20

АНТИ

преди 4 години

Попове ДС милиционери,да са на строг пост, дълго време.Дори от Ковид *** да се тръшне,той вярва - после ще възкръсне.

19

Анонимен

преди 4 години

В религиите всичко най-важно се случва след смъртта. Поне такива са уверенията на поповете - хитро, защото не може да бъде проверено - трябва вяра. А за да получите обещаното спасение на душата, рая и всички прекрасни неща след смъртта трябва сляпо подчинение на поповете. Така функционира системата. *** и работещ психлогически механизъм, който държи човек между обещанията и заплахите, подплатен с фалшиви свидетелства за чудеса и възкресения, които поддържат заблудите.

18

Анонимен

преди 4 години

Симеон Николов Димитров (агент Симеонов) е агент на зловещото шесто управление на Държавна сигурност. Тази си антихристка и противочовешка дейност той упражнява от 1983 чак до 1990 г. ПОЗОР!

17

Анонимен

преди 4 години

Фанатици! 2000 години същото безумие!

16

Анонимен

преди 4 години

Тая секта, православието, ще разпространи заразата.

15

Анонимен

преди 4 години

Щов сме християни защо се кланяме на материалното, Христос е отричал материалното. Истинските неща са вечните - душата, а временните неща тялото, вирусите и планетата дори те може утре да не съществуват. Всеки, който е живял за да трупа пари и временни неща ще получи един горчив урок на оня свят

14

Напомнянне

преди 4 години

На патриарх Неофит днес не му е леко, защото за християните в България дойдоха трудни времена... Така, както навремето не е било леко да си християнин нито по времето на екзарх Антим Първи, нито след това, при екзарх Йосиф. А какво да кажем за времето на апостол Петър, когато християните са били хвърляни на лъвовете? По повеля не на друг, а на цезаря Нерон, известен с това, че по негова заповед са убити майка му, жена му и учителя му?

13

Archenemy

преди 4 години

Някои може и да възкръснат, но вие специално няма.

12

Анонимен

преди 4 години

Библията е като издиктувана от A.I. Все едно някой е разговарял със Сири, Алекса или робота София. Нищо чудно, че кабалистите все откриват кодове в нея. То са си направо компютърни кодове! Накрая ще излезе вярно, че живеем в симулация.

11

Анонимен

преди 4 години

Да се помолим и за Волен Сидеров, който стана мъченик за най-светлия християнски празник и сега трябва да плати 100 000 лв глоба, задето иска да има Великден както винаги е имало.

10

Анонимен

преди 4 години

Агент Симеонов защо не е с "намордник"? От кумова срама поне!

9

Анонимен

преди 4 години

До 6Щом няма Бог защо отричаш, че съществува, като отричаш ти всъщност доказваш, че Бог съществува. Защо не отричаш, че в Слънчевата система няма 15 планети ами много просто, защото няма 15 планети. Понял ?

8

Анонимен

преди 4 години

До 8Глупости си написал за пет фермана. Такива монотеистични Исуси, Алахове, Буди и други измишльотини са произведения от преди 2000 години за сплашване и контрол на населението, чрез страх. Жалкото е, че повечето народ приема Бог като "някой си" който бди над него, наказва лошите и раздава справедливост. Тая концепция за Бог е нон сенс.Ако Бог все пак съществува, това е обединително понятие на Вселена, Информация, Материя и Съзидателна сила.

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6Няма никакъв Бог! Всички лъжат за пари!Има БОГ но по-принцип го няма по черкви, джамии, храмове и манастири! По тези места "бог" са едни хора с много меркантилни ориентации! В Библията са описани като фарисеи и садукеи, които разпънаха Исус Христос!

6

Анонимен

преди 4 години

Изпитание е за всички нас да лежкуниме на дивана заради ГРЕБ

5

Анонимен

преди 4 години

Няма никакъв Бог! Всички лъжат за пари!

4

Неверник

преди 4 години

Господ отдавна напусна тази страна, барбар с 1/3 от населението!

3

Анонимен

преди 4 години

Преди два дена, президентът Румен Радев поздрави българските юристи с Деня на Конституцията. Ако наистина не си разбрал това, причините са две: мисирките на Борисов в медиите не съобщиха тази новина; самата Конституция, както и редица други закони, в момента са суспендирани в България.

2

българин

преди 4 години

Човек трябва да има Бог в душата и сърцето си всеки ден ,а не само на Велик Ден и Коледа !!

1

Анонимен

преди 4 години

До каскет от шипка 1Собственикът на бутик Болшевик е добре! Менаджерката Деса - също! :))))))))))))))))))