27

Анонимен

преди 4 години

До 22Ти гледай хипермаркетите да не ударят по един катинар на магазините си от много акъл и туй може да стане. За 30 години няма магазини за български стоки и сега се молят да им отпуснат щандове. Фолксваген избягаха да не избягат и тия като вирус от ваксина.

26

До 20

преди 4 години

Какво като е производител?Знаеш ли с колко пестициди му е бъкана стоката?Нали за да произвежда количества за пазара,яко хвърля торове.Познавам производител,който толкова захар слага на пчелите,че никога няма да си купя от него.С плодовете и зеленчуците е същото.Краставиците миришат на химикал,а са български.Иначе искам да си купя родно производство,но като им знам манталитета...

25

Анонимен

преди 4 години

Еми аз си гледам качествени домати и ги продавам по 18лв кг но нямам голями количества и не стигат до магазина

24

Програмист

преди 4 години

Много изнагляха нашите производители - искат да им се изкупува стоката с приоритет, да монополизират местния пазар, да не издават касови бележки, да не плащат винетки и наем за сергии, да не плащат акциз на горивата....А мога ли да си избера домати? Не? "Не пипайте стоката", а?Вадят качествените на показ, а после слагат в кантара от щайгата отзад гнили и меки. И как удрят в кантара...... народен обичай вероятно. Е не, мерси, ще си взема домати от супера, там поне мога да си ги избирам.***!

23

пецата

преди 4 години

капитализъм по стайнбек , по добре да оставят стоката да изгние или да я изхвърлят от колкото да я продадът на себестойност

22

Анонимен

преди 4 години

Искам пресни доматки и краставички...Ако може - целогодишно...Също така - в магазина до вкъщи...И да, да не забравя - да са евтинички, нали...Ех, Ганьооооо, ***...

21

Анонимен

преди 4 години

нещо, което в сръбски хранителен магазин на границата не съм виждал.Ти в сръбски хранителен магазин, особено на границата, като цяло малко неща ще видиш :)

20

реалист

преди 4 години

То хубаво е това ама българската стока повечето е халал и пак няма да се купува

19

Анонимен

преди 4 години

И да мрънкат нещата вече няма да се променят, но или ще играят по правилата или ще дойдат нови търговски вериги.Нещата се променят в цял свят.

18

Анонимен

преди 4 години

Да го кажем така-само качествена БГ и вносна стока!Останалото си го хвърляйте.А недейте да използвате епидемията,за да ни пробутвате негодна стока.

17

Анонимен

преди 4 години

Няма да хвърлите вносната, а ще хвърлите българската не ни лъжете. БГ производиттеля е смачкан и не може да се конкурира със Запада, докато сме под васална политика на ЕС.

16

Анонимен

преди 4 години

Добре дошли обратно в соца, наши стоки и забравете вносните.Само да не ми подскачате след 1-2г че искате банани.

15

Анонимен

преди 4 години

Свържете се с някой производител бе, стига сте плакали! Като не ви харесва във веригите - намирате си производител и купувате от него. Мед и картофи специално си купувам само от производител, а тръгнат ли пресните зеленчуци - също от фермер. Ревльовци.

14

Анонимен

преди 4 години

Дрън-дрън! Означава - продавате си вносната, не внасяте повече и започвате да продавате българска

13

Анонимен

преди 4 години

Да не ви изхвърлим ние хората от пазара!Хахахаха, господине, разсмяхте ме. Ами изхвърлете ги, моля - купувайте български домати и ще ги изхвърлите. Да, ама хубавият домат струва пари, а нашенецът дава пари само за стари коли и талончета :)

12

Анонимен

преди 4 години

Значи картофи по 35 Ст. Къде това? Точно защото убиха малките с по 1-2 декара и вече няма картофи по 35ст. Сега картофите са от Франция по 2 лева. Безвкусни! Хубавите картофи стават в планините и там няма 1000 декара площ - Самоков, Смолян...

11

Ей шашкънин

преди 4 години

До СТРАНДЖАТАСтанал си вече и се изходи качествено!

10

наглеци

преди 4 години

Този е много нагъл. Защо трябва да изхвърлят вносната стока, да я продадат и да внасят малко. Нека да има български стоки и да се знае кои са, защото на всички стоки казват че са български, но не са. И още нещо, щом българската стока е 70% на този какъв му е проблема? Всъщност аз отдавна не пазарувам от веригите, а от кварталните магазини и от пазара.

9

Анонимен

преди 4 години

Пак да попитам - милка и кока-кола произведени в България български продукти ли са?Щото едното е с палмово масло, а другото с глюкозо-фруктозен сироп.А във веригите има шоколади и напитки, произведени в Германия, които хем са по-евтини, хем без тези "подобрители".

8

Анонимен

преди 4 години

Бойкотирам абсолютно 10 год ми казват, че от ЕС по-хубаво и ми го рекламират тоя ЕС ще си купувам само европейски стоки.