132

САЩ

преди 4 години

Има основание, подобна хипотеза!Но да се каже, че е изпуснат от Китай е несериозна история. Да не забравяма, че 2014 Държавният департамент отпуска на биолаборатория в Китай средства за изследвания на коронавируси.Извод закриване на всички биолаборатории в цял свя, САЩ са над 40 по света.Имаме орган и Конвенция за химически оръжия, но не и за биологически. Факте, че САЩ не позволяват мисии на ООН да инспектират биолабораториите им. Забраната на електронните цигари в САЩ, беше следствие!

131

тодор

преди 4 години

Нищо ново от господин милиярдера Тръмп Крадеца КРЕЩИ дръжте крадеца!!!

130

sostin

преди 4 години

Майко колко болни комунистически мозъци има тука не е истина. Вие луди ли сте бе ? как пък така знаете цялата световна конспирация, но пък за сметка на това ,тролите тука за жълти рублички, щото сте достатъчно неспособни да направите нещо друго. Жалка картинка сте ей.

129

нова мода

преди 4 години

Да си стоите у дома и гледате Интернет! Край на туризма и пътуванията!

128

Асандж

преди 4 години

Пламен Пасков още преди 2 седмици спомена,че вируса е изпуснат!

127

мислете

преди 4 години

Никога не приемайте,ваксина.Дело на дявола

126

Solar Power

преди 4 години

Много филми гледате всички. И четете много глупости за плоска земя, рептили сред нас ..... измийте си кратата лъскайте по една сабя и си лягайте :)

125

Баи

преди 4 години

Това беше професора вирусулог - откривател на американският вирус - спин дето с него заразявали в африка , щом тои иследва и тоя вирус е ясен произхода - има и две вложки на спин , коментарите са излишни

124

Баи

преди 4 години

Гузен негонен бяга гласеше поговорката - сащ явно са опитали да вкарат гол на - китаи но без да искат си вкараха - автогол

123

Китай е виновен

преди 4 години

Това е. Дали лаборатория или просто идиотските пазари няма значение! Това е

122

Анонимен

преди 4 години

ЦЖРУ е уведомило Белия Дом за пандемията още ноември миналата година, а от там са уведомили цялото НАТО + израел. За това в Ухан декември имаше над 6000 международни здравни наблюдателиКакво е ЦЖРУ? Изявлението на Китай, че изобщо има епидемия, е от края на януари. Оттогава е и твърдението, че ще пратят в Ухан 6000... китайски лекари. В чужбина първите случаи не направиха впечатление, просто защото ги знаят какво ядат и единици болни от вирусни гадости там има винаги.

121

Нищо ново

преди 4 години

На Тръмп му е нужен виновен за епидемията. Външен враг. В такъв случай фактите не са от особено значение, нито мнението на експертите, че вирусът е с естествен произход. Достатъчно е да се предизвика съмнение че има нещо нередно. Оттам нататък пропагандната машина си върши работата. На Путин и Русия няма как да припишат епидемията (не са го измислили засега как да стане) но Китай не е за изпускане.

120

,,,,

преди 4 години

4 вложки от HIV,има в nCOVID 19 .Дори Професор Монтание-откривателят на HIV , е на мнение че вирусът е дело на китайски мулекулярни биолози и лекари от лабораторията по вирусология в Ухан.Единствената голяма вирусологична лаборатория в Китай е къде мислите...в Ухан. Работили са с Ебола, корона и тн. Събирали са прилепи със стотици за опити.Руснаците веднага казаха че това е боен вирус и затвориха границата с Китай.

119

Сценарият се обърка

преди 4 години

Нека не забравяме немският военен самолет, който в края на януари 2020 г. искаше да кацне на летище в Москва с цел "зареждане с гориво". По немски данни, самолетът евакуираше от Ухан европейци. Руснаците благоразумно отказаха на самолета исканото кацане, след което се оказа, че той има достатъчно гориво, за да долети до всяка съседна на Русия европейска страна. Какво чакаше руснаците, ако бяха проявили добра воля: нов "Скрипал" или/и нов "Чернобил"? До онзи момент епидемия в ЕС не бе обявена.

118

Анонимен

преди 4 години

Това беше последният ход на хамериканците ако ги изпуснат сега следващите 50 - 60 години ще са пропуснати за тях.

117

true

преди 4 години

всичко е планирано от демократите и вируса е пуснат точно за изборите им защото знаят че заспалия джо няма шансове срещу Тръмп, и фокуса им е в рецесии, недоволства, безработни, та да бутнат бай Дончо, готови са на всичко, вече 4г какво ли не измислиха - русия го ибрала, та импийчмънт, сега вирус, не се спират пред нищо. Добре че бай Дончо знае с кого си има работа и е герой че удържа на такъв огромен натиск.Не трябва да се оставя обаче сам, дано се разбере това.

116

Анонимен

преди 4 години

освен мъсърките и американофилчетата никой не казва че вируса е изпуснат.

115

Един затворен вкъщи

преди 4 години

Сигурен съм, че е човешко творение този вирус. Но май духът излезе от бутилката. *** нямало доказателства. Ми няма и да има. Секретните разработки на специалните служби не оставят доказателства. Но авторите имат и ваксина, и лекарство - логично е нали? Въпросът е кой и кога ще го извади на паазра, така ще стигнем и до този, който има интерес от пандемията. Бог вижда!

114

xmmm

преди 4 години

крайно време е да правите разлика между либерастодемократи в сащ и републиканци.И е важно да се знае че пентагона, службите, медиите се държат от демократската ламя,която се финансира от най-големите престъпници гейтс, сорос бесос и слугите им, и добре че Тръмп носи на удари и не им се дава,и ако им разбишка лаборатории и всичко ще е най-великия. Хвала че спря държавното финансиране на демокрасткото СЗО, на което 36% финансирането е от фондация на гейтс, а обонго му даде още 15% на наш гръб и принуди други да допълват финансирането.

113

Анонимен

преди 4 години

ами да кажат какво търси център за биологическо оръжие в грузиякойто е на пряко подчинение на пентагонадоста е близа до русия , китай че и европакрадеца пак закрещя дръжте крадецаняма и дума да обелят за този център в който грузинците влизат само като опитни мишки бая народ са затрили "свободни" медии мълчат гаче са го налапали на ...