88

КГБ

преди 4 години

Чакаме безценната ваксина на Бил ГЕЙтс. Интересно дали ще е от тези с нано чиповете, както твърдят конспиролозите или просто ще ни врътнат една бърза химическа кастрация?! Залагам на второто, бавно устойчиво намаляване на популацията без размножаване. За стерилитета ще се оправдаят с дефект у ваксината заради супер кратките срокове. Чиста работа. Били Гейя отдавна си мечтае за златния милиард и си го споделя свободно пред медиите. Международните психопати не се и крият, но вие *** им вярвате

87

Анонимен

преди 4 години

До 99.Това с медиите също е пропаганда. Над половината медии са впрегнати да защитят мерките. Повечето телевизии също избирателно коментират. Заглушават се нормално мислещите. Всичко е глоби, арести, заплахи. 1989

86

Shshs

преди 4 години

Знаем че медиите се опитват да ни разделят по възраст, да ни разделят на послушковци и непослушковци, знаем че се опитват да ни разделят на селяни и граждани, а сега затварят квартали на расова основа и се насажда омраза между различните общности. Знаем че колкото по-паниран си толкова по-удобен си на медиите и на политиците. Знаем че колкото повече блееш и всяваш паника толкова по-близко си до микрофона в "българските медии" с чужди собственици обслужващи чужди интереси.

85

Анонимен

преди 4 години

Знае се много.Но не искат ние да знаем. Пускат се по 10-15 нови всеки ден да се протакат нещата. Така е най изгодно. Иначе със 100 теста на ден, статистиката им е бутафорна. Ако все пак е вярна, закопаха цялата държава за 20 г напред за нищоТова е

84

Shshs

преди 4 години

Знаем че болниците регистрират фалшиво умрели от ковид, знаем че медиите пишат фалшиви новини, знаем че полицията е инструктирана да рекетира хората и знаем че ще преборим фалшивият вирус когато политиците приберат европарите в края на третият месец карантина аджеба на 13 Юни.

83

Анонимен

преди 4 години

Няма да чета дългата мъкаОт 1 Март 2020 Заплашвате МадараИ без дело няма да остане така

82

Революционен щаб

преди 4 години

Вече знаем едно нещо със сигурност, че простотията на Боко Тиквата е силно заразна. За по-малко от два месеца Боко направи цял народ на маймуни и върна България в каменната ера в пещерите.

81

Анонимен

преди 4 години

Братята американци ще спасят света и от тази червена китайска чума.

80

Лелеее

преди 4 години

И лъжат че земяте не е плоска, мамицата им :) Много си кух, пич.

79

Скептик

преди 4 години

Като знаете толкова много защо се умира само от Ковид19 и от нищо друго.Като знаете толкова много защо не засяга най-разпространената кръвна група 0.Значи неслучайно тази група е доминантна. Значи тя е срещала и преди подобни вируси и се е справила.Айде скрийте си плашилото. Носете си го вътре в себе си. Да яде вас, не другите.

78

Mяу

преди 4 години

До БауАко те гепне К-19 или някой от близките ти си отиде от него, не дай Боже, какво ли ще запееш тогава егоисте смотан ?

77

Никой

преди 4 години

Не мсли, че тези, които си стоят по домовете повече от месец, органицвите им са се изнежили. След сваляне на ИП ще има ръст на д уги заболявания. Мутрафчийски да вземе да обясни 9до август ли ще стоиме и после какво да правят хората от прекомерното стоене в къщи и изнежването, което са получили. Пазим 100, разболяваме хиляди. Да размислят. То от сямото начало това ИП е пълна порнография!

76

най точно казано

преди 4 години

ЦИРК ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА ;)

75

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"До сега не ми се е случвало да си купя бира,да пипна бутилката ,след това лицето и да се разболея от грип(Вирис, който оцелява много дълго върху повърхности)."На мен не ми се е случвало, ако се разболея от грип, да знам от къде съм го хванал. Ти как ги разбираш тия неща, я ми кажи?

74

Анонимен

преди 4 години

Какво знаем ли?Знаем,че за да се изследваме всички ни трябват минимум 2 години с това темпо и това е само в БГ,а за да се отворят границите не ми се смята колко години ще трябват....

73

Анонимен

преди 4 години

Всеки ден някой измисля нова информация за вируса и хората почват да вярват.

72

Знаем

преди 4 години

че Китайските Комунисти Посяха Смърт по Цялата Планета Земя!

71

Анонимен

преди 4 години

До Овце БългарскиСпоко! Имаме си работа. Ти му мисли.

70

Овце Български

преди 4 години

да видим кой ще ви намри работаи кой ще нахрани гладните ви децаи кой ще ви плати ипотеките ...стойте си покорно по панелните си дупки,пийте евтина ппиккоч в 2-литрови пластмасови бутилкии чакайте да се "оправите"заслужавате си робския живот !!!

69

Анонимен

преди 4 години

До сега не ми се е случвало да си купя бира,да пипна бутилката ,след това лицето и да се разболея от грип(Вирис, който оцелява много дълго върху повърхности).