200

ист

преди 4 години

Бъдещето на Путин не зависи нито от референдума, нито от руския народ.ЦИК на Русия обяви резултата от отложения референдум - Путин печели с 99 % и ще е пожизнен президент. Недоволните ще имат щастието всеки ден да виждат северното сияние.

199

Анонимен

преди 4 години

До Образовай се.Достатъчно съм образован,за разлика от теб,та да напиша пУмия с У и да предотвратя цензурирането на думата,която точно определя сорошките бълвочи.

198

1

преди 4 години

До RTНяма да се плашиш. Продължават да фалшифицират данни. От три дена стоят на 8 критични случая. Смях в залата. А тва с Болшой театър не знам как да го коментирам: тия *** изкараха Болшой театър да играе за сеир да "показват несломимия руски дух". Пак се омазаха. С какво ще оставя на вас да прецените.

197

Олд

преди 4 години

Малкия Мук стана големия Шут на Русия.

196

Krom

преди 4 години

До Анонимен 234 - т.е. ще имаш "работа" до 2036 година? И то, каква работа, ей?! Всеки ден да облизваш задните части на любимия ти вожд? Звучи гордо!

195

До рушофилите

преди 4 години

Господа другари русофили. Гответе се да дадете решителен отпор на света който се намира на прага да обвини Русия за пандемията. Все повече гласове говорят за смъртоносна епидемия от атипична пневмония в сибирския район още през октомври и ноември 2019г, прикривани от властите и недокладвани в СЗО.

194

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 234Значи скоро един долар ще е един камион рубли. Екстра

193

от световните медии

преди 4 години

В северните провинции на Китай дават награда за ловене на хора пристигнали от Русия.

192

Анонимен

преди 4 години

Статиите, които препечатват нашите "авроти" тука се пишат именно с цел препечатване, така че. няма никакво нарушение на авторското право. Дори подозирам, че ако не ги препечатат ще ги обвинят в някакво такова животозастрашаващо нарушение ;)))Те така са свободните медии в България ;))

191

Анонимен

преди 4 години

Либерастки мечти.Какво друго да очакваш от сорошки медии и слабоумни български журналистки с ментални отклонения.Ей,авторката,въобще не съм ти прочел и една думица от поредната пумия дето си произвела.Ама какво друго можеш да произведеш от дълбините на собствения си нужник,където си се свряла като торен червей.За теб оттам всичко изглежда кафяво и лошо миришещо.

190

Зозо

преди 4 години

Нашия *** ще ходи ли да кашля на 9-ти май? :))))))))))))))))))))))))))))))

189

Анонимен

преди 4 години

Великият Пуйчо не може да го мръднете от властта, защото да управляваш крепостници е най-лесното нещо на земята. Те са доверчиви като деца и готови да поемат с викове ура всякакви извращения върху себе си от управляващите ги. Ако все пак някакви индивиди се опитат да се правят на човеци те биват смачквани с наайката. Пандемията съотнесено към китайските загуби да отнесе най-много 2 млн. руснаци нищожно малко в сравнение с 50-те милиона отнесени от Сталин.

188

Анонимен

преди 4 години

Абе стига с тази Русия,нас повече ни интересува как се справят САЩ със заразата.Още ли са първенци по брой заразени и по смърност? Още ли са единствените и д и о ти в света успели да заразят животно с коронавирус? Такива работи. Русия е ясна.

187

До До Авторката

преди 4 години

Вие сте интересни хора. Работилите по публикацията редактори не са автори на статиите. Те само ги препечатват, без да посочват източника, което си е нарушение на авторското право. В много редки случаи превеждат материали от руски, немски или английски.

186

1

преди 4 години

До До АвторкатаНаписаха статия за това как Тръмп спира финнасирането на СЗО. Сега е време вашите другари от ТАСС да напишат, че Раша ще поеме тази роля. Нали са "световна сила". Хехе

185

Незнам за Путин

преди 4 години

Но Тръмп сигурно не е по-добре

184

ХАХХА

преди 4 години

""авторитета"" на БХ, викаш, сривали... виж-с двойни кавички съм го написал... Какъв авторитет, пред кого?!Човек, който става с едно, на обяд е с друго, а вечерта с трето мнение, все противоположни... авторитет..Колкото до езиците - БХ български не знае като хората, ти за чужди езици си се закъхарил...Авторитетът на Бойко - хахахаха

183

к.211,

преди 4 години

ти къде си учил руски език? Вижда се, че без да се напрягаш с остатъка от твоя рашън пишеш простотия след простотия. Не смяташ ли, че със своите псевдостихотворни л.ай.на сриваш авторитета на Бойко премиера?! Той макар че по образование е пожарникар, по-добре от теб знае руски и не прави на една дума по 2-3 грешки. Ти направо си се олял.

182

Анонимен

преди 4 години

Путин изобщо не е на дневен ред в България...Какво се дърлите за неща с ,които нямате нищо общо, нито ,пък разбирате...Гaньовcка работа... По всичко е "компетентен "

181

Анонимен

преди 4 години

Няма нещо, което да разклати рейтинга на Путин всред руснаците. Та дори и всред натовците ;)))