129

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

журналистката КАТЯ ПАСКАЛЕВА изби *** в фейсбук защитавайки биеца наричайки го дете изглеждаКАТЯ ПАСКАЛЕВА не чуства емпатия към загиналия господин цветков а жали убиеца КРИСТИАН НИКОЛОВ на това м се казва ха познайте злато търсачка

128

пепе

преди 4 години

И Милен Цветков са го хващали да кара пил. И не стана ясно дали е бил с колан (най-вероятно не). Смешо е как в тая държава всички сте посредствени тарикати, и винаго някой друг ви е виновен за всичко.

127

Анонимен

преди 4 години

ангеле майката присвоява евросубсидии предназначени за бизнес и си купува джип ауди и го дава на наркоман и той гази хората и двамата са виновни, освен ако не мислиш че западния работник във фабриката със рено клиото е длъжен с данъците си да плаща за джипа ауди на българския велик чалгафон бизнесмен връзкарски!

126

Край

преди 4 години

"НЕ СМЕ ОВЦЕ" само това да беше казал публично Милен - остава в историята.Помнете - не сме овце.Не давайте нито на пожарникарски генерали нито на докторски генерали нито на самолетни генерали никога за нищо невоювали да ви третират като овце.

125

хахахаха

преди 4 години

майката е привлечена като собственик на мпс, което е предоставила на дрогиран..., но ако е служебен автомобил ще го отнесе друг...

124

Анонимен

преди 4 години

Абе в случая одобрявам. Но пак ще кажа, нека доживеем ден в който всяко пъп ще се разследва по този начин. Значи като са мотивирани можешо да проследяват пари за придобиване и да намират бегълците, а иначе все няма ресурс мвр.

123

Анонимен

преди 4 години

Пише се, че третият в колата, този дето е избягал веднага след сблъсъка бил на Лъчо Мозъка сина му?!

122

Край

преди 4 години

А в колата се е возил ... На Лъчо Мозъка синчето грязно. Този човек беше председател на парламента в първия мандат на ББ. Спираше едни журналисти да ровчат покрай митнически тарикат. После ББ го разжалва до обикновен депутат /хрантутник/ и го хванаха да бяга от работа за да му давали телефон Верту без пари.Гнусна персона - уж доктор.Защо е в парламента - пропорционална избирателна система - назначават верните на тях за ваши представители.

121

Ангел

преди 4 години

Кво ви е виновна майката !!! Тук май не става въпрос за Милен Цветков а за Миньо Стайков върху когото има явна Репресия от страна на Гроб!!

120

ined

преди 4 години

Лъчо Мозъка и синчето му също трябва да бъдат задържани

119

ист

преди 4 години

Десислава, Маринела, и още "девственици " са усвоили " занаята " да прелъстяват богати престъпници. Така са обучили наследниците си, да продължат делата на родителите си.Сега ще разберем кой е по силен - парите или закона. Не че не знаем.

118

Анонимен

преди 4 години

Майката е виновна, затова че е дала служебен автомобил на човек, който не е служител на фирмата, дори и да служител на фирмата в извън работно време няма право да го кара. Купуват такива таралясници за да си върнат ДДС, няма ли Менда и Влади да направят нещо срещу това точене на бюджета. Всяка кола 5+1 има право на данъчен кредит. Дали в багажника някога се е возил някой?

117

Анонимен

преди 4 години

Евросъюза,до кога ще мълчите и ще се правите,че не виждате в какви хора долно качество,и за какво се харчат парите на европейските данъкоплатци?! Разходете се из селските райони в БГ и вижте как са развите те по прогарамата ви за развитие на селските райони,вижте автопарака на получите субсидийте,и къщите им,проверете какво си купават веднага след превода на еврофондовете.

116

Анонимен

преди 4 години

колата е на фирмата на майката присвояваща евросубсидии, на какво основание и кой дава евросубсидии на фирма която си купува джип ауди който се кара от наркоман и гази хората??? това ли е идеята на европейското субсидиране за подпомагане на бедни държави ? хората от джоба на които идват тия пари нямат такива джипове! *** лаяняния бизнесмен е велик обаче и всички са му длъжни

115

Анонимен

преди 4 години

Това,ако е в САЩ,този *** отдавна ще е в затвора !Там законите са много строги!

114

Анонимен

преди 4 години

Пободни келеменца с връзки и кинти кой знае к олко хора убиват ,но поеже жертвите са неизвестни така и не разбираме. Всички учат в чужбина,и понеже не стават за нищо друго освен да друсат,и вършат престъпления ще се прибарат в БГ да "управляват", "усвояват",и "развиват" бизнес.

113

Вуйчо

преди 4 години

То майката като че ли преди сина е трябвало да бъде в затвора от доста време насам, ама ето...ще дойде моментът. Не вменявам нищо, просто нека бъдат съдени справедливо.

112

Анонимен

преди 4 години

Това са децата на висши чиновници, депутати, олигарси и всичките там свински черва навързани по веригата. Самозабравили се наркоманчета . Имаше фондация за децата на убитите полицаи. А фондация за убитите от децата на депутати, бизнесмени и полицаи няма ли да има. Сега на тия *** ще им се размине, защото бащите им са си купили всичко и им дреме. А ние живот не можеме да си купиме.

111

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - Защо задържат майката ? Младежа е пълнолетен !Средството (МПС) с което е извършено престъпното деяние е собственост на фирмата, която пък се управлява от майката.Има две хипотези:1. Синът е обсебил имуществото без знанието на майката. Тя заявява тов, подписва се под протокола, тръгва си;2. Тя е знаела, че синът и ползва това конкретно МПС. Тук хипотезите пак са две и са 1. Дали е знаела, че е под влияние на наркотични вещества (има член в ЗДвП) или 2. Не е знаела този факт.

110

Тонката

преди 4 години

до 120 То го пише в закона защо задържат майката:):):):)Прочети преди да питаш:):):)