41

Е да ама

преди 4 години

Само да не забравяме, че тепърва правителствата по света ще режат бюджети и ще пренасочват пари към по-важни сфери, та тези агенции и институции както в Щатите, така и в Русия и Китай ще бъдат доста оптимизирани, а да не кажа замразени за следващите 10-20 години.

40

Истината

преди 4 години

Това са приказки за пред простосмъртните балъци. Фактите са , че още 50-те години има кацания на Марс и са открити условия за живот сходни с тия на Земята. Друг е въпроса , какво ще правят на мъртва планета , след като явно това е била бившата планета на човечеството , преди да я унищожат.

39

Асана

преди 4 години

Дрона е мой ша *** извиняваш...

38

Додо

преди 4 години

Нито някога, някой е кацал и карал бъгита на Луната, нито никой, някога ще отиде на Марс. Невъзможно е.. Това е Истината. Другото са лъжи и заблуди.

37

Анонимен

преди 4 години

Аз съм там вече бе, оуууууууИдеално е!

36

Анонимен

преди 4 години

До 37Интересното е, че ти си мислиш, че си на нивото, да даваш акъли на астрофизици, инженери, математици и редица други ...

35

м...да

преди 4 години

Интересно защо заобикаляте Луната, направете първо една база там и после хуквайте към Марс

34

Стоян

преди 4 години

Те от земен вирус паднаха покосени като есенни листа, представям си на друга планета какво ще е...

33

Анонимен

преди 4 години

До МарсЕанецЕ така на простия човек, му дай да се наплюска и напие днес, той за утре няма капацитет да помисли. Но има едни хора които мислят и работят за да осъществят мечтите си, такива хора откриха огьня, колелото, печатната машина, самолета и т.н., за да може плиткоумници като теб да ползват и живеят безгрижно.

32

Нийл Армстронг

преди 4 години

Извънземните дето ми забраниха да стъпвам повече на Луната , вчера ми се обадиха и казаха че и на Марс е забранено да се ходи. - Не излизайте ...... от Земята , в карантина сте . Ми казаха те с гласа на генерал Мутафчийски .

31

МарсЕанец

преди 4 години

Те още се молят да не вали дъжд и да няма вятър когато изстелват ракетите си за да отидат до МКС пък за Марс се замечтали ....Един вирус срина икономиките дори и на най-развитите икономически страни , фалираха толкова фирми по цял свят и стана причина хората да се крият по домовете си вече повече от месец . Гордите бъдещи завоеватели на Марс . хахаха .

30

Обективен

преди 4 години

Дори и да успеем да се преселим на марс, как ще издържаме без веществен секс? Как ще се размножаваме? По принцип в такъв случай вариант е кибер секса, ама той далеч не е толкова ефикасен.Там ще трябва да се пращат евентуално само пенсионери, кастрирани и импотентни. Е, и политици може ;)

29

Анонимен

преди 4 години

Ще трябва да ви разочаровам - колонизация няма да има. Никой няма нужда от това. Кукловодите вече имат пълен контрол и ще си останат на най-хубавата планета.

28

Анонимен

преди 4 години

Това че ще колозираме други планети е повече от ясно, това е просто еволюция. Това е човека, любопитен, изследовател, алчен, смел, търсещ нови и нови предизвикателства и възможност за развитие, това ни прави най-висшия вид на Земята. Никой не може да спре естествения ни път на прогрес и развитие, историята много ясно е доказала това. Тук единствения въпрос е кога ще стъпим на Марс, а не дали.

27

Пепи

преди 4 години

Пращат се и машини и се почва с експерименти да почнат да се правят там панелите.Ток има,остава да се открие начин,как да се правят на място панелите.Големи халета и постепенно да се прави атмосфера.На място ще е далеч по лесно.

26

Анонимен

преди 4 години

Световният елит дава мило и драго да се махне по скоро от Земята.Планетата която унищожиха с безмерната си алчност.

25

Пепи

преди 4 години

Ако се концентрират всички пари първо към луната и после към Марс е въпрос на време.За начало се почва с транспортни станции - готови панели и стъклопакети.После изолация и да се нанесат хора.При една критична маса,колонията ще почне сама да се увеличава.Имаме и ядрена технология.Тъй че не виждам проблеми.

24

Анонимен

преди 4 години

Преди да колонизират марс, първо ще го напълнят с негодни за ползване буклуци, както вече стана с луната.

23

До 19

преди 4 години

Напротив технология има, но тя е изпитана, кое я прави податлива дефекти, което може да е фатално когато говорим за космическо пътуване, с много ограничени възможности за ремонт. Истината е че първите самолетни полети, също са били много опасни, хиляди пилоти от ПСВ губят живота си при приземяване, но днес технологията е масова, изпитана и доста безопастна. Първия пилотиран полет до Марс ще бъде безумно опасен, това е повече от ясно, но с всеки следващ риска ще е все по-малък.

22

Анонимен

преди 4 години

-Тате има ли разумни същества във вселената? -Има сине-Еми защо не се срещнат с хората -Защото са разумни мойто момче!