6

до 1

преди 4 години

Момче смешно, аз когато съм изкарвал сериозни пари не съм висял като теб по сайтовете.Живеех си живота. Самият факт, че си тук от сутрин до вечер говори, че или изкарваш така парите си, или просто си някакъв болен мозък, който като се изхвърля тук избива някакви комплекси.

5

Анонимен

преди 4 години

Светът със сигурнбост няма да е същият поне 2 години а и после.отделно много хора ще обеднеят тотално а други ще фалират така че за тях това ще е краят на всичко.Други ще забогатеят ужасно много та и за тях света няма да е същият.Всичко тече, всичко се променя.........ХераклитП.П. Промените са страшни само за неуките. Умните се възползват. Много ще се провалите но това не е причина за безпокойство.

4

Анонимен

преди 4 години

Рано или късно света ще заживее отново по старому.

3

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

до 1И като се събудиш си отвит ...***, ти, ако наистина изкарваш такива пари, за които пишеш1 няма да киснеш по цял ден тук за да ти подхвърли Бойко Борисов жълти стотинки.Скрий се, че ставаш смешен !Не си интересен просто.

2

ФАКТ

преди 4 години

От стрес в България ще умрат в следващите години повече хора, отолкото тази година от коронавирус.

1

Анонимен

преди 4 години

Светът ще е абсолютно същият до няколко години. Квалифицираните и добре платените си оставаме такива, милиардерите си остават такива (казах ви да си купите акции на Amazon, Nefliх- пляскахте минуси, аз направих 40к долара за месец само от мислълта как streaming платформите ще скочат с поне 30% откъм акции, така и стана- писах го и тук), бачкаторите ще си останат бачкатори и ще хейтят системата, обвинявайки я, че са неквалифицирани, мързеливи и неконкурентноспособни. Толкоз по темата.