Абе направете една верига, примерно "Едно време". Вътре да е като преди 1989 като вид, качество на храната, обслужване и така нататък.Интересно ще е колко хора дори биха влезли и колко биха повторили посещението.----------Ще им пукат ушите, повярвай. Лидъл и Кауфланд ще фалират.Обаче лошото е, че днес няма как да произведеш качествен салам или домат. Няма как саламът да не е наблъскан с Е-та, а доматът да е без нитрати и химикали.
Днес бях в Лидл и видях,че почти всяка стока е нагоре... Ще ни се ..... *** ако така продължава
ГМО-тата се появиха след 1995 година след като Рейгън ги разреши в САЩ през 1986 година. В България нямаше ГМО-та по времето на соца.
Абе направете една верига, примерно "Едно време". Вътре да е като преди 1989 като вид, качество на храната, обслужване и така нататък.Интересно ще е колко хора дори биха влезли и колко биха повторили посещението.
Едно време продавачките не пипаха с ръце сиренето. Режат с ножа и пак с ножа набождаха сиренето и го слагаха на хартията за мерене. Редовно си миеха ръцете, а сега няма къде.
Специално при производството на турски зеленчуци ползват пестициди, които са забранени от ЕС още от 1979 г., а ние ги внасяме и се тровим....скоро бяха спрени 5 тона домати на границата......само защото идва Великден и правят изследвания, а през останалата част от годината???!!!!!!!!!!!!!!!
До Фен на НРБНапротив, и тогава имаше ГМО и България беше доста сериозен производител на изкуствени торове.
То и сега продавачките пипат с неизмитите ръце, когато сиренето не е пакетирано. Първо се изкашлят върху сиренето и ръцете си, после ти режат малко коронавируси, пардон сирене.
Ама аз съм сигурен, че хигиената не ти е била от значение. Ако беше, няма как да наричаш подобна храна "добра"
И най-гнусната храна през соца е била в ПЪТИ по-вкусна и здравословна от днешната.Най-малкото защото тогава НЯМАШЕ ГМО и да е наблъскано с химикали.Изобщо не ме интересува колко хигиенно е било, продавачката с какво е пипала сиренето и т.н. Глупости на търкалета. Беше вкусно, здравословно и евтино.Сега е отврат всичко - ГМО, консерванти, като чета саламите - ми то само Е-та, стабилизатори, оцветители, ужас батко!
да съдят правителството тогава това са частни фирмии плащат данъци! като са толкова важни да си отворят пазарите и да си продават там бг ***
Имаше, имаше вкус... То затова светнатите гледаха да си взимат месото от човек в комбината, а не от магазина.
За плодовете и зеленчуците всички знаят, че сега да нищо не стават за разлика от времето на соца, както и за сиренето, кашкавала, киселото мляко, колбасите. Малко хора обаче си спомнят, че и месото имаше много по-добър вкус. Две пържолки на скара, когато нямаш нищо сготвено и бързаш, беше най-често използваният метод за приготвяне на ядене. Към тях добавяш каквато вкусотийка имащ - домати, краставици, сирене и си готов.
Искам български зеленчуци и плодове ...ми е и по-скъпи, но български....писна ми от чуждестранни нитрати и безотговорност
Направо супер бяха. Направете бизнес, предлагайте салам с онова качество, да видим колко точно ще върви. Аз подкрепям, да видят младите какво сме били принудени да ядем.
Ще има ли скок на цените на родните зеленчуци в хипермаркетите?