278

Програмист

преди 4 години

Преди ми беше много смешно на бензиностанцията като спре някой с лъскаво БМВ и друса един джоб стотинки да сипе десетина лева газчица. Естествено в ръка държи айфон (или галакси) и полага огромни старания да ИЗГЛЕЖДА като баровец. Сега се наслаждавам как същите вият от глад.К'во става братоци? Май сте живяли на кредит а?

277

Германец

преди 4 години

не са излишни перчения---Въпрос на манталитет явно...

276

1

преди 4 години

До ГерманецКолко данъци общо плащаш на година в "европейския бюджет"?:)

275

1

преди 4 години

До Forever"адвокатите кат цяло не извършват нищо стойностно"Сериозно, и ако не е тайна, кой ти дава съвет когато трябва да оформяш правно какъвто и да било въпрос, кой удостоверява, че една сделка е правно издържана, и т.н.? С други думи, кой "превежда" законите на страната на обикновените граждани и ги защитава на базата на същите тия закони?

274

1

преди 4 години

До ГерманецТи ми благодариш, но в този разговор ти си човека, който се опита да се възползва от "перчене": без основание, цел или нещо друго. Просто ти си "германец" който "иска". Нито си германец, нито имаш основание да искаш. :)

273

Forever

преди 4 години

До някоя си, Адвокатите като цяло не извършват нищо стойностно,за вас е добре винаги да има проблем,за да има какво да ядете,не работите по съвест,така ще наклоните клиента че да ви създава работа,една нищожна професия,облагодетелствана от разбити човешки съдби.

272

1

преди 4 години

До някоя_сиДа, приносът им не е толкова голям колкото го изкарват, макар че не е и незначителен. Плащат данъци а някои и осигуровки, но това не е и чак толкова важно. Важното е, че това са излишни перчения. Ние не се делим на "там" и "тук", а на можещи и неможещи, а такива има и там и тук и е желателно по-малко можещите да не се излитат да дават акъл на повече можещите само защото са "там". :)

271

Германец

преди 4 години

Леко да не дерайлираш, мадам Диор :) И бъди по-нежна с капслока на клавиатурата :)Нещо против турскоговорящото малцинство в България ли имаш? Или против нискоквалифицираните работници? Не са ти на социалното положение ли?Българите в чужбина наистина имат сериозен принос към инвестициите в страната---тенкюверимач

270

Анонимен

преди 4 години

Всеки човек с ограничен интелект се притеснява от подобни кризи и неизвестността, която е свързана с тях.Нормално е. Закона на джунглата в света на хората е напълно реален сценарий.

269

1

преди 4 години

До някоя_сиСпокойно, не му се връзвай. Българите в чужбина наистина имат сериозен принос към инвестициите в страната. Това не означава, че приноса на всички е еднакъв. Спокойно един човек от средната българска класа допринася в пъти повече от един обикновен български работник (а понякога от такъв от средната класа) на Запад за българската икономика. Това, че човека държи да покаже колко много повече прави показва комплекси за малоценност. :))

268

Анонимен

преди 4 години

До Германец"Мисля, че уточних, че не съм търсил услуга, така че може да спрете с мантрата за възнаграждението :)"Каква мантра за възнаграждение? Единствения който е правил това на въпрос си ти. :)Щом не си й чел постингите откъде знаеш всички тези неща, за чанти, какво носи, членове и алинеи? Опитите ти да избегнеш отговор на въпроса ми са елементарни. Поне си признаваш, че си т*ол. :)

267

Германец

преди 4 години

Мисля, че уточних, че не съм търсил услуга, така че може да спрете с мантрата за възнаграждението :)до 1Защо си мислиш, че й чета постингите? Това нещо става само за тролене. След като ен пъти ни обясни какво работи мъжът й, какви торби на Гучи.. ъъъ Диор носи самата тя, как не можем да й стъпим на стандарта и социалното положение, и прочее селянии.Душа, като нейната, изтъкана от комплекси и еснафщина не заслужава нищо повече от тролене до дупка. ***, парвеню пар екселанс.

266

1

преди 4 години

До някоя_сиМоже да е това, а може и да е един от многото български емигранти, които искат да се самоубеждават, че са направили правилен избор като са заминали. Не им е ясно, че ако си кадърен има работа и тук и там и не е въпрос на това да се хвърля кал в съседния двор. Което и от двете да е, е ясно, че господина нарочно се държи по такъв начин. А че в България отдавна вече има средна класа е ясно на всички, но има много хора които още не могат да се адаптират и им е по-лесно да плюят.

265

1

преди 4 години

До някоя_сиНяма смисъл. "Германец"-а изчезна. Никаква изненада. Подозирам, че дори да се появи след като прочете това няма да отговори на въпроса ми от 346

264

Анонимен

преди 4 години

Прекалено много се *** дискусията в заяждане. Има хора, на които не е леко. Аз съм този, който дадох съвет да се договори човекът с работодателя си или да отиде в бюрото по труда и да поиска съдействие. Аз също съм работодател и не смятам да освободя нито един работник по време на кризата, но не ми харесва, че има много работодатели, които се държат некоректно и държат хора без да им плащат. За мен съм си направил разчет до кога мога да плащам и съм го съобщил, надявам се до Юли да сме ок

263

1

преди 4 години

До ГерманецПросто от любопитство: така като каза, че постовете й са пълни с членове и алинеи, според теб, те адекватно ли подкрепяха тезите й? Тоест, релевантни и обяснителни ли бяха за това за което говори?

262

Мен

преди 4 години

Някоя си,Най-добронамеро те питам, ти адвокатка ли си?

261

Анонимен

преди 4 години

Какви сте вие тук адвокати,да давате инфо безплатно,ха,ха,ха

260

Германец

преди 4 години

до 1Обяснението е много по-просто. Тя се изхвърли и сега се крие зад този параван с платените консултантски услуги.С други думи -- не съм търсил консултация и не съм очаквал отговор "при поискване", защото поставих въпрос на който няма отговор. Изобличих я в цялата и неадекватност, така да се каже.

259

1

преди 4 години

До ГерманецТрябва да се информираш за това какво означава да поискаш правен съвет. Явно не си наясно. :)))