11

Анонимен

преди 4 години

Петя, защо винаги заглавията ти завършват с ?. Ти статия ли пишеш или постовнно питаш въпроси? Не ми отговаряй а се замисли

10

Грух

преди 4 години

Брях, че вирус. Първо убиваше възрастните, после започна да убива младите. Преди беше, ако си го изкарал имаш имунитет, сега вече нямаш. Преди викаха до лятото ще изчезне, сега ми обясняват как нямало да се махне до 2021 год. Хаха ха ха. Тези които я правят цялата тази интрига начело със СЗО са всеизвестните международни престъпници, а лакеите им по места прилагат мерките за фалиране и изтребление на хората. Вируса ще върлува из Европата като призрака на комунизма докато им е угодно.

9

56289

преди 4 години

"Все повече млади хора със здрава имунна система стават жертва на коронавируса" От първото изречение с неточност. ПРЕДПОЛАГА СЕ, БИ ТРБВАЛО младте да са със здрава имунна система. дали е така? Чуждестранни медии вече задават въпроси за отровите в храните и стреса, от които съвсем не се изгражда здрава имунна система. А ако прибавим дрога, алкохол, тютюн и обездвижването? Настъпи часът на въпроса ЗАЩО и да говорим за дълбоките причини за лошото състояние на младите, но не става с копи пейст.

8

Анонимен

преди 4 години

Първо изкараха че нападали старите и болните накараха хората да се крият по къщите сега нападали и младите и здравите даваха хора на 90 години го прекарали леко като грип е как ги избира тоя вирус не знам

7

Анонимен

преди 4 години

И значи какво, не е добре имунната система да ти е слаба, сега излиза, че не е добре и да е силна. Не разбрах само дали точно при този вирус организмът реагира с Цитокинова буря?

6

ТОПЛАТА ВОДА...

преди 4 години

Открихте ТОПЛАТА ВОДА с тази цитокинова буря!Нали за това е Хлорохина, понеже в Интерлевкин-6 инхибитор (IL-6), за да предотврати цитокинова буря. Освен това е цинков йонофор (помага на цинка да достига до клетките), а там той пречи на репликата на вируса!Това е добре известно от има-няма 60 години насам. И Хлорохина е добре познат на болните от полиартрит - нали за това го пият, заради цитокините, понеж е IL-6 инхибитор...

5

Анонимен

преди 4 години

До Змийски прилепИ разберете най-после какво е ГМО че вече ми писна да ви чета глупостите.

4

Анонимен

преди 4 години

До Змийски прилепЕй добре, че сте вие специалиститИ да ни обясните кое как...

3

Анонимен

преди 4 години

Вируса най-вероятно съдържа някакви минимални количества органо фосфати, те действат като отрова. Туй въобще не е случаен вирус който и да го е създал е терорист.

2

Змийски прилеп

преди 4 години

Много прилича на ГМО вирус, като СПИН, атакува имунната система и точно определени групи - наркомани и ***(СПИН) и пенсии( ковид).

1

Анонимен

преди 4 години

Ама защо сте решили, че младите са имунизирани? Това си е вирус и не подбира.