64

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 4 години

КОЛКО МУ Е ДА ОСЪДИМ БСП , В МЕЖДУНАРОДНИЯ СЪД В ХАГА---ЗА УМИШЛЕНО САБОТИРАНЕ НА "КАРАНТИННИТЕ МЕРКИ " В БОРБАТА С ПАНДЕМИЯТА ОТ КОРОНА-ВИРУСА!ТАКА ---ПОНЕ , НЯМА ДА ИМА СЪМНЕНИЕ , В "НЕЗАВИСИМОСТТА" НА СЪДЕБНОТО РЕШЕНИЕ!

63

Буля стамата

преди 4 години

Дали е законно ме знам но не е нормално

62

Анонимен

преди 4 години

Дреме ми на дедовия дали следят.Утре някой 22 годишен с джип може да ме отнесе на пешеходната пътека и какво следят?Дедовия ми!Всеки ден е последен на този свят,дали корона или джип все от нещо ще се мре!

61

НИЕ ПИТАМЕ КС:

преди 4 години

А , НИЕ МОЖЕ ЛИ ДА СЪДИМ БСП И ТЯХНОТО РЪКОВОДСТВО---ЗА "ВЪЗПРЕПЯТСТВАНЕ И САБОТИРАНЕ НА КАРАНТИННИТЕ МЕРКИ" -- ПО ВРЕМЕ НА "ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ" ЗА БОРБАТА С КОРОНА--ВИРУСА??!!КАКВО НИ ПРЕЧИ ДА ГО НАПРАВИМ И ДОКАЖЕМ...??!

60

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАми стани и ти калинка, щом смяташ, че ще ти дават по 15 хил. на месец.

59

мииии

преди 4 години

всички червени *** трябва да бъдат следени,защото са злосторници и доказани терористи,а терористите в цял свят ги следят внимателно!!!!

58

Анонимен

преди 4 години

До аз-ътТи си един от многото кaпyти и нищо повече.

57

Б.С.П.

преди 4 години

Трябва да зачитаме човешките права на заразените да се разхождат свободно, и да разнасят заразата си на всички останали ! В едно сциално-справедливо общество болестите също трябва да бъдат обществено достояние, и да бъдат справедливо разпределени между всички !

56

А , НИЕ ПИТАМЕ КС:

преди 4 години

ЗАКОННО ЛИ Е , КАРАНТИНИРАНИТЕ БОЛНИ ---ДА НИ ЗАРАЗЯВАТ , КАТО НЕ СПАЗВАТ КАРАНТИНАТА??!А , И АКО СЕ ДОКАЖЕ , ЧЕ "КАРАНТИНИРАН БОЛЕН" МЕ Е ЗАРАЗИЛ ЧРЕЗ "КОНТАКТ"---МОГА ЛИ ДА ГО СЪДЯ И ОСЪДЯ ЗА НАНАСЯНЕ НА ЩЕТИ....НА МЕН И СЕМЕЙСТВОТО МИ??!

55

Цяло агне

преди 4 години

БСП да питат Радев, ако нещо не им ясно. Той има написани на листчета отговорите на всички въпроси. Даже периодично се изтъпанва пред феновете си и започва да мрънка, четейки от тия листчета.

54

Анонимен

преди 4 години

Цялата им карантина е незаконна.

53

Анонимен

преди 4 години

Гадните комунисти пак се размрънкаха зс нещо от което никой не се вълнува в момента

52

Анонимен

преди 4 години

Това е само началото на следенето!

51

Анонимен

преди 4 години

КС са Филип Димитров и Георги Марков или те са нов ГЕРБ калинки на 15 хиляди лева заплати на месец, та само загуба на време.

50

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ се провалиха с короната в София и болните отиват на 2 хиляди за 6 май и 3 хиляди за 24 май с тоя темп ако не и по-рано.

49

Анонимен

преди 4 години

Който е демократ не прави закони за монополи,а допуска конкуренция.Щом все за фирми на ГЕРБ се правят нещата значи ГЕРБ са комунисти!Погледнете как е в другите страни и ще направите разликата.Комунист само знае да лъже и да краде!Той конкуренция не търпи само монопол и петилетка,контролирана планова икономика и само ТОЙ!Колко складове за петрол има и на кого са?За тока да не говорим и уж борсата.Всичко се държи от комунисти!Дали са от БСП или ГЕРБ без значение.

48

Котки

преди 4 години

"БСП пита КС" звучи като начало на виц..

47

Анонимен

преди 4 години

Оставка герб!!

46

bb..da

преди 4 години

абе жалки червени из..оди толкова ли няма със какво да се занимавате,а занимавате народа с узвратените си идеи,,,премахнете жълтото около устата си и си идете на село! ...и без това вече нямате работа в този парламент,за да не кажа в тази държава!!!,,,,пс(вземете си и глупавия президент и КЪЪЪЪЪЪШШШШШШШ !...Чупка !

45

да питам БСП

преди 4 години

вие ще вземете ли парче от пая та не питате за мерките за справяне с кризата,за пандемията,за блокираните градове,за броя тестове,защо не следваме примера на по-успешните страни,защо Испания и Италия с камионите с трупове вече излизат от карантината, за ФУРМИТЕ, и т.н.Май и на вас ви е написан сценарий с какви глупости да отвличате вниманието на хората...Търся 100 минуса, искам да съм първия.