38

к*р

преди 4 години

а кошмара да немаш работа и да привършиш и спестените пари но сметките да вървят...всичко можеше д аси работи и шак да сме си с маски а не половината бачкат друагта половин ее така ше се влачиме месеци кои докъде издържи...така или иначе всеки на един два дена излиза немам как да сме изолирани на 100 %

37

Анонимен

преди 4 години

Досега гледах да се държа културно , когато пиша, но сега няма да спазя това правило. Докога бе *** прости ще подценявате това , което се случва? Докога няма да спазвате правилата , които са в целия свят? Докога бе тъпо , просто племе? Имам и отговор - докато не умре някой около вас, ама тогава ще е късно да се вайкате и да искате да ходите на разходки. Всъщност ще ходите, ама да слагате цветя. Ценете живота на тези около вас ако не не оценявате вашия собствен.

36

прекарал Ковид-19

преди 4 години

Абсолютно вярно е това за Ковид-19. Аз като го прекарах отдавна въобще не знаех че има такъв грип. Все едно са ти сложили тежести върху гърдите и не можеш да дишаш. Не е майтап този вирус, не искам да ви плаша, само ви подготвям. Много хора няма да могат да го прекарат. Трябва да си много силен физически и психически и да ти е голяма оная работа най-вече.

35

Анонимен

преди 4 години

На лъжата краката са къси!!!

34

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 4 години

Нас ни чака същото, независимо от Щаба и неговите Мерки, само че може би на по-бавен огън. Резълтатът - същия. Агонията - дълга.

33

Олеле

преди 4 години

Булка,с чук по главата те е ударил мъжа ти,щото си прегорила мусаката.Като знам как готвите германките,аз да съм те изшил с казмата направо,а не с чукче за джамджийски пирончета!!!

32

Анонимен

преди 4 години

Алоооо журналястите?Докога бе мамини пропагандистчета?

31

Анонимен

преди 4 години

Поредната доза пропаганда.

30

Анонимен

преди 4 години

Едва ли швабата ще ми помогне, като ме натоварва с нейните изживявания. Всички ще минем през короната. Който оцелее, Господ го обича.

29

леле -леле

преди 4 години

Германия има 135 000 заразени, 3 900 починали и 910 заразени само днес. Още ли твърдите, че се справят. Всезнайковците да знаят, че и нас ни чака същото, ако продължаваме да философстваме и да се правим на тарикати. Дисциплина, съзнание и отговорност, толкова ли е трудно!

28

Анонимен

преди 4 години

Повечето от нас сме карали пневмония, някой от нас и двустранна. Да не преувеличаваме с торбите цимент

27

Анонимен

преди 4 години

Британските учени откриха: Средиземноморската диета не пази от коронавируса.

26

overkill

преди 4 години

Хранела се здравословно на растителна основа-после се чуди от къде и е дошло,от непълноценото хранене е,съсипала си е имунната система сама ,пък после реве какъв ужас било-слабоумна веганка!

25

Шоп

преди 4 години

Ааа, тя била Германка, не ГЕрманка от наше село :).

24

Анонимен

преди 4 години

Ние висим по къщите а правителството не е затворило летищата и тъпчат корони после *** виновен

23

Анонимен

преди 4 години

Сякаш тлъст американец 200 кг те е затиснал.

22

Бау

преди 4 години

*** докато не се разболее нищо не може да го убеди. Даже някой да падне и умре пред него ще каже "прави се!" или "Сорос му плаща - театър!"

21

Анонимен

преди 4 години

Че аз така бях преди две години като ме тръшна грипа.

20

АНТИ

преди 4 години

Тълпи се връщат със Ковид,а тук си пишат пак шитни,кой спазва, кой не спазва карантина,това е моята родина.

19

Киро

преди 4 години

Хора, в цял свят се вземат тези мерки. Това очевидно не е безобидно вирусче. Стойте си в къщи и се молете да не се разболеете.Всяка болест хората с по силен имунитет (до 45 годишни, спортуващи, и т.н.) изкарват по леко. Но гаранция няма за никой.