30

XMLF

преди 4 години

Това е въпроса, ама никой не го задава на пресконференции, как може в затворено пространсво да е пълно с народ, а на пазара да се гледа колко метра и прочие! Аз съм да се спазва твърдо всичко , но за някой явно правилата не важат! Всички вериги не са построени случайно в центровете на градовете! Такова чудо няма в Европа , там те са на километри извън града. За това техния малък бизнес е ок , тук влизат за кроасан и мин вода да се редят на опашка и да минат целия магазин! Явно веригите се отблагодаряват подобаващо щом сега за тях всичко може!

29

Анонимен

преди 4 години

Произвеждайте си, това е алтернативатаНямаш проблем. Само че ти ще си произведеш автомобил, по твоята логика. Става ли?

28

Анонимен

преди 4 години

На пазарчето до вкъщи си купувам домати и краставици от български производители. В Супермаркетите всичко е гръцко, турско, албанско и т.н. Вече ще ми отнемат и тази привилегия. Явно в лидъл и кауфланд е по-безопасно от открития пазар.

27

то хубаво

преди 4 години

да си сееш на село зеленчуците, ама като ти ги оберат шайки малки питиета-файда..

26

Анонимен

преди 4 години

Като няма организация, да я въведат. Защо затварят? Вече и аз почвам да ги обвинявам в нечисти намерения. Толкова много полицаи има, и доброволци могат да се намерят. Просто да въведат ред, какво толкова? Управляват ни мало*мници!

25

Бесен

преди 4 години

Събота - заразен ден!

24

АНТИ

преди 4 години

Когато цъфнат герберугите,със празен джоб си вече ти,НЕ гледай във чинията на другите,че гладен дълго ще стоиш !

23

до 25

преди 4 години

Купувам само ако Прилепите са от Лабораторията по Вирусология в Ухан и са ползвани от Доктор Shi ZhengLi за експериментите по създаване на Чумата!

22

Анонимен

преди 4 години

Продавам замразени бутчета от Китайски прилеп и филе от канален плъх!Може на дребно и на едро!Чудесен избор за Великденската трапеза!0885487654 Дзън Ци Янг

21

гербисто-патриот

преди 4 години

Няма проблем с Великден, и без това няма да ходите по църквите щото сте страхливи мишки и така сме ви казали. Така че няма ни великден, ни църкви, които уж са отворени, ни кузунаци и други подобни. Религията е опиум за народите, не на нас тия с църквите, стоите си по домовете за да не *** и ходете на работа, не че като седите по 8-9 часа в офиса и цеха няма да се заразите и да ***, но поне ще *** служейки ни.

20

Анонимен

преди 4 години

Не знам дали ще има повишения, аз оня ден като си пазарувах за две краставици, връзка зелен лук и зелена салата оставих 5лв в кварталното, което си е ок като цена, според мен.

19

Селянин

преди 4 години

Никой не ви е виновен скъпи сънародници, като не искате да имате имот на село, а се блъскате в панелките в София, Варна, Пловдив и Бургас, сега ревете, че не можете да ходите по парковете или ядете зеленчуци с нитрати от чужбина. Да не коментирам, че много българи си продадоха имотите на селата за жълти стотинки или ги изоставиха, защото не им се хваща мотика. Произвеждайте си, това е алтернативата!

18

!

преди 4 години

До За ВеликденБългарския вариант е орел с ориз.

17

За Великден

преди 4 години

Прилеп по Ухански! Международен Специалитет!!

16

пияница-мистик

преди 4 години

До АБСДАз

15

АНТИ

преди 4 години

Нали скачахте за банани, бе?!Имате ли банани и тоалетна хартия ?Хартията в тоалетната ще я ползвате, все по-рядко.

14

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Едно е ясно, Борко съсипа държавата под мотото СЛЕД МЕН-ПОТОП.

13

Пандемия УханскаЧума

преди 4 години

не, благодаря, салата пипана от хиряди ръце и поръсена с Корона, не благодаря! и безплатно да ми я давата - пак няма да я вкуся! живота ми е по-мил!!

12

Бубето

преди 4 години

Запазете спокойствие. Спекула няма.

11

Анонимен

преди 4 години

Как няма какво да е правят новопроизведената продукция.Баце нали каза че ще е изкупува.Който изкара продукция и не може да е продаде да е кара в Банкя