134

Анонимен

преди 4 години

Комунизма се завръща! Спете спокойно, деца !

133

Анонимен

преди 4 години

Последното изречение: "Тя се закани, че ГЕРБ няма служат на пиара на левицата."-Тия от управляващата партия май забравиха че задачата им е да служат на народа, а не да се оправдават, с каквото им доиде на ум

132

Гост

преди 4 години

Иначе може да се събират през нощите и да вземат най-важните решения в 12ч в полунощ, ама сега не може.

131

Анонимен

преди 4 години

до 138казионна е думата да,така вече съм съгласен

130

Анонимен

преди 4 години

До: номер 130Изобщо не ги бъркам, ти си този, който ги бърка или си прекалено млад или си прекалено стар и ти е отслабнала паметта, та не помниш!Навремето всеки, който беше от така наречените "безпартийни", беше длъжен да се запише в ОФ. ОФ с други думи беше безгласна буква, просто те карат да си плащаш членския внос. Още пазя документи на майка ми и баща ми.А в Народното Събрание бяха две партии, като една от тях беше т.нар. БЗНС (казионна).Казионна, защото няма нищо общо с истинската.

129

Анонимен

преди 4 години

до 135 МдаааДа де прав си Бойко е от болшевиките и е член на БКП доколкото знам и точно така е станало,само се е писал,че е десен.Фактите няма как да се скрият и истината боли нали?

128

Анонимен

преди 4 години

Бойкооо,как е времето в Барселона?

127

Мдааа

преди 4 години

ако отстъпят и една крачка, ще дойдат болшевиките и ще изкормят мъжете и ще изнасилят женитеДоколкото знам, точно така е станало! Значи не ги е плашил, а им е казвал истината... Като сега!

126

Анонимен

преди 4 години

Явно му писна на Батман да се обяснява и ще иде до Барселона да види как е времето там...

125

Анонимен

преди 4 години

Тези депутатите и министри са се взели май за някакви господари. Не гугутки мамини вие сте държавни служители. НИЩО ПОВЕЧЕ. Май още ви държи от комунизма където бяхте по-равни от всички останали а? Ама с такъв *** народ как да е друго яче.

124

ууу

преди 4 години

Не го стряскайте Боко, че пак ще ходи на посещение при шефката си.

123

Анонимен

преди 4 години

до 120Бъркаш БЗНС с ОФ

122

Корнелия Нинова

преди 4 години

-Отговаряй Бойко, и аз искам да намажа малко от мазнинката! Кога?

121

Анонимен

преди 4 години

На 52 години съм, през живота си се нагледах на всякакви глупости на управляващите в България, но това което виждам последния един месец, и особенно последната седмица наистина вече ми идва в повече. Бай Тошо навремето не ни разрешаваше да излизаме от страната, неговия възпитаник бай Боце, реши че това не е достатъчно, забрани ни да излизаме от градовете и домовете си ! работя на смени извън София и вчера се прибирах от нощна смяна,аз и стотици хора с деца бяхме държани по 10-12 часа като овце

120

Анонимен

преди 4 години

До: номер 116Ми той и Йозеф Гьобелс е давал брифинги всеки ден по радиото обаче.В качеството си на райхсминистър на пропагандата е разяснявал на германския народ за "победоносното настъпление на Източния Фронт". А също така е плашел германците, че ако отстъпят и една крачка, ще дойдат болшевиките и ще изкормят мъжете и ще изнасилят жените. Така сега един наш генерал ни плаши с камиони, пълни с чували с трупове...

119

Анонимен

преди 4 години

За малко да цопнат,ама Винету се усети,че БСП му готвят капан и пусна жената фъш фъш прическа да го отдума...

118

Анонимен

преди 4 години

Когато бях на работа ,всеки ден се отчитах на шефа си ,това беше мое задължение !Така е правилно, самият аз бях по спокоен!

117

Анонимен

преди 4 години

Арогантно и демонстративно поведение сме запомнили и тогава , когато водачът им беше баш началника . Изнизваха се в *** нишка , когато не им беше угодно да гласуват и да взимат решение когато не им беше угодно .Днес просто напомнят какво правеха преди , не е страхът от заразата , а от въпроси на които ще се наложи да отговарят .

116

Анонимен

преди 4 години

За какво им е да работят на дупетатите, нали си дариха заплатите. Ще работят лекари, полицаи и шофьори. Дупетатите може да се заразят от вируса. Такива като Менда, гърневски, Тома, Валери Симеонов, Данчо Цонев трябва да им се намери друга работа по вкуса на това, което обичат да правят. Тези"хора" не осъзнават колко много народна любов ще получат след извънредното положение, под балконите

115

1234

преди 4 години

Страхливец. Ами как да отговори на неудобни въпроси. Друго е да отговаряш на удобни ***.