всички тестове да отиват за тях, депутати, полицаи, военни! Така ще имаме свръх ясна представа за положението!

8

noname

преди 4 години

Това, което се посочва за "шампионите" - Китай, Южна Корея, Виетнам и други е трудно доказуемо. Зависи от тяхната политика...

7

Анонимен

преди 4 години

Ами много просто,Южна Корея нямат крива,важен е писъра

6

Бау

преди 4 години

Дисциплинирани хора. Браво. Не като нашите "бунтари" прочели в Интернет, че няма вирус ...

5

Анонимен

преди 4 години

Хайде да си говорим реално! При нас заразата се разнесе от завърналите се от чужбина. Повече от половината заразени са кафяви, там всичко касаещо цивилизационни практики е кауза пердута. Друга много голяма част се зарази в болниците, самите медецински лица са 11% от болните. Това е, останалото са глупости.

4

Анонимен

преди 4 години

Добре ни разказват за Ю. Корея, ама що остава само разказ? Къде е нашата държава в случая?

3

До 6

преди 4 години

Многото червена пропаганда ви се отразява кофти в тая карантина. Става дума за вируса и как се борят с него различните държави. Не всичко е велика отечествена война, НАТО, Ф16 и т.н.

2

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен1Да брато ! А Нашите Самолети Ф16 ще изтребят вичките вирусчета до крак и после ще обявим война на Русия - очакваме да се включиш , като доброволец !

1

А

преди 4 години

Хората спазват дисциплина, носят маски, тестват се и заразените постепенно намаляват. При нас бай *** знаят всички и могат всичко, мерки не спазват, специалисти не слушат и скоро вируса няма да се разкара.